כולם להכנס

WuTang21

New member
../images/Emo41.gifכולם להכנס../images/Emo41.gif

חשבתי על זה.. יש לנו מזה קהילה איכותית !! ממש איכותית.. כייף לי פה וכל האנשים פה באמת מדהימים וכשהסתכלתי בשירשור האחרון פה על ההופעות של הדגים הבנתי שלא הייתי בשום הופעה רצינית.. ואני מתתתתתתתתתתתתתתתתתת להיות באחת וגם אולי אם יש על הדרך גם לקנות תודה לאל את החולצה של הדג נחש שאני חולם עליה !! ואני בקרוב מתגייס ומזה הייתי רוצה לראות פה עם מי אני מדסקס בפורום.. אז בואו נעשה איזה מפגש פורום באחת מההופעות של הדג !!!! חובהההההההההההההה.. גם לראות את האנשים פה וגם להנות ממופע בנזונה.. מה אתם חושבים על זה ??

FunkyGiraffe

New member
היה מפגש מעריצים בטאוואר באוקטובר

אחי וואלה בסבבה שלי אני אשמח למפגש בבארבי ושהירושלמים יסדרו לעצמם מפגש במעבדה מי מתנדב לארגן את המפגש המעבדה?

Amber68

New member
וואי..

יאללה בכייףףףף.. אביחי אם יוצא לי לראות אותך שם אני קונה לך ת'חולצה מתנה..!! אגב יש פה הרבה ירושלמים ??

Skicker

New member
הייתי בא אבל...

ההופעה יוצאת ביום שישי איזה באסה

ירושלמים באלגן

אגב מה זה אמור להיות "שהירושלמים יארגנו לעצמם מפגש במעבדה" מול "כולם באים לבארבי" אתה לא מתבייש

FunkyGiraffe

New member
מצטער:\

פשוט יש גוש גדול מאוד מהפורום שגר בירושלים ורובם גם שומר שבת :\ אני לא ירושלמי ולא אוכל לארגן את זה כי אני גם לא גר באיזור והרוב פשוט גרים באיזור ת"א, לא ככה?

FunkyGiraffe

New member
לפני מפגש אמיתי, בואו על מפגש

וירטואלי תציעו שעה ביום שישי [אחרי הצהריים-בוקר] לצ'אט או בשבת או בראשון לצ'אט פורום הפעם שכולם יגיעו הרי חשוב לנו להתגבש..... אנשים זה לא פסדר שלא כולם מכירים את כולם :\ תאספו אחד מהשני אייסי ומסנג'רים אנערף תתחילו להכיר אחד את השני...

WuTang21

New member
שבת יום גרוע ביותר..

אני אחזור מיציאה ביום שישי הפוך לגמרי אחרי מסיבה עם האנגאובר עד לסדר..

Amber68

New member
כהה..לא שבת

ליל סדר ועיניינים ופול מפלצות קטנות שישתלטו לי על הבית.. גם שישי לי כ"כ נראה שיתאים.. עדיף ראשון..

למעלה