כולם להיכנס

shanyz

New member
../images/Emo41.gifכולם להיכנס../images/Emo41.gif

תקשיבו, הפורום די רשום...עדיין אין מנהל..אי אפשר לשים תמונות ולקשט את הפורום בניקולס המושלם שלי
אבל...אפשר לעשות דיונים על הפרקים, ובכלל מה שאנחנו אוהבים ולא אוהבים.. ולכן.. אני עושה מן שאלון, ויהיה נחמד אם כולכם תענו עליו!
מי הדמות הנשית האהובה?
מי הדמות הגברית האהובה?
מי הדמות נשית שנואה?
מי הדמות הגברית השנואה?
איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם
איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? ספרו על העלילה!!
איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת?
מי הזוג שאתם הכי אוהבים?
מי הזוג שאתם הכי שונאים?
האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? (אתם יודעים..יש כל מיני נניח השיר "i love you" של סלין דיון, כל כך מתאים לג'ון ומרלנה בתקופה שהוא היה עם כריסטן...והיא כתבה לו מכתב...משהו כזה...וואי איזה מעניין זה היה...ושהיא נתנה לה סטירה..אחח איזה כיף!
)
מי הדמות הכי רעה לדעתכם? (הנה דוגמאות לאנשים רעים: סטפנו, כריסטן, רולף, סמי לפעמים, ניקול וכ'ו..)
מי הדמות הכי נחמדה/טובה (מרלנה, בו, קרי, ג'ן,אריק, הופ...אליס
וכ'ו..)
איזה ילד הכי חמוד? (ויל, אבי <שנעלמה לפתע>, בל <קטנה או גדולה>, שון די <גדול או קטן>, בריידי)
בחרו עלילה כלשהי שמתרחשת כעת- כיצד הייתם רוצים שהיא תתפתח? (בהנחה שאתם לא יודעת מה יהיה בעתיד או שאתם יודעים אבל תכתבו בכל זאת בלי לגלות לשאר מה יקרה..!)
זהו
מקווה שאהבתם.. ושתשתפו פעולה
ערב טוב

i love gina

New member
ok, why not?

- דמות נשית: הופ -דמות גברית- ספטנו - נשית שנואה- אין. - גברית שנואה- אייב, רומן , ג'ון- כל הגוד גייז... (לא, לא גייז, גייז!) - הפרק: היה הרבה, אבל אחד שאני ממש זוכר, היה זה שראו שג'ינה עדיין חיה ונושמת, כלואה בצריח... - עלילת ג'ינה/הופ כאילו דהה.. ולספר על העלילה? כנסו למאמרים בפורום אופרות סבון, כתבתי שם מלאאאא עליה... - עלילה טיפשית- פיליפ וההימורים... who cares???? - זוג אהוב: בו והופ - זוג שנוא: ג'וןומרלנה - שיר? אממ.. לא עוולה לראש.. - דמות רעה- ספטנו - דמות טובה- הופ - ילד חמוד- קלואי המאמי....
- עלילת התינוק- לא הייתי משנה או כלום- יחכה להתפתחויות בעצמי...

i love gina

New member
הנה....

העלילה האהובה עלי- מנקודת מבטי... (קחו לכם איזה חצי שעה לקרוא את הכל..)

Me And Myself 1

New member
יאללה גמני..

מי הדמות הנשית האהובה? סמי.
מי הדמות הגברית האהובה? שון.
מי הדמות נשית שנואה? מרלנה , אוייישש היא כל כך טובה שזה מחליא! אה ובזמנה גם את קרי..
מי הדמות הגברית השנואה? אריק... קראו לי מוזרה, אבל זה מה שאני חושבת.
איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם: לא ממש זכור לי.
איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? העלילה על ג'ינה...
איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת? כל הקטע ביער הזה עם גרטה...
מי הזוג שאתם הכי אוהבים? בו והופ. אפילו שהם כל כך מאוסים כבר.
מי הזוג שאתם הכי שונאים? גרטה ואריק... הם כאילו הולכים למות בתולים זקנים?
האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? (אתם יודעים..יש כל מיני נניח השיר "i love you" של סלין דיון, כל כך מתאים לג'ון ומרלנה בתקופה שהוא היה עם כריסטן...והיא כתבה לו מכתב...משהו כזה...וואי איזה מעניין זה היה...ושהיא נתנה לה סטירה..אחח איזה כיף!)- לא עולה עכשיו.
מי הדמות הכי רעה לדעתכם? (הנה דוגמאות לאנשים רעים: סטפנו, כריסטן, רולף, סמי לפעמים, ניקול וכ'ו..) : סטפנו. אבל הוא דמות מעניינת. אני לא יכולה לראות את הסדרה בלעדיו...
מי הדמות הכי נחמדה/טובה (מרלנה, בו, קרי, ג'ן,אריק, הופ...אליסוכ'ו..)דמות הכי טובה...מרלנה. אפילו שאני ממש שונאת אותה..היא טובה! פשוט פאקינג טובה מדי.
איזה ילד הכי חמוד? (ויל, אבי <שנעלמה לפתע>, בל <קטנה או גדולה>, שון די <גדול או קטן>, בריידי) אהבתי את בל כשהייתה קטנה...
בחרו עלילה כלשהי שמתרחשת כעת- כיצד הייתם רוצים שהיא תתפתח? (בהנחה שאתם לא יודעת מה יהיה בעתיד או שאתם יודעים אבל תכתבו בכל זאת בלי לגלות לשאר מה יקרה..!) : אוקיי אין לי מושג מה הולך לקרות בעתיד.. אבל בקשר לשון ובל...אני חושבת שהם יהיו ביחד בסופו של דבר........מקווה. ולסיום- מישו בכלל קורא את התשובות?

נטלייי

New member
אז ככה:

*דמות נשית אהובה - הופ
*דמות גברית אהובה - בו (איך לא?)
*דמויות שנואות - מימי וסטפנו *פרק שריגש אותי - כשמצאו את הופ *העלילות שהכי אהבתי - כל הקטע עם ג'ינה והופ, גם מה שהיה עוד קודם. והעלילה עם השטן במרלנה היה מעולה. *עלילה מיותרת - ההימורים של פיליפ כמו שכבר כתבו פה. *הזוג שאני הכי אוהבת - בו והופ. *הזוג הכי שנוא - אייב ולקסי, סתם משעממים אין אקשן ביניהם. *דמות רעה - חוץ מסטפנו שבלעדיו לא היתה סדרה, סמי וניקול יכולות להעלות לי את הסעיף לפעמים.
*דמויות הכי נחמדות - קרי ומייק (למה הם נעלמו? מה הם מצאו בדיוק בארצנו הקטנטונת?) *ילד חמוד - אני דווקא אוהבת את ויל, הוא עוד קטן, מה אתם מצפים שיגיד טקסטים שלמים? *עלילה - הייתי רוצה שאיכשהו בדרך נס יתגלה שהתינוק של הופ הוא כן של בו (התסריטאים יכולים לעשות את זה, היו כבר דברים יותר מופרכים)

הצילצול

New member
לא שאלו את כל זה?!

אבל בכל זאת אני יענה כי אני אוהבת. דמות נשית אהובה: הופ דמות גברית אהובה: ניקולאס, בו, אריק, וכן כן גם סטפנו דמות נשית שנואה: ניקול!!! קייט!!! סמי!!! קרי!!! דמות גברית שנואה: ג'ון!!! רולף!!! בארט!!! הפרק שאהבתי מכל: עם בו שמצא את גרטה! וחשב בהתחלה שזו הופ.. ושהוא הביא אותה לסלאם

Noopy

New member
הנה..

מי הדמות הנשית האהובה? הופ/ג'ינה ז"ל. וניקול בסיידר..
מי הדמות הגברית האהובה? סטפנו, שון, ניקולס ואריק. מי הדמות נשית שנואה?
אין ... מי הדמות הגברית השנואה? אייב.
איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם הפרק שבו לילי אמרה שהיא ברכבת הרים (במטוס) והיא אמרה לגרטה לסדר את השיער וכו'.. איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? ספרו על העלילה!!העלילה של הופ/ג'ינה ז"ל איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת?לא יודעת... מי הזוג שאתם הכי אוהבים? בופיל'ה מי הזוג שאתם הכי שונאים? אייב ולקסי המעצבנים. האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? (אתם יודעים..יש כל מיני נניח השיר "i love you" של סלין דיון, כל כך מתאים לג'ון ומרלנה בתקופה שהוא היה עם כריסטן...והיא כתבה לו מכתב...משהו כזה...וואי איזה מעניין זה היה...ושהיא נתנה לה סטירה..אחח איזה כיף!)הסאונדטראק של טיטאניק...חחחחחחחחחחחחח... מי הדמות הכי רעה לדעתכם? (הנה דוגמאות לאנשים רעים: סטפנו, כריסטן, רולף, סמי לפעמים, ניקול וכ'ו..)סטפנו!
מי הדמות הכי נחמדה/טובה (מרלנה, בו, קרי, ג'ן,אריק, הופ...אליסוכ'ו..)הופ/מרלנה ובו איזה ילד הכי חמוד? (ויל, אבי <שנעלמה לפתע>, בל <קטנה או גדולה>, שון די <גדול או קטן>, בריידי)שון די הגדוללל...!!!

תשובות

מי הדמות הנשית האהובה? הופ וקלואי מי הדמות הגברית האהובה? שון מי הדמות נשית שנואה? מרלנה מי הדמות הגברית השנואה? רולף איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם שמצאו את הופ איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? ספרו על העלילה!! עלילת השטן שבמרלנה נכנס דיבוק ואין לי כוח לפרט איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת? ארמיד מי הזוג שאתם הכי אוהבים? בו והופ מי הזוג שאתם הכי שונאים? ג'ון ומרלנה האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? (אתם יודעים..יש כל מיני נניח השיר "i love you" של סלין דיון, כל כך מתאים לג'ון ומרלנה בתקופה שהוא היה עם כריסטן...והיא כתבה לו מכתב...משהו כזה...וואי איזה מעניין זה היה...ושהיא נתנה לה סטירה..אחח איזה כיף!) אין לי חוץ (מספיולר ענק) שיר של קייל לאודר בריידי בקרוב (הוא שר את זה בברודוי) לבריידי וקלואי קוראים לשיר: איפה הנערה מי הדמות הכי רעה לדעתכם? (הנה דוגמאות לאנשים רעים: סטפנו, כריסטן, רולף, סמי לפעמים, ניקול וכ'ו..) סטפנו מי הדמות הכי נחמדה/טובה (מרלנה, בו, קרי, ג'ן,אריק, הופ...אליסוכ'ו..) הופ איזה ילד הכי חמוד? (ויל, אבי <שנעלמה לפתע>, בל <קטנה או גדולה>, שון די <גדול או קטן>, בריידי) שון הגדול בחרו עלילה כלשהי שמתרחשת כעת- כיצד הייתם רוצים שהיא תתפתח? (בהנחה שאתם לא יודעת מה יהיה בעתיד או שאתם יודעים אבל תכתבו בכל זאת בלי לגלות לשאר מה יקרה..!) בשל הטיינס שבקום בל קלואי תהיה עם שון

shanyz

New member
../images/Emo42.gifתשובותי../images/Emo42.gif

דמות נשית אהובה- הופ
דמות גברית אהובה- ניקולס
דמות נשית שנואה- ניקול
דמות גברית שנואה- אייב
הפרק שאני זוכרת כה-פרק- הפרק שבו מצא את הופ כשהיא נחטפה ע"י ג'וד
עלילה מענייינת- החטיפה של מרלנה בכלוב הזהב
עלילה טפשית- ויויאן המשוגעת כשהשתילו לה בפה את השב הזה
חחחח
זוג אהוב- בו והופ
זוג שנוא- אייב ולקסי
שיר כלשהו: השיר hero של מריה קארי נורא מתאים לדעתי לבו והופ בתקופה שהוא חיפש אותה כשהיא נחטפה ע"י ג'וד..כי שי קטע שכתוב כשאתה לבד ואף אחד לא מושיט לך יד...אתה תגלה שהגיבור נמצא בתוכך...ובאמת אף אחד לא עזר לבו..כולם חשבו שהיא מתה אבל הוא ידע בליבו שהיא חיה!! והוא בסוף היה גיבור
הדמות הכי רעה: סטפנו
דמות הכי טובה: מרלנה
ילד הכי חמוד- בל הקטנה וויל
הייתי רוצה שהתינוק של הופ יהיה איכשהו של בו ושתוולד להם בת

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo139.gif

מי הדמות הנשית האהובה? בל הופ וג'ינה (ז"ל) מי הדמות הגברית האהובה?שון,אריק וקצת ניקולאס
מי הדמות נשית שנואה?ניקול מי הדמות הגברית השנואה?ג'ון איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם?הפרקים עם עלילות ג'ינה איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? ספרו על העלילה!!- עלילות ג'ינה... איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת?הופ וסטפנו בטירה זה היה משעמם מוות..... מי הזוג שאתם הכי אוהבים? בל ושון מי הזוג שאתם הכי שונאים?ניקול ואריק האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? אממ לא.... מי הדמות הכי רעה לדעתכם? סטפנו מי הדמות הכי נחמדה/טובה?מרלנה הקדושה.. איזה ילד הכי חמוד? שון!!! אם הוא נחשב....אם לא אז ויל

Art Freak

New member
me!

מי הדמות הנשית האהובה? הופ מי הדמות הגברית האהובה? אריק מי הדמות נשית שנואה? מרלנה/סמי מי הדמות הגברית השנואה? ג'ון/קרבר איזה פרק אתם זוכרים אותו כ-הפרק שממש אהבתם/התרגשתם ממממ..כשאריק וגרטה וכל החברה היו על האי איזו עלילה מכל העלילות שהיו קיימות ועדיין קיימות הכי עניינה אותכם? ספרו על העלילה!! עלילת ג'ינה,וכל מילה נוספת מיותרת! חחח איזו עלילה הייתה לדעתכם הכי טיפשית/מיותרת/משעממת? עלילת סמי-לוקאס עם האובססיה למשמורת ליצור ששמו בסיילם-וויל מי הזוג שאתם הכי אוהבים? בו והופ מי הזוג שאתם הכי שונאים? לוקאס וניקול/מרלנה וג'ון האם יש לך שיר כלשהו שאתה חושב שמתאים לאחד הזוגות? מממ..unbreakable של ווסטלייף ל-בו והופ מי הדמות הכי רעה לדעתכם?: וויקטור הדמות הכי נחמדה/טובה -אריק, הופ, ושאר ירקות סיילם איזה ילד הכי חמוד? שון(כילד גדול) ובל (כילדה גדולה) בחרו עלילה כלשהי שמתרחשת כעת- כיצד הייתם רוצים שהיא תתפתח? הייתי רוצה שללקסי וקרבר יהיה כבר ילד שלא נאלץ לשמוע over and over עד כמה הם רוצים ילד! גרררר

santa barbara

New member
טוב החלטתי להיצטרף אליכם.....

אני די אוהבת ימי חיינו אבל לדעתי (בלי להעליב כמובן אף אחד) לעשות פורום לכל אופרת סבון בניפרד כשיש פורום לאופרות סבון זה די מיותר לדעתי, אז מה עושים עכשיו בפורום של אופרות הסבון. נדב, אתה בתור המנהל של שני הפורומים, מוזמן לענות לי.
סתם אני צוחקת... אבל רציני, מה עושים בפורום אופרות סבון כשיש את הפורומים החדשים???? ועכשיו לתשובות שלי:
דמות נשית אהובה: הופ, גם גרטה חודה.
דמות גברית אהובה: בו
דמות נשית שנואה: סמי
דמות גברית שנואה: ברנדון, סטפנו (לא שונאת אותו, אבל הוא משעמם אותי).
פרק אהוב/מרגש: אני לא רואה ימי חיינו ממש הרבה זמן ככה שכניראה הפרק הוא כשבו מצא את הופ.
עלילה אהובה: אין עלילה ספציפית, אני אוהבת כל מה שקשור לבו והופ.
עלילה מיותרת: ניקול- שונאת אותה. גרטה ואריק ממש חמודים ביחד, אני אישית הייתי מעיפה את העלילה עם ניקול. גם העלילה עם ברנדון מיותרת ביותר.
זוג אהוב: בו והופ.
זוג שנוא: הם לא ממש זוג אבל אריק וניקול, מעדיפה אותו עם גרטה.
דמות רעה: סטפנו וסמי.
דמות טובה: אליס (היא ממש חמודה)והופ, טוב נו גם בו.
שון די (עדיף גדול
)
הייתי רוצה שכל הסיפור עם התינוק ועם בו והופ יסתיים. אני יודעת מה יקרה בסוץ ככה שאני פשוט רוצה שזה כבר יסתיים ושאחרי זה יהיה הם קצת שקט.

Ez sLeeP

New member
*משתף פעולה*

דמות נשית אהובה: הופ יקירתי. בעצם סמי. לא, הופ. סמי. הופ. סמי.
דמות גברית אהובה: חייבים לבחור? שיהיה רולף.
דמות נשית שנואה: מרלנה.
דמות גברית שנואה: כמעט כולם.
פרק זכור: התגלותה של הופ לקהל הצופים ב'מייזון בלאנש' / החיפוש אחר הקופסא האבודה של ד"ר טום / חטיפתן של סמי וקרי בידי אלן / כל פרק עם סוזן..
עלילה מעניינת: מייזון בלאנש היתה מדהימה. מרתקת, משעבדת. יש צורך לספר? חזרתה של הופ (והפעם הראשונה שנחשפנו אליה כאן בארץ) ל'ימי חיינו' כאסירה של סטפנו באחוזה. פרטים נוספים אח"כ.
עלילה משעממת: רומא, בהחלט. רומא.
הזוג האהוב: כרגע? בו והופ.
הזוג השנוא: לקסי ואייב. מיותרים.
הדמות הכי רעה: דמויות רעות הן הדמויות הכי טובות. שיהיה כריסטן.
הדמות הכי טובה (לא בהכרח נחמדה): מרלנה. כ"כ מתוקה שזה כואב.
ילד חמוד: אבי, אבל היא היתה קצת איטית. עילגת. מזכירה לי גרסא צעירה של צ'אריטי (תשוקות). בכל זאת חמודה.
עלילת הצעירים: שכולם ייקלעו לחילופי אש בעיראק וימותו מוות טראגי. רק שלא יתאבלו עליהם יותר מידיי. ערב מקסים! נדבו'ש.

shanyz

New member
אתה יכול להזכיר לי בבקשה

מה זו העלילה על מייזן סלאנס..לגמרי שכחתי..
וגם עלילת רומא.. כל הנעיין של בו ובילי שנסעו, ושהיא התמכרה לסמים..והיה את האיש ההוא הגבוה הזה.. נו שכחתי ת'שם שלו..שהוא כאילו התחתנו כדי לעשות לפניו הצגה..

Ez sLeeP

New member
יאממ...

הכל פתאום פרח מזכרוני.. שכחתי את שם האיש הגבוה, אבל הוא היה סוחר סמים שהם רצו להפיל, וכדי לזכות באמונות שבו אכן שוטר מושחת, הוא היה צריך להתחתן עם בילי (וכאילו-לשכוח מהופ). באשר למייזון בלאנש, זו היתה העלילה שבו גילו (שוב) שסטפנו לא ממש מת. סלסט הגיעה לתודעת הצופים. והופ "שבה לחיים". מייזון בלאנש היתה אחוזה בבעלות סטפנו, וכריסטן, שחשבה שאביה מת, עברה על מסמכיו ורכושו, והחליטה למכור את האחוזה, אך לפני-כן ערכה ביקור שם עם טוני, והזמינה מספר חברים וערכה נשף. במהלך הנפש פרצה סופת גשמים, וקרו הרבה דברים. אישה הדומה להופ, שסלסט דיווחה שהיא נערה מקומית העונה לשם ג'ינה, נגלתה לעיני בו, מרלנה, ג'ון ובילי. וזה היה קץ המערכת יחסים בין בילי לבו. כמו-כן סטפנו נחשף כחי, ונעלם בשנית. זמן-מה לאחר מכן, סלסט הגיעה לסיילם. מרלנה הוחזקה שם כשבויה, ובמהלך הנשף שוחררה.

YANIVMC

New member
אז הינה התשובות שלי .....

- הדמות הנשית האהובה עליי - דיי אהבתי את בילי הראשונה ... אבל הגיע הזמן לומר שהופ היא השולטת בעיניי כרגע . - דמות גברית נערצת - הייתי אומר כולם כי אני מאוד אוהב גברים .... הייתי אומר שעכשיו ניקולס נערץ עליי. - דמות נשית שנואה - הייתי אומר שקייט כבר נימאסה עליי .... - דמות גברית שנואה- הייתי אומר שרומן בריידי . - פרק שאהבתי - שבילי הראשונה עוזבת עם הרכבת את בו ... ובו רודף אחרייה ..... וכ"ו ... זוכרים ???? - פרק מיותר לדעתי -הייתי אומר פרקים שנואים .... אז נכון שהפרקים שבהם נידבק במרלנה השטן זה היה מעניין וכל זה אבל זה לא אמיתי וזה זין מיותר ... - הזוג האהוב עליי- בו והופ ..... חחחחח איזה שאלה דפקתם ... - הזוג שאני הכי שונא - הם שניי זוגות : מייק וקארי , והזוג השני : ד"ר לסלי ואישתו הדבע( שכחתי איך קוראים להם ). - אני חושב שהחידוש לשיר : AGAINST ALL ODDS של מאריה קארי מתאים לבו והופ כי אחרי כל הבעיות ויש להם הרבה בעיות הם חוזרים להיות ביחד .... - הדמות הכי רעה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סטפנו המלך ........ הלוואי היה לי אבא כזה . אבא מלך , שולט , לא כמו האבא החננה שיש לי עכשיו .... - לא הייתי משנה שום עליילה .... חוץ מזה שבטוח שהתימוק של הופ הוא של סטפנו .... לא הייתי משנה דבר כי כך או כך יש סבטוחה עכשיו ועוד יהיה יותר סבטוחה מטבוחה כשיגלו שסטפנו האבא.... * השחקנים האהובים עליי: בילי הראשונה . בילי השניי - וואו איזה שווה . הופ . בו. גגגגגגגגגגגון. סטפנו הגבר . אחחחחחחחחחחחחחח ניקולס . פרנקו בזמנו . כריסטיאן . ואיך אני אשכח את האישה הכי כוסית בייקום ....... אוף שכחתי תשם שלה .... נו זאת שהייתה הכפילה של כריסטיאטן ... נו זאת עם השניים בחוץ .... ****************** וואלה חברים מה הייתי עושה לניקולס עם הייתי רואה אותו ............ אחחחחחחחחחחחחחחחח יא אלוהים שלח לי כוסון כזה לארץ וקח את כל המעפנים שיש פה ...........

hillator

New member
שלי

דמות נשית אהובה- בעיקרון הופ אבל גם זה לא משהו וכריסטן. דמות גברית- סטפנו נשית שנואה- מרלנה ובל. גברית שונאה- ג'ון. פרק אהוב- שמרלנה כמעט מתה מהשטן, כל הפרקים של החדר הסודי, שחשפו את האמת על סמי. עלילה- השטן, ארמיד עלילה טיפשית- הנסיכה ג'ינה וכל הקשור עליה. זוג אהוב- מממ שאלה טובה. זוג שנוא- ג'ון ומרלנה, קרי ומייק, סמי ואוסטין, בו והופ ויש רשימה עוד ארוכה. רעה- סטפנו. טוטבה- אליס. ילד- בל. עלילה-

למעלה