כוכב שביט

B o N u s

New member
../images/Emo144.gifשלב א' - חיפוש ../images/Emo41.gifכוכב שביט../images/Emo41.gif

[URL='http://']תשובות רק במסר!!!![/URL]
בשלב זה יש שלושה חלקים. חלק א' 23 חלק ב' 25 חלק ג' 52 בהצלחה. ~ שלב א' - חלק א' (23 נק') לפניכם (*קובץ מצורף) פרק הנכתב עד לא מזמן על ידי הנקרא "שודדי הים". 1. חפשו את הציטוטים הבאים (ציינו את שם העמוד): (3*3) א. מומין בואי מאי. אנחנו הולכים להפליג על פני שבעת הימים! מאי תירגע מומין, כולה יום וחצי! ב. פיליונק אוי ואבוי! אל הים? אוי! ואתה עוד קורא לעצמך שכן טוב... בואו ילדים! ג. סנורק סנורקה! איך עבר עלייך הלילה? סנורקה אבל ישנתי איתך. סנורק אה נכון שכחתי. 2. מצאו תמונה באינטרנט הרחב שנכנס לתוך הפרק. (10*1) 3. סכמו בשורה: (2*2) א. תמונה (סצנה) מס' 5 ב. תמונה (סצנה) מס' 7 שלב ב' - חלק ב' עליכם למצוא על פי ההגדרות את הסרטונים המתאימים בFLIX. אני משאיר בכל מיני פליקסים מספר (בתגובה). העתיקו אותו. שוב - רק מסר! (5*5) 1. ידעתם ש"קטנטנות" היו פעם בתוכנית "רק בישראל"? מה לא? 2. מס' התגובות של הסרטון שהוא כולו בעל טלוויזיית שחור לבן! 3. לא ידעתי שמשטרה כותבים עם ע' 4. אין ספק שמישהו שקורא לעצמו טיפוס מפוקפק ישים סרטון על לול ועל בית"ר 5.מס' התגובות של הסרטון הכי נצפה בכל הזמנים חברו את כל המספרים ולאחר מכן צרפו אותו - כל המוסיף גורע (כל 1-5 מיותר. העיקר שיהיה רק את המספר הסופי). שלב ג' - חלק ג' ולסיום ניגע קצת בכוכבים (ואולי פעם אחרת בשבטות). 1. חפשו ברחבי האינטרנט את מקור השם "כוכב לכת ארצי" (1*7) 2. עליכם למצוא את הפורום הבא: מה מתקיים כל חנוכה בישראל? ________. גשו למנהל ובקשו ממנו את השאלה עצמה. (45*1) ~ בהצלחה לכולם! השלב הבא יעסוק יותר בסדרה עצמה, בדמויות, בידע כללי ובפינת מטאורים חדישה. יום ג' הקרוב. וביום ה' הכל יכול להשתנות. כל מי שבטוח שהוא לא מצליח עכשיו - שלא ייתאש. זה שווה את המאמץ. טל :)

B o N u s

New member
../images/Emo144.gifשלב א' - ביניים ../images/Emo41.gifכוכב שביט../images/Emo41.gif

כחלק מהמשימה הקודמת (חיפושים) אני נותן לכם משימה. עליכם להביא כמה שיותר תמונות מתוך הסרט. מי שיביא את מס' התמונות הגבוה ביותר ינצח ויזכה ב100 נקודות. מבין שתי הציונים שלכם (כאן ובשלב א' המקורי) ייבחר רק הגבוה ביותר. איפה שיתוף הפעולה שלכם? אינכם רוצים את הסרט, בדיבוב כמובן? טל :)

B o N u s

New member
../images/Emo144.gifשלב ב' - מה אתם יודעים? ../images/Emo41.gifכוכב שביט../images/Emo41.gif

התחלתי ולכן אמשיך עד הסוף אפילו שאין איש שרוצה את הדיסק עם דיבוב. אני חוזר ומדגיש: [URL='http://']רק במסר!!!!![/URL], למי שבכלל עונה. ~ שלב ב' - 100 נקודות 1. הסנורקים. (5*5=25) א. מה שמות הדמויות הראשיות שמשחקות סנורקים בסדרה? ב. עפ"י הספרים מה הסנורקים יכולים לעשות? תכונה מיוחדת. ג. מי דיבבה את סנורקה? ד. מי דיבב את סנורק? ה. הבא תמונה של אחד מהם ופרט על אותו האחד. 2. ההמיולינים. (7*4=28) א. מיהו ההמיולין הראשי בסדרה? ב. מה התכונה הראשית של ההמיולינים? ג. השלם: המדובב של ________ הוא גם המדובב של ההמיולין הראשי ד. ההמיולים מתחשבים בעיקר רק-בעצמם/בחברה הכללית ה. ההמיולינים ממש לא חברותיים/חברותיים מאוד ו. העיסוק הראשון של מר המיולין הוא: ____________ ז. תנו דוגמא לעוד דמות שהיא המיולינית. רמז: הוא מאוהב בדמות אחרת. 3. טרולים (7*3=21) א. מיהם הטרולים הראשיים בסדרה? ב. בחרו שלושה מהם וענו: 1. מי המדבבים שלהם? 2. בני כמה הם לדעתכם? (מספרים הגיוניים) 3. איזו תכונה הכי בולטת אצל הטרולים ואצל כל אחד מהם בנפרד? ג. עם מי הם מתיידדים בעיקר? (איזה גזע) ד. איפה ביתם של הטרולים הראשיים של העמק? ה. איך נקרא העמק גם בשמו הספרותי (שנמצא בספרים) 4. בני האדם (5*5=25) א. תנו דוגמא לשתי שמות של בני האדם בסדרה. ב. של מי הם חבריהם הטובים? (איזה גזע) ג. מי המדובבים של השתיים? ד. בחרו מדובב אחד ופרטו עליו (תמונה+קטע מידע) ה. מהם התכונות הבולטות אצל שתי הדמויות? ו. הביאו תמונה משולבת של כל הגזעים (או לפחות רק של שלושה מתוך הארבעה). (1*1=1) ~ בהצלחה, טל :)

../images/Emo187.gifשלב ב' - ביניים ../images/Emo41.gifכוכב שביט../images/Emo41.gif

חזרתי לביקור, חיחיחי! ועכשיו אני אתן לכם גם משימה! אם אין לכם כוח לפתור את כל שלב ב' המתיש, תוכלו עכשיו לשים פה תמונות שלי. מי שישים את הכי הרבה תמונות שלי - יזכה ב100 נקודות ולא יצטרך לפתור את שלב ב' כלל. נראה אתכם, חיחיחי! מאי :)

B o N u s

New member
../images/Emo187.gif שלב ג' - הסוף ../images/Emo41.gif כוכב שביט ../images/Emo41.gif

ועכשיו - מהפך. הראשון שיענה ייזכה בDVD. כמה זה 1+1? בהצלחה, טל :)

Dolev יי

New member
זה לא מובן.

אני צריך לכתוב ליד כל משפט איזה סטנה הוא ומס שורה?

B o N u s

New member
כל הכבוד! ../images/Emo106.gif~

זכית בDVD. צור קשר עימי במסרים לתיאום כתובת. תודה לך, דולב, על ההשתפות. אתה היחידי שהשתתפת, בקטנה. כל הכבוד. מזל טוב.
~ טל :)

Witchcrafts

New member
../images/Emo6.gif אדיר.

טל, באמת, כל הכבוד לך! אל תקח את חוסר ההשתתפות הזאת בצורה אישית. הרי אתה מבחין שהפורום לא ממש בנוי כרגע לדברים כאלה, בגלל כמות הפעילים. אני מקווה שבזמן הקרוב נכנס לתקופה הפוכה, כמו בימים הטובים... העיקר שניסית, כולנו מאוד מעריכים. ודולב, ברכותיי.

Dolev יי

New member
מההה?S:

עליכם למצוא על פי ההגדרות את הסרטונים המתאימים בFLIX. אני משאיר בכל מיני פליקסים מספר (בתגובה). העתיקו אותו. שוב - רק מסר! (5*5) 1. ידעתם ש"קטנטנות" היו פעם בתוכנית "רק בישראל"? מה לא? 2. מס' התגובות של הסרטון שהוא כולו בעל טלוויזיית שחור לבן! 3. לא ידעתי שמשטרה כותבים עם ע' 4. אין ספק שמישהו שקורא לעצמו טיפוס מפוקפק ישים סרטון על לול ועל בית"ר 5.מס' התגובות של הסרטון הכי נצפה בכל הזמנים חברו את כל המספרים ולאחר מכן צרפו אותו - כל המוסיף גורע (כל 1-5 מיותר. העיקר שיהיה רק את המספר הסופי). לא הבנתי מה אתה רוצה S:

B o N u s

New member
../images/Emo26.gif

בצד שמאל של פליקס, למעלה, יש שדה חיפוש. אם ההגדרה שנתתי היא: "לא ידעתי שמשטרה כותבים עם ע'" אז תחפש סרטון עם המילה "מישטרע". אם מצאת, לחץ עליי ותראה את התגובה שהשארתי למטה. תעתיק את המספר. כך תעשה עם כולם ולבסוף חבר בין כל המספרים שקיבלת. טל :)

Dolev יי

New member
עדיין..

מס' התגובות של הסרטון שהוא כולו בעל טלוויזיית שחור לבן!?? יש כמה אולי ..

Dolev יי

New member
או נגיד

מס' התגובות של הסרטון הכי נצפה בכל הזמנים ורשמת תמספר בתגובה או שאני פשוט צריך לרשום מה התגובות שלו? [כי זה משתנה כל הזמן]

B o N u s

New member
את מס' התגובות של שני הסרטונים הללו. (2 ו-5)

ולגבי הטלוויזיית שחור לבן. תנסה פשוט לרשום את שלושת המילים "טלוויזיית שחור ..." טל :)

Witchcrafts

New member
../images/Emo41.gif כוכב שביט ../images/Emo41.gif

מבית היוצר של טל.~ |כבוד|

למעלה