כוכב נולד

../images/Emo41.gif כוכב נולד ../images/Emo41.gif

מחר מתמודדות ראש בראש: שירלי לילו המדהימה!!!!
(אני פשוט מאוהב בבחורה הזאת!!!) - עדי כהן - ושירה חן (
) אתם יכולים כבר לשמוע שיר שהם שרו יחד הקישור למטה.. שירלי תשיר - "לך איתה" - זה שיר מדהים!! שמעתי אותו לראשונה בהשיר שלנו!! שירה חן תשיר - "הימים שלנו" של היהודים( לא שלחת לי אף אחד..) שיר כזה חרוווווווש!!! נינט שרה אותו!! שירה עצמה שרה אותו באודישונים חנה גור שרה אותו!! שיר פשוט חרוש!! (היא שרה אותו יחפה..) עדי כהן - "שבתות וחגים"

14מתן

New member
בשיר הזה עדי הייתה הכי טובה

אם היא לא הייתה בוחרת ב"שבתות וחגים" היה לי סיכוי טוב לעלות לגמר עכשיו נראה לי שירלי תעלה ואני מקווה ששירה תגיע למקום השלישי

yoooni

New member
שירלי שרה מחר יפה

אבל הביצוע של נינט בשיר שלנו הרבה יותר טוב. אולי הוא ריגש יותר בגלל העלילה של הסדרה.

IDOffryn

New member
שירה חן אהבלה:/

לך איתה - שיר טוב. שיר מוכר מאוד.. איך לא שמעת עליו עד עכשיו? שירלי בטח תעשה אותו טוב עדי כהן - אתם מתכוונים לשיר של ברי סחרוף? כי אם כן.. היא יכלה למצוא שיר יותר טוב.. אולי אם היא תעשה אותו מין בלדה כזו זה יהיה טוב ושירן חן - למה השיר הזה?. נכון זה שיר מדהים.. אבל למה??? זה שיר חרוש והוא בטח לא יגיע לחצי ממה שהיהודים עושים אותי. קיצר בחירה רעה. היא יכלה לבחור שיר הרבה יותר מתאים.

Outlast

New member
לא של סחרוף ("תסתכל לה בעיניים..")

אלא של יהודית רביץ, שיר מקסים. אגב, אני שמעתי שמועות אחרות בקשר לשירים שיבוצעו. אבל נראה מחר..

yoooni

New member
זה בדוק השירים...

אפשר כבר לצפות בהם הגניבו לינקים בפורום כוכב נולד

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יכולהיות שתגידו "זה ידוע ממזמן" אבל לי זה רק נודע שלירון לב יוחזר לתחרות כתור המקום השלישי שקיבל הכי הרבה קולות. ואני שואל: זה לא "קצת" לא הוגן, אם לירון לב, שיצא מקום שלישי, יעלה על חשבון כמה אנשים שהגיעו למקום שני?

Boran

New member
נמחקו מפה שתי הודעות

למי שלא הבין, הסימן
אומר שיש בהודעה ספוילר. גם אם זה לא משהו מארה"ב, עדיין צריך לסמנו. ושאר כללי הספוילר חלים עליו- כמו למשל- לא לפרסם משפטים בכותרת. אני מעתיק לכאן את ההודעות שנמחקו:
הודעה ראשונה - של אבי (השורד שבאמת מגיע לו)- שאמר שבאמת מגיע לו, כי הוא היה הכי טוב שם (חוץ משירלילו
) הודעה שניה- של מתן. " ההפקה כל הזמן משנה את החוקים בתוכנית כדי שתתאים לפייבוריטים שלה זה קרה עם נטלי מרציאנו ועכשיו עם לירון לבבב חוץ מזה למה מגיע לו, שהוא היה מקום אחרון ונזרק מהתחרות לחזור ישר לחצי גמר שכל אלה שהגיעו למקום השני והיו יותר טובים ממנו בהשגים שלהם יצטרכו לעבור גלגל הצלה ורק חלק מהם יעלו ?! זה ממש מעצבן שמשנים כל רגע את הכללים מילא היה עולה לגלגל הצלה, זה גם היה מאוד מרגיז אבל ישר לחצי גמר זה פשוט מרתיחחחחחחחחחח"

בוביץ

New member
למה מחקת את ההודעה שלי?

לא היה בה ספוילר אלא אם כן דברים שסיימון אומר נקראים ספוילרים בראינות ולא גילו שום דבר לגבי מי עף אלאל על התוכנית עצמה כפורמט

Boran

New member
היה בה ספוילר.

בחלק השני שלה היה כתוב במפורש הספוילר שכתבתי בהודעה שלי.

בוביץ

New member
אז ../images/Emo58.gifכפי שסיימון אומר

באחד מפרקי הספיישל של הבעונה השלישית: שהתוכנית יותר מצליחה בגלל ההפתעה מי עף. אם אנשים שדווקא חשבתם שיזכו עפים זה גורם לצופים להשאר ולראות יותר וזה גורם להצלחת התוכנית.הםפ יראו כל שבוע מי יעוף .

Boran

New member
כן, אבל ../images/Emo58.gif

אתה צודק אבל אם כל פעם שעף מישהו אהוב ימצאו תירוץ לטוויסט מעפן ויחזירו אותו, אז זה לא הוגן.

בוביץ

New member
נו וזה בדיוק מה שבאתי../images/Emo58.gif

להגיד כי אם יחזירו אותו אז זה יצא דפוק ולא יהיה קטע לצפות כל שבוע.

למעלה