כוכב נולד

../images/Emo41.gifכוכב נולד../images/Emo41.gif

מה אתם אומרים על התכנית? אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעולם לא הייתי מרותק לתכנית טלווייזיה כמו שאני מרותק לזאתי.. מעבר למוזיקה יש שם אנשים חתיכיםםםםם
יש שם את חן אהרוני שהוא אחד החמודיםםם שראיתי חח את דניאל בן חיים שה' בכבודו ובעצמו צייר אותו {לדעתי
} אמממ את בועז מעודה, התימני הזה, יש לו קול ממש נדיר הוא שר מהמםםם ו...מי עודדדדדדדד דורון רוקח.. עדן אמזלג (
למה אני זוכר תשמות בע"פ
) ממ... אבל הכי עושה לי את זה, בלי ספק, זו מרינה בלומין פסטרסקובסקי
חח משו כזה.. היא זוכה.. הגמר יהיה לדעתי מרינה, נדב כהן {
, ובועז מעודה. ה הסדר הזוכה גם לפי דעתי.. (מרינה 1) מי יהיה בגמר ומי יזכה לדעתכם? תנו בהימורים $

drnaji

New member
חיקוי לא מוצלח לאחת מתוכניות הריאלטי הכי

טובות שיש!אני אישית מת על הגרסה המקורית (האמרקאית) וגם על בריטית (ששם הרמה היא ממש טובה). פה כולם באים עם רגשי נחיתות שיכשילו אותם והגישה הזו מעצבנת אותי. השופטים בחו"ל במיוחד בארה"ב ק-ו-ט-ל-י-ם את המתמודדים וזה מה שהכי עושה לי את זה
וגם הרמה פי כמה יותר טובה.והכי חשוב-לא חייבים לשיר בלדה בגמר
ראיתי את העונה ה1 המצויינת של כוכב נולד בארצ,כמה פרקים מהעונה ה2 וגם את הגמר.כנ"ל לגבי העונה ה3.על העונה ה4 וותרתי.וגם על זאת שעכשיו משודרת. אני מעדיפ את נולד לרקוד
על כוכב נולד.

sutul

New member
הכוכב נולד שאני רואה תמיד

זה אך ורק החלק של המיונים בגירסה האמריקאית לעבר לזה זה כבר לא מעניין

drnaji

New member
זה החלק הכי מעניין עם כל הקטילות של השופטים!

אני מת על ההערות המצחיקות שלהם!העונה דווקא הרמה הייתה סבירה ביותר אבל לא כמו העונה שעברה!

sutul

New member
שיו

הפעם במיבחנים היו אנשים הזויים ברמות!!! כמה מפתיע חצי בניו יורק ניסתה לשיר מחזות זמר... כאילו MTV יתחילו לעשות וידיוקליפים של פנטום האופרה וCATS.... והיתה תמפחידה הזאת שהיתה לבושה כמו אפרוח עם נוצות צהובות ואמרה שהיא בת 18 ואחר כך 25 ואחרי זה 33 ובסוף 50 ומשהו ענק!!!!!

drnaji

New member
הו האפרוח ../images/Emo99.gif היא גם הייתה בפרק התרומה!

איך אני מת על הפרחות האמריקאיות המכוערות שחושבות שהן יפות ורק עושות צחוק מעצמן
לא סתם אהבתי את העונות הטובות של ריקי לייק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממממממממ

מרינה זו מי ששרה שבוע שעבר את השיר של אייל גולן? והרסה אותו????
חוץ מיזה אני מתה על כוכב נולד=]

חח כן רק שזה לא שיר של איל גלן זה שיר

שהוא חידש בעצמו.. וששששששששש! עד מרינה בלומנטאל

למעלה