חח נכון .
נ נופר בוסקילה New member 17/6/07 #55 ../images/Emo20.gifהוא חתתיך זה כובש את כולםם ../images/Emo6.gif חחחחחח העגיל בגבה אחח גמני רוצה
L lililulu New member 17/6/07 #74 חחחןןן!!! :][: אני לא מסכימה לך לקרוא לי את המחשבווות גמני הכי אוהבת את שניהם דניאל - איזה עייניםם!!! וקול שמשתיק אותך! ואורן כזה חתתתיך! הוא כל כך מזכיר לי את ערןןןן חעD: אבל הוא קצת יותר יפה מערןP= ובועז גם שר ממש טוב!
חחחןןן!!! :][: אני לא מסכימה לך לקרוא לי את המחשבווות גמני הכי אוהבת את שניהם דניאל - איזה עייניםם!!! וקול שמשתיק אותך! ואורן כזה חתתתיך! הוא כל כך מזכיר לי את ערןןןן חעD: אבל הוא קצת יותר יפה מערןP= ובועז גם שר ממש טוב!
ב בתאלוש love אדמוש New member 17/6/07 #19 ../images/Emo204.gif דניאל בן חיים../images/Emo99.gif אאאאאאאאאאנננננננננייייייייי מממאאאאאאאאאאווווווווהההההההבבבבבבבבבתתתת בבבבבבבבבבווווו!!!
../images/Emo204.gif דניאל בן חיים../images/Emo99.gif אאאאאאאאאאנננננננננייייייייי מממאאאאאאאאאאווווווווהההההההבבבבבבבבבתתתת בבבבבבבבבבווווו!!!
נ נויושש אלמוריש New member 17/6/07 #78 ../images/Emo25.gifדדננייאאלל שליייי../images/Emo99.gifוחןן גםם../images/Emo13.gif
נ נויושש אלמוריש New member 18/6/07 #117 ../images/Emo25.gifששללייי../images/Emo46.gifחחחח,,וגם חן!../images/Emo46.gif בבתת אלושש אניי אוהבתתת אותתךךךך נסיכהה ייפפהה שלייייייי
../images/Emo25.gifששללייי../images/Emo46.gifחחחח,,וגם חן!../images/Emo46.gif בבתת אלושש אניי אוהבתתת אותתךךךך נסיכהה ייפפהה שלייייייי
ב בתאלוש love אדמוש New member 19/6/07 #123 ../images/Emo204.gif היית רוצה, רק חן שלך P: וגמני אוהבת אותך נסיכה שלי
ר רותם אהבת חיי New member 17/6/07 #35 נדב האנורקסססססססססס [: חחחחחחח רותם איך קטלת אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חתייך ברמות עעל [:
ר רווותמיי New member 17/6/07 #42 ממש מעוכב שיכלית השבי הזה \: תמיד שנאתי אותו שייייייילך לחפש תחברים שלו [: חחחחחח נכון שהוא כוסון על חלל ? D: אהבת חחיייייייי הוא . בחייאת,צלצליי ל-144 תשאלי מה המספר שלו (((((
ממש מעוכב שיכלית השבי הזה \: תמיד שנאתי אותו שייייייילך לחפש תחברים שלו [: חחחחחח נכון שהוא כוסון על חלל ? D: אהבת חחיייייייי הוא . בחייאת,צלצליי ל-144 תשאלי מה המספר שלו (((((
L LiNoY EzRa New member 17/6/07 #56 ../images/Emo192.gif יוצורר חן א-ה-ר-ו-נ-י ../images/Emo6.gif דיסלקטט שכמותך
L LiNoY EzRa New member 17/6/07 #60 ../images/Emo192.gif בעזרתת השםם אבל לא לישון |: אמא לא מרשהה אזז מהבוקרר אני יבוא לעשות לכםם השכמה , ועדד הלילה
../images/Emo192.gif בעזרתת השםם אבל לא לישון |: אמא לא מרשהה אזז מהבוקרר אני יבוא לעשות לכםם השכמה , ועדד הלילה
ד דילב לוי XD New member 17/6/07 #62 ../images/Emo210.gifחחח טוב ז תבואי ב- 25 ! ובאותו יום שתבואי נלך לים ישר שתבואי וב- 1 נלך לקריון למפגש פורום .. ואז נבוא אלי קצת ולודעת נעשה דברים אהמ אהמ
../images/Emo210.gifחחח טוב ז תבואי ב- 25 ! ובאותו יום שתבואי נלך לים ישר שתבואי וב- 1 נלך לקריון למפגש פורום .. ואז נבוא אלי קצת ולודעת נעשה דברים אהמ אהמ
י ירדנושששששש New member 17/6/07 #64 ../images/Emo42.gif ---נדפחת-- אבל בתאריך הכי יפפה ../images/Emo3.gif
נ נופר בוסקילה New member 17/6/07 #59 ../images/Emo20.gifהתבלבלתי יוום ראשון משעה 1 המחשב שלי עושה סריקת וירוסים והוא הולך מהה זה איטי והגכל לא זז חחחחחחח אז אני כותבת בלי ליראות מה אני כותבת חח אז התבלבלתי
../images/Emo20.gifהתבלבלתי יוום ראשון משעה 1 המחשב שלי עושה סריקת וירוסים והוא הולך מהה זה איטי והגכל לא זז חחחחחחח אז אני כותבת בלי ליראות מה אני כותבת חח אז התבלבלתי