+ כוכב נולד +

למה הוא בחר תשיר הזה..דניאל ||:

מה הוא חושב. הרס אותו.. כמה סילסולים יא ראבי \:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifסלסולים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifכן הוא סלסל..../images/Emo6.gif

תאמת הוא קצת הפך את השיר למזרחית . |: אבל תביני עד כמה הבנאדם הזה מדהים עד כדי כך שהוא בחר ת'שיר של אביב . |: אם הוא לא היה מסלסל ניראה לי השיר היה הרבה יותר טוב ....

נו אז למה צחקת XD

חח אוי,סה"כ אביב גפן.. גם ג'קו שר בעונה הקודמת ת'שיר הזה, והוא ממש לא בנאדם מדהים, וחוץ מזה זה סתם שיר נטחן, אם כבר הוא בחר אותו,לפחות היה מבצע נורמלי..

../images/Emo141.gifאוף לא ראיתיי=\\\

באסההה לא נוראאא שבוע הבאאא אבל באמת יש שםםםם מלא חתיכיים חחחח אניי שנה שעברה הכי אהבתי כאילו מי מי שלא עבר בסוףףף אז הכי יפה שם היההה אוהד אלישע
אעאעאעאע איזה קול היה לוו דומה לשל הראל סקעתתתת יאוו מזה אהבתי אותו מזה רציתי שהוא יעלה הוא היה בן האחרוניםםם ובסוף יהודה סעדו לקח=\\\\ איזה באסה ממזה התבאסתיייי חחחח איזה חתיךךך הוא מזה אהבתי אותו חיחיחחייח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifספיר../images/Emo6.gif

אוהד אלישע מכוכב נולד 3, איכ אני שונאת אותו יש לו קול צרוד מה הקשר הראל סקעת? |:

../images/Emo141.gifמה פתאוםםם

הוא היההה עם יהודה סעדו שנה שעברה לא?????? וכןן יש לו קולל מזכיר כזהההה של הרא בקעת לא יודעת הקיצר הוא חתיךך אני אהבתיייייייי!

../images/Emo175.gifיהודה סעדו גם היה בכוכב נולד 3 ,

כוכב נולד 4 היו ג'קו ולא זוכרת ,, D= כן , הוא היה די חתיך , [; והקול שלו לא דומה אפילו טיפה לשל הראל .

../images/Emo141.gifחחח מיכל!??!?!?

מה את מפוצלת?? מקודם אמרת שהוא בכללל הקול שלו לא דומה להראל פתאום הוא כן דומה להראל ואפילו די חתיך??חחח פיצוללל!!!! לאמשנהההה חח חשבתי זה היה שנה שעבברה אבל זה היה לפני שנתייםםם יהודה סעדוו ואוהד אלישעעע שחכתי מג'קו ואלה חחחחח הקיצרר אמרתי לכםםם יש לו קול שמזכיר את של הראל סקעתתת והוא חתיך אוהד אלישעע

למעלה