כוכב נולד 3

skaatushonet

New member
כן!

כולם מצביעים מישניה!!!!!!!! למה נראה לך שנצביע לצרצר הזה????הוא חתיך והכל אבל הוא שר ג-ר-ו-ע!כוכב נולד זה לזמרים!זאת לא תחרות הטופ מודל הבאה!

לאו13

New member
אה... מאמי... כנסי שניה!!

אוהד מוכשרר והוא שר מדהים!!!מי את שתקראי לו צרצר... עובדה שהוא בחצי גמר עכשיו והוא גם יעלה לגמר בעזרת השם!!!אז אל תרדי על אחרים... את אוהבת את מישה סבבה... אף אחד לא עוצר אותך.. אבל אל תרדי על אחרים..!כמו שאני לא יורדת על מישה אז לא תרדי על אוהד... את לא מכירה אותו ואין לך זכות... כמו שאני לא מכירה את מישה!! זהו...ואני לא אומרת את זה ספציפית לך... אני אומרת לכולם... די לרדת על מי שאתם לא אוהבים... כולם אנשים טובים ונחמדים והם לא עשו לנו שום דבר רע!!

skaatushonet

New member
מאמי....

לא הבנת אותי נכון....קראתי לו צרצר כי יש לו קול כזה אבל אני לא אומרת שהוא לא חתיך לאללה כי הוא כן...אבל אל תיהי עיוורת בובה-הוא לא יודע לשיר!תודי שמישה שר יותר טוב ממנו....חוצמזה-הוא עלה עד לחצי גמר בגלל המעריצות שלו ואני לא מתנגדת לזה אבל אתן שמות לב יותר ליופי ולא לשירה....יש יותר טובים ממנו (סבן) מבינה?לא באה לפגוע אבל בדוגרי-לא שר טוב בכלל....

לאו13

New member
את ממש לא פוגעת בי!! אבל..

אני לא מודה בכלום! אני חושבת שיש לו קול יפה ומיוחד... ושוב אני יגיד...אבל לא לך... לכולםםםם לכל מי שיורד על הזמרים האחרים!!דיי זה לא יפה!!יש פה כאלה שיורדות על מויאל...וגם זה לא יפה!! זה אפילו מגעיל! גם אני אוהבת את סקעת...אבל אני לא ירד על מויאל...הוא לא עשה לי כלום!!

שני החצאי גמר יוצאים בימים חשובים

* אצל הראל... ב-8.8 ביומולדת שלו וב-15.8 השנה אחרי הגמר שנה שעברה...

כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

היה לי חלום לפגוש את שלומי סבן (
) וביום שני שהוא הודח אני תיכננתי ליסוע שבוע שאחרי לאולפנים כי מי האמין שכישרון כזה יפול? קיצור השנייה שבה צביקה אמר שלא זוכרת מי עלה וזהו, נגמר החלום כאילו לכי תמצאי אותה עכשיו בדימונה בשביל לפגוש אותו...

skaatushonet

New member
אוי בובה!!!

אני יכולה להשיג לך את המייל שלו ויש לי את הפלא' שלו {דיברתי איתו} רוצה??? {במסרים כמובן!}

תודה מאמי../images/Emo178.gif

אבל לפאלפון אני מתביישת להתקשר (
גם כן אני ילדה ביישנית וזה דופק), ואת המייל יש מהאתר של כוכב נולד... תודה רבה רבה בכל זאת

גם אני מצביעה ל.. ../images/Emo65.gif

אני גם מצביעה לעומרי רוטברד ובבקשה תצביעו גם אתן כי זה הולך להיות לו קרב ממש קשה..!!! "....יבואו ימים אחרים עם שמש ועם אלוהים ובוקר בסדר וערב בלי נדר וריח של משהו מתוק משכר באוויר..."

החלום שלכם התגשם...

עכשחו החלום שלנו שעמרי רוטברד יגיע גם לגמר.. וכדי לעזור לו אתם צריכים להצביע לו.. בבקשה מכל הלב תצביעו לו..

סורי אבל הכוכב האמיתח - אוהד אלישע!

כולם להצביע לאוהד אלישע !!!! וגם עמרי ושיר מתוקים !! הם חברים ידעתם ??

הקפצה!!!!

נו אתן מצביעות או לא???? אני רוצה כמה שיותר בנות שמגיבות והן מצביעות לו....

../images/Emo41.gif כוכב נולד 3 ../images/Emo60.gif

אנשים אי אפשר ככה.. אתם כל שנייה פותחים הודעות על כוכב נולד 3! תשרשרו!! זה נורא מקשה עלי

למעלה