כוכב נולד 3

פורום הראלי המל(א)ך כנסו!!!!

היי אני ליאור ואני מהפורום הרישמי להראלי המושלם ואני גם בפורום עמרי רוטברד..... רציתי לבקש ממכם בשם כל פורום רוטברד טובה קטנה... ביום שני 8/8 (במומולדת של המושלם הראלי) עמרי מתמודד בחצי הגמר מול סעדו והדר, קרב מאוד מאוד קשה ואנחנו ממש צריכים ת'עזרה שלכם בהצבעות!!!!! ביום שני 8/8 בבקשה תצביעו לעמרי רוטברד, ותעזרו לנו לעלות אותו לגמר!!! תודה לכולם אני חולה עליכם!!!! אנחנו מאוד נודה לכל מי שיצביע ויעזור לנו אוהבים מאוד, פורום עמרי רוטברד

skaatushonet

New member
חשוב!

יש המון מתמודדים מוצלחים השנה,ולכולם יש סיכויים ענקיים להגיע לגמר,חוץ ממתמודד אחד שהסיכויים שלו גדולים,ולא ענקיים...אז חייבים להצביע לו כי באמת-הוא הזמר המוכשר היחיד {כמעט} שנשארו בתכנית!!!ואנחנו לא רוצים שהוא יחזור הביתה נכון? אז יאללה-הצביעו מישניה! ואל תשכחו-מבטא זה שקסי

מה את עכשיו קשורה??.

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

skaatushonet

New member
כן אבל אני לא מצביעה

למישהו שיכול לנצח את מישניה בגמר מבינה?? סורי.......

כןןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif

אני מצביעה עמריייי
אני מהרישמי שלוווו, ומהרישמי של הראלייי ברוררר

ליאור בובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממצב נשמתי??? ברור שאני מצביעה לעמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בננות רק עמרי רוטברד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל שאר המתמודדים שי מספיק מעריצים שיצביעו להם אנא הצביעו לעמרי ואז אולי אלישע לא יעלה ויהיה לנו גמר ראוי!!!!!!!!!!!!! אנא הצביעו לעמרי!!!!!!!!!!!!!!! אולי הייה לנו זוג על במת ניצנים... עמרי ושיר לניצנים!!!!!!!!!!!!!!!

אלישע שר טוב מאוד!../images/Emo178.gif

טוב שלא הגזמת איתו... ולא צריך זוג בגמר שיר שרה גרוע....

כן צודקת אלישע שר מעולה!!!

או שלא. בובה את צריכה אוזניות או לא יודעת מה מכשיר שמיעה... אתה לא רואה מעבר ליופי וזה די פטתי אם תשאלי אותי... את מעדיפה את אוהד על עמרי??? אז כנראה שאת מחפשת דוגמן ולא זמר למרות שעמרי נראה מצויין... אוהד הזייפםן הזה אלוהים ישמור את אוזני עם ישראל אם הוא יגיע לגמר... וסבבה ששיר לא תעלה אבל תעלו את עמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הוא שר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה? את בכלל יודעת לפי מה ../images/Emo178.gif

אני בוחרת?! לא את לא! אני לא אמרתי שעמרי לא שר יפה, כי הוא כן שר יפה, אבל אוהד שר מהמם ואני לא מבינה מה רוצים ממנו, וזה לא קשור כ"כ לאיך שהוא נראה... וגם, כל הכשרונות של העונה עזבו (שלומי סבן, ניצן קייקוב, אסף אברבוך) ונשאר אחד והוא אוהד... העונה הזאת שווה לזבל ואת לא יכולה להגיד לי שאני צריכה אוזניות או מכשיר שמיעה, את זה תגידי לאחרים שבוחרים לי בסעדו, בשיר, בהדר, במישנייה הזה... אוקי? לי אלללללל תגידי שאני צריכה אוזניות או מכשיר שמיעה שמעת?!

הקפצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תצביעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לעמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love skat

New member
ברווווווווורררר שלעמרייי!!! הוא ולא

אחררר!! וגמאני רשומה ברשמי..
והים הפצתי 200 פלייארים....
בראבו לי..או לא?!

ביום שני מצביעים לרוטברד עמרי

עמרי נישאר כמעט המוכשר היחיד בעונה הזאת בבקשה עיזרו לנו לעלות אותו לגמרר כי זה כל כך מגיע לוו!! http://planet.nana.co.il/omrirot/

למעלה