כוכבת נולדה!

../images/Emo41.gifכוכבת נולדה!

לפני כשעה באה לעולם במשקל 3.300 ק"ג, בלידה טבעית וקלה. שבת שלום

מזל טוב.../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo90.gif../images/Emo95.gif

מי הן המאושרת? אמא לבוגרים זה שלך? נפלא...........

../images/Emo51.gifעל הברכות. חשבתי שאתם זוכרים

שאני מבלה ב L.A בית משפחת בתי הצעירה בעזרה בטיפול ברחל בתם הקטנה שהפכה להיות גדולה, אווטוטו, חודש וחצי והיא ת שנתיים, לקראת הלידה ואחריה. והתיוקת החדשה, עדיין בת בלי שם אבל מתוקה מתוקה מתוקה. ועוד שבועיים אני חוזרת ארצה.

מאמאל'ה לא. זר החליט להישאר בארץ,

והשאיר לי את כל העבודה הקשה - לחבק, לנשק, ללטף, לשחק, לשיר וספר ועוד כל מיני מטלות

shkedud

New member
אמאל'ה, זה לא בא לבד. זה טס לבד

לפני שלוש שנים וקצת לא הסתכלתי על ילדים, והיום אני סבתא משוגעת והנכדודים שלי ממלאים כל תא בגופי אושר שבת שלום חמודה

שקדוד,שבת שלום

היום מוקדש להזנת ציונים וכו'. עקב השביתה עובדים ברבעונים. איך אצלכם ,נעים? כי אצלנו חמים לא מאוד חם.

shkedud

New member
אמאל'ה, אנחנו עובדים עם תוכנת משו"ב. היא

מעולה, ואף על פי כן ביליתי כל השבוע בהזנת ציונים, ושלשום היו שיחות הורים. ביום ב' שוב. זה נמשך כל פעם עד 8 וחצי בערב. לא מתלוננת. יש גרוע מכך. אצלנו מאוד נעים. בן זוגי המתוק ואנוכי עשינו הליכה, ועוד מעט נוסעים למסור לארכיטקטית את תוכניות הבנייה, ואחורי זה נטייל קצת בחיק הטבע. אחחחח שבת בבוקר יום יפה

pf26

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif|

עוד ../images/Emo51.gif עבור עוד ברכות.

אורלוש - תמונות א יפורסמו. לט מפרסמת תמונות ילדי ונכדי באינטרנט. ןהלידה? התרחשה בשבוע ה-42, לידה טבעית, קלה ומהירה ללא אפידורל. והתינוקת היא שירה

כמה לא מפתיע../images/Emo6.gif

שזמר ישיר לשירה הרבה שירים משמחים. גם שמות יתר הנכדים באותו רעיון ? שוב הרבה אושר, אור, ושמחה.

brum

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif

למעלה