כוכבת השבוע

לילית462

New member
../images/Emo41.gifכוכבת השבוע../images/Emo41.gif

השבוע בסימן החג הבא עלינו לטובה. כוכבת השבוע חברה של בוני גינסבורג - נחשו מי היא....

לילית462

New member
לא, זאת מטפורה....

אני לא מאמינה שאתן לא מנחשות את הרמז שלי.... אני אתן עוד רמז, בוני גינסברג לא בגלל משרתו כשדרן אלא עקב משרתו הקודמת....

שהיתה מה? אין לי מושג בספורט.

תני רמזים לא מעולם הספורט אולי נצליח לגלות אותה.

לילית462

New member
אתן גרועות ברמות - אני לא מאמינה שלא ניחשתן

אני ארחיב על הרמז הקיים בתקווה שתבינו אותו... לצורך הפעילות האהובה עליה כוכבת השבוע שלנו נועלת נעלי כדור-רגל

לילית462

New member
תודה רבה, הצלת את כולנו מבושה עולמית

כל הכבוד לאורית
כוכבת השבוע שלנו - קבלו את מאיה הבועטת הפורומית.

לילית462

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבתופים ובמחולות - קבלו את....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מאיה החמודה שלנו - כוכבת אמיתית כל השנה !!!

אור685

New member
../images/Emo49.gif מאיוש!

את מוזמנת להתחיל לענות על כל השאלות שכבר שאלו כאן את הכוכבות.... (עזבי נקיון לפסח,לא צריך...)

../images/Emo124.gifקולולוש../images/Emo24.gifמאיה../images/Emo65.gifשבוע מצויין|

גם אני בכלל לא הייתי בכיוון. עכשיו מחכות לך המון שאלות מרוכזות של שבועיים יאללה, לעבודה

מאיוש1982

New member
שאלו בנותיי ותענו... נו.....................

לא מספיק שנגזל ממני יום שלם.... נו תשאלו כבר

אז ככה..........

ספרי לנו : מה עשית לפני הלידה? במה את עוסקת? איך הכרת את "החצי"? למה עוברת לנתניה? מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?......בכל זאת יש שעות שסגורים בתי הקפה
מספיק שאלות ביחס לשעה???

מאיוש1982

New member
תשובות.

ש. מה עשית לפני הלידה? ת. עבדתי כמזכירת שופט בבית המשפט במסגרת עבודתי אני מטפלת באזרחים מקבלת בקשות לשופטים ומחזירה תשובות לאזרחים ועושה עוד כל מיני דברים אחרים ששיכים לתחום, כשאני כן עובדת אני בחורה עם ראש גדול ואוהבת לעבוד. ש. במה את עוסקת? ת. היום אני אמא במשרה מלאה לדניאלוש ן ה7.5 חודשים, אני מתכננת להישאר איתו עד אמצע ספטמבר בבית. ש. איך הכרת את "החצי"? ת. איך לא? בבית המשפט, הוא עוזר לאביו לנהל שם את המזנון, הוא תמיד חיזר אחרי ואני לא רציתי עד שקיבלתי כמה חוות דעת חיוביות והשתכנעתי, עוד לפני שהתחלנו לצאת הוא אמר לי שיום אחד אני אהיה אישתו ואני צחקתי... יצאנו 7 חודשים והוא הציע לי נישואים מול כל המשפחה בערב פסח... ש. למה עוברת לנתניה? ת. אני עוברת לבניין יותר חדש באזור של זוגות צעירים, איזור עם יותר גנים וגינות ולבניין עם מרפסת שמש ומעלית ולנו כאן בחולון אין... אנחנו רוצים לנסות שנה ולראות... מה שמקשה זה הנסיעות לתל אביב כל יום. ש. מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?......בכל זאת יש שעות שסגורים בתי הקפה ת. האמת שמגיע הערב אני כבר עייפה מכל הבתי קפה
... אבל האמת הדבר שאני הכי אוהבת זה להיום עם הבן שלי.
כמו כל אישה אני אוהבת לעשות קניות ולהתפנק.
לפעמים אני אפילו מאד נהנית מההליכות שאני עושה.
אני אוהבת להיום עם המשפחה ועם החברות.
אני אוהבת לרקוד (למרות שעכשיו פחות יוצא).
אני אוהבת לאכול שוקולד(למרות שאסור).
אני אוהבת להיכנס לפורום.
אני אוהבת ללמוד דברים חדשים.
אני אוהבת לעזור לאנשים. בקיצור אני אוהבת עוד הרבה דברים. ש. מספיק שאלות ביחס לשעה??? ת. לא.

ביקשת, אז.......

את לא יכולה לבקש העברה לנתניה? גם שם ישנם בתי משפט, ואפילו פעילים מאוד..................
איך היית מגדירה עצמך- טיפוס יום או טיפוס לילה? איפה היית בצבא? מה הדבר הכי מפחיד שעברת בחיים? [והשמח? חוץ מדניאל ובעל]

מאיוש1982

New member
תשובות.

ש. את לא יכולה לבקש העברה לנתניה? גם שם ישנם בתי משפט, ואפילו פעילים מאוד.................. ת. אני לא רוצה לעזוב את העבודה שלי בתל אביב אני אוהבת אותה... ש. איך היית מגדירה עצמך- טיפוס יום או טיפוס לילה? ת. זה שאלה של תקופות בחיים, בתקופה הזו אני יותר טיפוס של לילה כפי שאת רואה. ש.איפה היית בצבא? ת.הייתי רא"לשית הייתי בקריה. ש.מה הדבר הכי מפחיד שעברת בחיים? [והשמח? חוץ מדניאל ובעל] ת. הדבר הכי מפחיד בשבילי היה לנהוג לבד. והדבר הכי שמח חוץ מהדברים הברורים, כל תקופת הצבא היתה תקופה נהדרת בשבילי, שמחה וכייפית, תקופה של חברים, חברות, יציאות, אהבות, אכזבות ועשיית שטויות...

יעל י

New member
ספרי על...

החברות שלך? המשפחה שלך?-הורים,אחים וכו' המשפחה שלו?

מאיוש1982

New member
עונה ליעל...

חברות: אז יש כל מיני יש חברות ילדות שגם אם אני ידבר איתן פעם בחצי שנה אני ירגיש כאילו רק אתמול דיברנו והיום יש לי את גלי שהיא חברה מהעבודה שילדה לפני 3.5 וחצי חודשים היא גרה באותו רחוב שלי ובעקרון אנחנו רוב הזמן ביחד... מבלות בבתי קפה, הולכות לטיפת חלב, מטיילות עם הילדים, עושות הליכות ביחד או סתם יושבות ביחד. משפחה: לצערי זה לא הצד החזק כרגע, ההורים מתגרשים ולא בצורה יפה ורגועה, אחותי גם לא מדברת עם אימי ויוצא מצב שבלי ברירה אני באמצע. וכמה שאני מנסה להוציא את עצמי אני לא מצליחה.

למעלה