תשובות.
ש. מה עשית לפני הלידה? ת. עבדתי כמזכירת שופט בבית המשפט במסגרת עבודתי אני מטפלת באזרחים מקבלת בקשות לשופטים ומחזירה תשובות לאזרחים ועושה עוד כל מיני דברים אחרים ששיכים לתחום, כשאני כן עובדת אני בחורה עם ראש גדול ואוהבת לעבוד. ש. במה את עוסקת? ת. היום אני אמא במשרה מלאה לדניאלוש ן ה7.5 חודשים, אני מתכננת להישאר איתו עד אמצע ספטמבר בבית. ש. איך הכרת את "החצי"? ת. איך לא? בבית המשפט, הוא עוזר לאביו לנהל שם את המזנון, הוא תמיד חיזר אחרי ואני לא רציתי עד שקיבלתי כמה חוות דעת חיוביות והשתכנעתי, עוד לפני שהתחלנו לצאת הוא אמר לי שיום אחד אני אהיה אישתו ואני צחקתי... יצאנו 7 חודשים והוא הציע לי נישואים מול כל המשפחה בערב פסח... ש. למה עוברת לנתניה? ת. אני עוברת לבניין יותר חדש באזור של זוגות צעירים, איזור עם יותר גנים וגינות ולבניין עם מרפסת שמש ומעלית ולנו כאן בחולון אין... אנחנו רוצים לנסות שנה ולראות... מה שמקשה זה הנסיעות לתל אביב כל יום. ש. מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?......בכל זאת יש שעות שסגורים בתי הקפה ת. האמת שמגיע הערב אני כבר עייפה מכל הבתי קפה
... אבל האמת הדבר שאני הכי אוהבת זה להיום עם הבן שלי.
כמו כל אישה אני אוהבת לעשות קניות ולהתפנק.
לפעמים אני אפילו מאד נהנית מההליכות שאני עושה.
אני אוהבת להיום עם המשפחה ועם החברות.
אני אוהבת לרקוד (למרות שעכשיו פחות יוצא).
אני אוהבת לאכול שוקולד(למרות שאסור).
אני אוהבת להיכנס לפורום.
אני אוהבת ללמוד דברים חדשים.
אני אוהבת לעזור לאנשים. בקיצור אני אוהבת עוד הרבה דברים. ש. מספיק שאלות ביחס לשעה??? ת. לא.