יש סקר חדש

הייתה לי דילמה קשה ובסוף......

הצבעתי לon a night like this למרות שאני אוהבת יותר את ספינינג אראונד ואני מקשיבה לו הכי הרבה .... אבל כשחשבתי על זה- oanlt באמת יותר יפה מsספינינג........

שאלה!!!!!!!!! -קשור לאתר לימבו!

אסור לדבר כאן על הורדות אבל...... הקליפ של לוקומושיין לא "יורד" טוב והורדתי אותו כמה פעמים ומשהו בלימבו לא בסדר! כול םפעם שמורדים אותו הוא כזה קופץ או שלא שומעים טוב...... איפה אני יכולה למצוא אותו במקום אחר? יש לי מלאאאא אתרים אבל אף אחד מהם לא מציאה את לוקושייםן ואחרי שהקלטת שלי נהרסה אני מעוניינת לשמוע את לוקומושיין באינטרנט........ אז איפה
שמישהו יענה לי במסרים אם זה "אסור" כאן....

eyalush001

New member
לא יודע מה איתכם...

אבל אני חושב ש on a night לוקח בגדול. ולפי מה שזכור לי דיברנו לפני כמה שבועות על השיר האהוב ביותר... אז הזכרתי גם שם את on a night , פשוט יפייפה.

tatababa

New member
שערורייה!

אבל אני מסכים איתך!
On A Night Like This - אחד השירים הכי שווים של קיילי איי פעם והקליפ הכי טוב מתקופת Parlophone לדעתי! (כן כן, יותר טוב מ Can't Get You Out Of My Head!!)

צודק! שיר מקסים! במיוחד ההתחלה שלו

אבל אני לא חושבת שהוא אחד האהובים ביותר על כול מעריצי קיילי אבל הוא האהוב עלי........
ההתחלה שלו פשוט מקסימה אחלה התחלה! שיר יפה מההתחלתו ועד סופו!

eyalush001

New member
שיר פשוט מקסים..

הקליפ מדהים השיר מדהים. הוא קצת יוצא דופן מכל שאר השירים שלה אבל הוא מיוחד וקליט. לדעתי אחד השירים הכי טובים שלה. פשוט יפייפה

*מסכימה שוב* והתמונה ששמת ממש מהממת

בעעיני! קיילי נראית שם.... שונה ובכלל היא מדהימה כרגיל! וכשמהצלמה מתקרבת וקיילי מזיזה קצת אתהראש עם התסרוקת שלה זה נראה מדהים!!!!

G O O D M A N

New member
סקייטרית לא תאמיני אבל..

החלטתי שאני אוהב אותך... ( מצטער שזה לא קשור לנושא)

חחחחחחחחח מאיפה הבאתם לי את זה?

ואבי -צמה זה התצטרף למועדון הזה? ומה עם טל? ומה עם זוהר?(?????)

G O O D M A N

New member
טוב אם אני לא לבד בעניין..

אז לא שווה , אני רוצה אותך לבד.... זה לא מועדון , זו אהבה

למעלה