יש לנו מנהל מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה אני מתחילה להפציץ בתמונות! ויש לי בעיקר ניקולס..
S shanyz New member 16/12/03 #1 ../images/Emo41.gifיש לנו מנהל../images/Emo41.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה אני מתחילה להפציץ בתמונות! ויש לי בעיקר ניקולס..
../images/Emo41.gifיש לנו מנהל../images/Emo41.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה אני מתחילה להפציץ בתמונות! ויש לי בעיקר ניקולס..
S shanyz New member 16/12/03 #8 |ניקולס וקייט../images/Emo99.gif ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס [ ניקולס ניקולס ניקולס
|ניקולס וקייט../images/Emo99.gif ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס ניקולס [ ניקולס ניקולס ניקולס
S shanyz New member 16/12/03 #10 ../images/Emo23.gifניקולס../images/Emo23.gif- אגב קוראים לו באמת ויקטור אז...מעכשיו אם לפעמים אני אומרת ויקטור, הכוונה אליו, ולא לויקטור קיריאקיס! איכס!!
../images/Emo23.gifניקולס../images/Emo23.gif- אגב קוראים לו באמת ויקטור אז...מעכשיו אם לפעמים אני אומרת ויקטור, הכוונה אליו, ולא לויקטור קיריאקיס! איכס!!
צ צהובון 1 ויחיד New member 16/12/03 #3 אני השני!!! שאומר מזל טוב לנדב! כן כן זו לא אחיזת עיניים, אני באמת כאן! אבל סביר להניח שלא תראו אותי כותב (או אפילו קורא) יותר בפורום הזה....
אני השני!!! שאומר מזל טוב לנדב! כן כן זו לא אחיזת עיניים, אני באמת כאן! אבל סביר להניח שלא תראו אותי כותב (או אפילו קורא) יותר בפורום הזה....
N Noopy New member 16/12/03 #11 מזל טוווווב!!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif
E Ez sLeeP New member 16/12/03 #18 שלום, שלום... כן, זו אינה אחיזת עיניים... מעתה יש מנהל לקהילה הנחמדת הזו.. מזל טוב לכולנו!