יש לי שאלה

little bony

New member
../images/Emo41.gifיש לי שאלה../images/Emo41.gif

אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא..:
לדעתכם בנות שבאות לבצפר אם עיפרון כחול רויאל בעיניים זה יפה
כללי יותר- שהולכים אם עיפרון כחול זה יפה לדעתכם..
מה לדעתכם הצבע\ים שהכי יפה לשים בתוך העין
אחרון- איזה צבעים אף פעם לא לשים בתוך העין..
טוב נו זה חצי סקר חפיפ תענו..

אוקיייי אני עונה-

א. לדעתי בנות שבאות עם עיפרון שחור לבצפר זה יאקה יאק! תלוי חוצמיזה גם בנות כמה הן.. אם הן בכיתה ז' אז שלא יעשו את זה.. אבל בעיה שלהן אבל אם הן בכיתה נגיד ט' י'ב זה בסדר כי זה לא ניראה מגעיל על ילדה בוגרת יותר. ב. עיפרון כחול זה מאוד יפה ועדין! וטלמי שיש עיניים כחולות זה מבליט לה אותן. ג. לדעתי כעיקרון אפשר כל צבע לשים בעיניים רק תלוי מה הצבע עור שלך זאת אומרת מה הכי מתאים לך. ד. כנ"ל ל-ג'

little bony

New member
אני יכתוב את דעתי...

בנות שבאות אם עיפרון כחול לבצפר זה דיי מזעזע.. זה ממש תלוי בילדה אבל בעיקרון אני לא אוהבת.. שחור רוווולז
זה יפה-ממש תלוי על מי.. יש בנות שהולכות אם זה וזה נראה לא קשור
לדעתי הכי יפה זה שחור, לבן, וכחול מממש מממש כהה שגובל בשחור... אם שמים לבן אז צריך לעשות פב בקו הריסים התחתון.. (לדעתי)
יש צבעים שנראים מזעזע.. אני רק לא ממש יכולה להצביע כרגע על אחד כי חלף מזכרוני.. אבל יוצא שאני רואה בנות אם עיפרון בעינים וזה כזה "מה הווא עושה שם
.."
כמובן שזה דעתי..

little bony

New member
../images/Emo34.gifמזכיר לי../images/Emo34.gif

רציתי לקנות לחברה עיפרון שחור והוא היה חום.. והיא שמה אותו וזה היה כזה מזעזע

איכס יש לי אחת בשכבה ששמה עיפרון

כחול בלמטה של העין וזה מה זה לא קשור לעולם...זה לא מתאים לכל אחת זה נראה כאילו היא חטפה בוקס!!!

RReuTT

New member
תשמעי.... זה תלוי...

לכל אחת מתאים משהו אחר... לדעתי לבית ספר בכלל אין צורך כל כך להתאפר... כשאני הייתי בבית ספר בקושי הייתי מתאפרת... בעצם למי בכלל היה זמן להתאפר על הבוקר..

FrooTeLa

New member
ממ...

תלוי אם זה מתאים להן
תלוי איזה עיניים יש לך..
אם אין לך עיניים כחולות, אני לא כ"כ אוהבת את הכחול הזה. לא בתור מסקרה ולא בתור עיפרון
שחור, ירוק.. אבל אני לרוב לא שמה בתוך אלא טיפה צללית ומסקרה בריסים העליונות והתחתונות טוב אני רואה ששאר השאלות הן באותו סגנון לכי על מה שמתאים לך

morsh17

New member
לדעתי

הצבעים שהכי מחמיאים לעין הם סגול-חציל, ירוק זית, אפור, חום, וכמובן שחור ושוב זה תלוי בצבע העיניים שלך. אני אישית לא אוהבת כחול רויאל זה נראה פרחי ולא עדין, כמו מסקרה כחולה... אם כבר כחול רויאל אז עם צללית מתאימה ואז זה כבר לא לבצפר.

לפי דעתי..

א. אני אישית חושב שכחול רויאל בעיניים יכול להיות שילוב מעניין עם צבעים מסויימים, כגון בשילובים של אפקסק, סגול ולבן או טורקיז לבן וחום..אבל זה תלוי ב. אז לא, צבע כחול רויאל לא מבליט עיניים כחולות מריצה, זה תלוי באיזה גוון של כחול העיניים, הכחול רויאל בעיניים כחולות לעולם לא יבליט אותן, אלא יזרום איתן, יש הבדל, צבעים שמבליטים צבע עיניים כחולות הן ורודים, כתומים, סגולים, צהובים(כמובן שלא בתוך העין) וכו'..ובכללי אני לא מת על כחול רויאל בעיניים ג. אני אוהב או לבן או שחור, הם הצבעים היחידים שלפי דעתי הכי מחמיאים לעין והיחידים שמסוגלים לעצב ולשחק עם מבנה העין. ד. צבעים שהגוון שלהם הוא נוטה לאדום, כגון סגול מג'נטה, ורוד וכמובן אדום ,חום וכתום, מכיוון שזה פשוט יראה כאילו העין מדממת, אז לא מומלץ כל השאר זה בסדר, למרות שאני עדיין שפוט של הסטנדרט השחור והלבן

KerenWelling

New member
תשובות

אני אישית לא שמה עפרונות בעין כי אני פשוט לא מסוגלת!!! זה קר כזה ואני מפחדת לפגוע בעין שלי ברשתית או הקרנית שלה (מכירה המון בנות שיש להן כתמים חומים כאלה בלבן של העין בגלל האיפור!פליחס!)וניסיתי אייליינר ואין לי כח כל פעם לשבת על זה... אולי מתישהו אני אקנה עפרון ואעשה ניסוי פשוט בגלל שחבל סתם לקנות וןאז לא להשתמש ובגלל אני לא ממש רוצה... בכל מקרה עפרון כחול לבית ספר זה נשמע לי יותר מדי... בכל מקרה זה סה"כ בית ספר!... אני אישית הייתי הולכת עם שחור אבל גם כן לא ממש בהגזמה פשוט שידגיש טיפונת... כחול רויאל זה צבע יפה אבל לא לבית הספר... ובקשר לאם זה יפה, לא יודעת כי לא ראיתי...(תשימי תמונה) אי יודעת שמסקרה כחולה רויאל זה ממש יפה (וזה כן מנסיון) כי אני שמה אם זה קשור לבגדים והאיפור שלי... לי זה יוצא ממש יפה כי העיניים שלי כחולות ואני מקבלת על זה המון המון תגובות טובות ומחמאות... לפי דעתי בקטע של הצבעים בתוך העין אני בעד לא לשים כי גם זה יכול להזיק, וגם זה סוגר את העין...לי יש עיניים כחולות גדולות מהממות ואני לא רוצה להרוס...

למעלה