יש לי שאלה

maxbass

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה ../images/Emo41.gif

איזה סגנונות מוזיקה את שונאים, פשוט לא מסוגלים לסבול
אם זה קשה מדי, אז תכתבו איזה סגנונות אתם אוהבים, במקום. אני? אני אוהב כל סגנון שידוע לי:)

slallum

New member
אני שונא טראנים, וקצת מזרחית..

אבל יש מזרחית שאני דפקא אוהב, טיפקס. הם מנגנים בערך מזרחית מדי פעם.. זהו בערך=] מטאל רולז=]

thepunk

New member
כמה לא צפוי .... אבל גם אני

שונא מזרחית ומוזיקה שחורה (בעיקר R'N'B .... היפ הופ עוד בסדר לפעמים) ופופ מיינסטרימי מעצבן (אפילו אם יש איזה שיר יחסית טוב, זה שחורשים עליו במשך איזה חודש כל הזמן, ממש ממאיס אותו)

maxbass

New member
לא ידעתי ש..

אתה אוהב טראנסים, האוסים דאנסים בלאגנים
הידעת שיש סגנון מוזיקה בשם: power pop?

thepunk

New member
למה לא

זה חזק תכלס אני לא שומע את זה בכלל, אבל אני לא שונא את זה. זה כיף במסיבות (בדרך טראנסים זה מוזיקה קצת מעצבנת כי היא נורא מונוטונית אבל השאר הם ממש "מקפיצים") ולגבי POWER POP ... שמעתי על זה ... מה, זה כאילו פופ כזה ישן יחסית (שנות ה-80) ... הוא נשמע שונה נורא מהפופ של היום (כאמור - בעעע) ...

maxbass

New member
תלוי איזה טראנסים..

קשה לי להגדיר את פאוור פופ... שמעתי פעם באוטו היה איזה ספיישל גלגל"צ לאוסף פאוור פופ שיצא, וממה ששמעתי, זה הזכיר לי את קיור.. זה כזה רוק, אבל קליל, לא יודע, אבל ההגדרה הזאת הרגה אותי מצחוק:) אתה שומע גם מוזיקה הודית? שירי עם?

thepunk

New member
מנסה להתקיל אותי ....

מוזיקה הודית = מוזיקה מזרחית (וכמו כן מוזיקה סינית, יפנית, אפגנית, וכו') ... שאמרתי מוזיקה מזרחית התכוונתי כמובן למוזיקה המזרחית הנפוצה ואהובה (לצערי) בארץ וגם לכל מוזיקה אוריאנטלית אחרת מהמזרח (ואל תתחיל עם להקות מערביות מאוסטרליה!) שירי עם - שוב, לא שומע את זה .. אבל גם לא שונא את זה במיוחד. לפעמים זה דווקא מאוד מאוד מצחיק אפילו.

Ze Colmeia

New member
בקלות...

מזרחית, פופ ובכלל שירים של כל "אמן" שלא כותב תשירים שהוא מפרסם....

Manic Subsidal

New member
בעע יש הרבה

-מזרחית (בעעעע...) -בלאק מטאל 666 (אני נראה כמו טרול... אני נשמע כמו טרול... אני טרול?) -ברוטל דת' מטאל ( בואו נקליט את המתופף מרביץ לדבל בס בלי קשר, נתקע גרעפסים למיקרופון ונקרא לזה שיר) -ראפ\אר אנ בי של כושים (יו יו אני כושי אני מגניב יש לי חולצה של פוטבול כובע הפוך ופלסטר על הפנים... ווסטסייד!)

ShMo0LiKiPoDa

New member
מורטיס זו לא דוגמה.

יש המון להקות בלאק שמשלבות קול נקי מה שעושה את העסק הרבה יותר מוצלח.. והם לאו דווקא נראים כמו טרול
זה כמו להגיד שכל להקות הניו מטאל לובשות דיקיס..

Manic Subsidal

New member
יש להקות בלאק נחמדות

אני שומע לפעמים קצת דימו, שהחדשים שלהם קצת רחוקים מבלאק. אבל הבלאק בצורתו הגולמית, נגיד מייהם, אימורטל, דארק פיונרל וכאלה זה בשבילי סתם רעש עם טרולים שצורחים למיקרופון... אני לא מבין מה אנשים מוצאים בזה. ומה הקטע של הקורפס פיינט והחרבות? זה לא קשוח! זה סתם מגוחח.

ShMo0LiKiPoDa

New member
אה..

אני דיי מסכימה איתך על זה, אני גם לא אוהבת את הבלאק בצורתו הגולמית. מה שכן אני אוהבת הרבה להקות בלאק שמשלבות הרבה דברים.. והקורפס פיינט? אחלה דבר לצחוק עליו..

maxbass

New member
ואללה?

יענו... בלי יוצא מן הכלל (כאילו במצב רוח מתאים והכל)?

למעלה