יש לי רעין

וונקי

New member
../images/Emo41.gif יש לי רעין../images/Emo41.gif

מכין ששרשור הקדום שפתחתי הוא בלגן אחד גדול אני החלטתי לעשות קצת סדר בכול העסק. אז ככה אני רוצה לעשות מפגש ביום חמשי שהוא כנראה היה המפגש אחרון של החופש אני חושבת שהכי נוח שמפגש היה באזור המרכז כך שהיה הכי נוח להגיע אליו. המוקמות שאני חושבת אלהם הם: 1) פארק רעענה 2) קניון רעננה 3) קניון כפר סבא 4) מימדיון 5) פארק ירקון עכשיו בשביל שהיה סדר בכול עסק מי שבעד מקום שפשוט יכתוב את המספר המקום בתוך הודעה זה הכול מקווה שכול ברור כשמש כמו שאני נסנתי שהוא היה. המוקם שרצו הכי הרבה לשם נלך ואז אני יפתח הודעה מסכמת של איפה היה מפגש. דבר אחרון את תושבה שלאן הולכים אני יכתוב ביום שבת אני מעוד מקווה שהפעם באמת היה מפגש לא כמו שאר הפעמיים שנסניתי להרגן מפגש וזה לא הצליח. אז בבבקשה תשתפו פעולה המפגשים הם בשבלכם

Gizmo14

New member
אררררר....../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

לא חושבים שהיו מספיק מפגשי פורום לחופש אחד
המממ... בכל אופן, אני אנסה להגיע אבל 99% שלא ילך
והכי נוח... קניון רעננה, אני מניחה
אבל לא ממש משנה..
אז
2

שניש

New member
*התלבטות*../images/Emo56.gif

אממ...אפשרות ארבע (מיימדיון) יהיה נורא כיף, לא
זה כמו מפגש לונה פארק שאני זוכרת שרצו ארגן

וונקי

New member
הממ

לא ממש אפכת לי אבל הכי בעד 4 למרות שאני יגע גם לכול שאר המפגשים בכול זאת אני מנסה להרגן את המפגש הזה. ואם לא היה רוב לאן שהוא אז המפגש היה במימדיון אני חושבת

Toujours Pur

New member
אלייז'ה ^______________^

אני לא יכולה לבוא למפגש.. אני אהיה בפולין

וונקי

New member
לה לה לה

לא תיגבו לא היה מפגש וזה היה חבל מאוד למרות שאולי באמת היו כבר מפסיק מפגשים החופש ולכן אתם לא רוצים אחד.

וונקי

New member
גבעת נפוליאון

אני לא יודעת איפה זה ועזריאלי איו לי שום בעיה שהיה שום עוד מפגש

וונקי

New member
../images/Emo41.gifהקפצה../images/Emo41.gif

כן אני מקיפצה מה לעשות שאני חושבת שמפגשים זה כייף וצריך לעשות אותם ולא לוותר בקלות. כמו שאמרתי היום זה היום אחרון שאפשר להצביע איפה אתם רוצים שהיה מפגש לכן זה נורא חושב שתצבעו

צו צאנג

New member
המ...

דניאלה ושניצה כבר מארגנות מפגש במימדיון,
2
הכי טוב לי! אבל אי יכולה להגיע גם ל-1 ו-3

וונקי

New member
רק רצתי להגיד

שמפגש בימדיון יורד כי יש אחד ביום ראשון אז אפשרות הם: 1) פארק רעענה 2)קניון רעענה 3)קניון כפר סבא ואני הורדתי את אפשרות של פארק ירקון כי אף לא יגיב לזה. ומחר בערב אני יגד איפה היה המפגש ביום חמשי בתקווה שהיה אחד אז תיגבו ותשפעו כי מפגשים זה כייף חיים. אחרת אני עוד יחושב שאתם לא באים למפגש רק בגלל שאני מנסה להרגן אותו.

וונקי

New member
אז אתם לא רוצים מפגש?

אני רוצה שתענו לי אם אתם רוצים מפגש ביום חמשי כן ולא בשביל שאני אם להמשיך לנסות לעשות אחד או שאני פשוט יריים ידיים אבל אז גם אומר שאיו יותר אצלי מפגשים בית. אם לא תיגבו אם אתם רוצים או לא רוצים. אז תשכחו מי זה שאני ינסה לעשות מפגש אצלי בית נקודה

וונקי

New member
זאות

הקפצה אחורנה לפני שאני באמת יחטוף קריזה ויפתח הודעה חדשה. זועמת עד מוות

למעלה