יורו 2008

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif יורו 2008

מי לוקחת? אחרי שפורטוגל עפה (
), לא אכפת לי מי תיקח עכשיו, והעיקר שזו לא תהיה גרמניה (
) או איטליה (יש לי התערבות עם חבר
). אני מהמר שהולנד, ואתם?

gurke

New member
קרקסון למה אתה רוצה שהולנד ../images/Emo10.gif

למה? כל קבוצה שאתה אוהד מסיימת באשפתות

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif

לפי דעתי הם יעברו את רוסיה,אבל אם ספרד תעלה אני לא בטוח שהם יגיעו לגמר..

תמיר1991

New member
אני לא "רוצה" שהולנד, אני מהמר שהולנד -

יש הבדל. הם תותחים (חוץ מבמשחק הזה...
). אני אוהד את ישראל ואת פורטוגל. שניהם לא ביורו כרגע, אז לא באמת אכפת לי מי תיקח כל עוד אני לא אפסיד את ההתערבות עם יאיר

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gifרוסיה משחק טוב יותר ממשחק למשחק,והולנד..

בעקבות המשחק היום,יותר טוב שרוסיה בחצי ולא הולנד

תמיר1991

New member
אם ככה אז עכשיו אני בעד איטליה, העיקר

שיפסידו
וגור, הגיע להולנד...

gurke

New member
אתה מגוחך..

הגיע להולנד? אני יכול להסכים אם מישהו יאמר שמגיע לרוסיה שניטרלה את הולנד ושיחקה נהדר, אבל מגיע להולנד? הם הקבוצה הכי טובה שהייתה ביורו, הכי מהנה, הכי כיפית. עאלק הגיע להם. ואתה יודע טוב מאד שנאחס מכוון לא עובד

תמיר1991

New member
הגיע להם לעוף במשחק הספציפי הזה.

בבתים פורטוגל וקרואטיה זיינו את הבתים והן לא עלו, למה אתה לא מגן גם עליהן? לפחות פורטוגל שיחקה מעולה ברבע, הולנד היו נבחרת ברמה של מולדובה לאורך המשחק - לפחות בהשוואה לרוסים... ספרד כל טורניר עפה בשמינית (מונדיאל) או ברבע (יורו) אחרי שהיא מזיינת את הבתים. אולי זה יקרה גם הפעם. למה אתה לא מגן עליה?

gurke

New member
קרואטיה שחקה רבע יופי מהולנד

ופורטוגל אתה יודע טוב מאד שהתעצבנתי.. אתה לא יכול פעם אחת לומר שהולנד הכי טובים ואתה חושב שהם ינצחו, ואחרי משחק אחד שלא הלך להם לומר שמגיע להם שהם לא עלו.

תמיר1991

New member
אבל המשחק הזה זה רבע גמר! זו המטרה

בנוק-אאוט! מי שלא יציבה, הביתה... לצערי גם פורטוגל עפו, אבל נבחרות כמו פורטוגל, הולנד, קרואטיה וייתכן מאוד שספרד היום, שמראות חוסר יציבות וחוטפות פחד ורגליים קרות בשלבי ההכרעה, לא מגיע להן לקחת. כמה שזה מבאס, זה מה יש. יום עסל יום בסל, נכון, אבל בנוק-אאוט אי אפשר להיות לא יציב... תשאל את הפיפ"א שלי

זונע

New member
2 ב-5 אינדיד../images/Emo45.gif

ארשבין תעשה לי ספרינט של 40 מטר
רוסיה נבחרת מדהימה, הלוואי שיקחו.

gurke

New member
רוסיה לא נבחרת מדהימה

היא פשוט כמו הפוקימון שמשנה צורה והופך לפוקימון שמולו. נכון, הוא בלתי מנוצח כמעט, אבל זה לא בזכות עצמו! והיום הם היו מול הולנד, לכן הם שיחקו כל כך יפה. אם הם ישחקו מול איטליה שוב תראה אותם משעממים ומנצחים ב1-0 ועובדה שכשהם שיחקו מולנו הם לקחו לנו את המשחק ושיחקו בלי הגנה. ובלי קישור. ובלי התקפה. בקיצור, הבנת.

תמיר1991

New member
והולנד? לא משנה צורה? איך היא מחצה את הבית

שלה ופתאום נהייתה נבחרת בינונית?

gurke

New member
דבר ראשון, למה לקחת את זה ברצינות?

דבר שני, לא, זה שלא הלך להם פעם אחת זה לא אומר כלום. מה, למנצ'סטר השנה תמיד הלך? לברצלונה הגדולה של לפני כמה שנים? לריאל הענקית של קצת לפני זה? לברזיל?

זונע

New member
אבל בטורניר כמו זה, אין לך הזדמנות לתקן

אתה חייב לשחק טוב כל משחק, כי זה שלב בתים קצר ואחר כך נוק אאוט עד הסוף. לכן נבחרות נשפטות לפי משחק אחד, ולפי המשחק אתמול-רוסיה הייתה כמה רמות מעל הולנד שהייתה כבדה, איטית ומסורבלת...אז אין ספק שמגיע לרוסיה לעלות.

gurke

New member
נכון, לרוסיה הגיע לעלות

אבל לא הגיע להולנד לעוף..מגיע לעוף רק לקבוצות שמשחקות מגעיל באופן קבוע.

למעלה