יומולדת לנגה!

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gifיומולדת לנגה!

נגה! מזל טוב, יקירה. כיף לראות שהשתלבת בפורום הקטן הזה, לפעמים אני חושבת-שאם היית באה רק שבוע מאוחר יותר, כבר לא היית נכנסת לקבוצתנו הקטנה. טוב שבאת
הרבה חיוכים יפה, יש לך חיוך מפיל. יום-הולדת שמח!

נגה'לה!!!

המון המון מזלטובים!!! שיהיה לך יומולדת נפלא-נפלא-נפלא! ויותר חשוב מזה, שיהיו לך חיים נפלאים! תשתכרי ותהני היום כמו שהבטחת לי,ובתקווה שתקבלי אחלה-בחלה של מתנות! וכמו שיהודית אמרה, המון המון חיוכים, בהחלט חיוכים מאלפים יש לך. מקווה נורא שבאמת ניפגש בקרוב (שבוע הבא?) ואם מתישהו אעבוד ויהיה לי קצת כסף, מבטיחה לבוא לישובך הקט. יומולדת שמח!!!!

נוגה :)

קפצתי לבקר פה =] .. נוגה רק רציתי לאחל לך עושר אושר בריאות ומנוי בחדר כושר ! שתמיד תשמחי תאהבי תרצי ותהיי .. תנצלי את החיים ! אני אוהבתותך מאוד ומקווה שנמשיך לשמור על קשר .. לאב נעמה

תודה רבה לכולכן..

פעם ראשונה שפותחים לי שרשור יום הולדת
אני מתרגשת
תודה
תודה רבה על המחמאות ותודה רבה על האיחולים. גם אני לפעמים חושבת על זה שמזל שהיה לי את האומץ לכתוב כאן הודעה אחרי שנתיים של קוראת סמויה כי אחרת לא הייתי מכירה אותכם - לפחות לא כמו עכשיו כי אני זוכרת שגם אחרי שכתבתי את ההודעה ראיתי שאתם מאוד מאוד מגובשים והרגשתי קצת לא שייכת.. האמת היא שלפעמים אני עדיין קצת מרגישה ככה כי למרות שאני כותבת כאן די הרבה, אתם מכירים כבר הרבה מקודם.. ואי, התחלתי להתפלסף קצת, לא? בכל אופן... - המון המון תודה לכן

למתולתלת המחוייכת הזו ../images/Emo9.gif

אם היו שואלים אותי איך אני זוכרת אותך עוד אז, מהמפגש, הייתי אומרת - אותה אחת עם שיער מדהים וחיוך מהמם! כי כזו את, מקסימה! מצטערת על האיחור בברכה, אבל מותק, אני מאחלת לך המון מזל טוב, שרק תהיי מאושרת, שרק יהיה לך טוב..... שכל מה שתרצי או תייחלי לו - יתגשם, ושתדעי להעריך את כל הטוב והיופי שמסביבך, ובתוכך! יום הולדת שמח בובה!!!!!!!!!!!! מתים עליך כאן!

למעלה