יומולדת להראל..

../images/Emo41.gif יומולדת להראל.. ../images/Emo60.gif

אוקי, אתמול היה לי משבר קל עם חברה, אז לא יכולתי להיות כאן בשמונה וחצי..
טוב יש כאן קצת בלאגן.. אני אישית מאוד מבולבלת אז אני פותחת שרשור חדש! מה שהבנתי עד עכשיו זה זה: אודליה (skaatushonet) המקסימה דברה עם עדי (אחות של הראל כמובן) ואהובה תחזור ביום ראשון.. אני מקווה מאוד מאוד שהיא תוכל לעזור לנו. יש קצת בעיה עם התאריכים והכל, אבל אולי אהובה תוכל לעזור לנו גם בזה. כמובן שגם לדעתי ביומולדת עצמו הוא יעדיף להיות עם החברים והמשפחה שלו.. לדעתי זה רעיון טוב ש-4 או 5 בנות ישתלטו על העניין ויודיעו לנו מה קורה עם זה. אחרת אנחנו לא נצליח להחליט שום דבר. כמובן שאני מצפה לעדכונים יומיים במסרים

skaatit 1

New member
היי, לי!!!!!!../images/Emo24.gif

התגעגעתי, לא היית כאן הרבה זמן...

meitar 8

New member
נכון..

לדעתי אני ליאור אורטל ואודליה צריכות לארגן את זה.. מה אתן אומרות? זה בסדר מבחינתכם?

תסבירי למה דווקא אתן?

אני מבינה למה אודליה, אבל למה את ליאור ואורטל? לא יצא לי להיכנס ממש כמה ימים, הייתי די עסוקה, אז אולי פספסתי משהו.

זה סתם מיותר שנדון ב"מי אחראיות"

סתם כמה יהיו וכול השאר גם יוכלו לעזור אבל כעיכרון הן "אחריות". איי אפשר שכולן יהיו. (((מה...באמת?!))).
-קרן-

meitar 8

New member
נכון.. זה לא משנה!

זה לא כל כך משנה מי אלה.. אבל אני חושבת שאני ליאור ואורטל כי לי יש קשרים איתם! ההורים שלנו עובדים ביחד וכל המשפחה שם מכירה אותי מגיל צעיר! ואורטל וליאור תמיד מנסות וניסו לעזור! הם.. לא יודעת איך להסביר! אבל זה ממש לא משנה מי מארגן! אם את רוצה את יכולה להיות במקומי! רק הצעתי את עצמי!!!! זה ממש לא משנה! העיקר שיהיה יפה!

גמאני גועגעתי ../images/Emo9.gif

אני נוסעת ביומראשון לסמינר מדריכים אז אין טעם שאני אקח בזה חלק, אני לא אהייה פה חמישה ימים
אבל אם תוכלי לתת לי את מספר הפלאפון שלך או משהו ולעדכן אותי כשאני לא אהייה פה אני אשמח
(בפרטי אוף קורס!)

i love skat

New member
תהניי..../images/Emo24.gif

הייתי אמורה לצאת גם השנה..אבל דחו לנו את זה בשנה..

i love skat

New member
כי בשרשור של היומהולדת שאלו מי

רוצה להשתתף בתיכננים..ומי שאמרה שהיא רוצה משתתפת..הבנת?

צודקת.

הכל ניהיה לי מבולבל. וחוץ מזה, אי אפשר שכולם יארגנו ה-כ-ל, צריך להתחלק בעשיית הדברים.

skaatushonet

New member
ארררר איזה מתוקיםםםםםםםם אתם!!!

תודה נשנשים... תקשיבו,בגלל שקצת מבולגן אני פותחת 2 שירשורים חדשים (לי-מצטערת!) באחד מהם כל אחת צריכה לכתוב את שמה כדי שאני אדע כמה אנחנו כדי להגיד לאהובה ובשני אני אכתוב את מה שצריך להביא והכל וכל אחת בוחרת מה היא רוצה להביא (משו אחד!!) טוף? אבל כדי שזה לא יתבלגן אם יש לכם שאלות או משו תשאלו פה ואל תכתבו דברים לא קשורים בשרשורים האחרים כי זה מבלבל! במיוחד לא בשירשור שאני סופרת מי באה כי אז אני אספור אותה פעמיים וחבל....

skaatushonet

New member
אוף זה מסובך

אני לא יודעת בנתיים אל תעשי כלום זה תלוי אם תבואי או לא.... אני אנסה להגיד לך יום שני... לא את ולא מרטה,טוף??סורי..

skaatushonet

New member
טוב!

אין לי שום אינטרס שלא תבואו...מצידי בכיף...אבל זה תלוי באהובה והכל.... ובבקשה אל תפרסמו כי עכשיו אנשים מצטרפים רק בשביל זה....

למעלה