יום שני!!

noam270

New member
../images/Emo41.gifיום שני!!../images/Emo41.gif

איך היה היום??
מבחנים, אירועים, שיעורים, דיכאונות, חגיגות, הכל לכאן

asaf105

New member
אני מת על ימי שני../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

טוב אתם כבר יודעים שהמערכת שלי ביום שני זה תנ"ך שעת אפס, ראשונה כימיה, שנייה ושלישית מתמטיקה וב-11 אני בבית חח יום כל כך קצר, מקצועות לא קשים, יום מדהים
אתמול היה לי מבחן קל בערבית, מחר אני אתמוטט במבחן באנגלית
ונראה כבר איך אני אחפור 5 שורות במבחן הפתוח בהיסטוריה ביום חמישי
אגב ביום שני הבא היה אמור להיות לי מבחן במתמטיקה אבל הוא התבטל!!!!!
ויהיה מבחן רק ב-30 לנובמבר, זה לא ממש משמח אם יהיה לנו מלא חומר עד אז

JeykinsN

New member
התבטלו שלוש שעות ../images/Emo99.gif

והיה זה היה כ"כ כ"כ... במקום.
די זהו. ולא הייתי פה מלא זמן אז good to be back

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifהתחלתי ב10 , סיימתי ב12:45 :)

שעה ראשונה לשון הפסקה שעה שנייה הרצאה על מחויבות אישית יופיהיי!!!

noam270

New member
יום קצרררר../images/Emo13.gif

בשעתיים הראשונות השלמתי מבחן במתמטיקה, שהיה ממש בסדר
שעה אחר כך היה היסטוריה, והמורה דיברה בעיקר על המבחן שיהיה בשבוע הבא... שעה אחרונה ביולוגיה, היה די משעמם, כי המורה חזרה על חומר (שוב) בפעם המי-יודע-כמה....

סם ופטל

New member
../images/Emo124.gifFIRST TIME

טוב אז אני לא יודעת אם כולם פה קאו את ההודעה שכתבתי למטה.. אז קיצר: רתם,15 ממשגב
. היום היה לי יום מעלף! שעת 0- היס' משעמם אבל אפשר לישון חח, אחר"כ ספורט וביטלו לנו את ה-2000 מה שהיה משמח במיוחד! אז תנך ו.. שעתיים חלון!! היתי עם ידיד שלי וסיימתי את כול השיעורים לחודש הקרוב.. (או לפחות עד שהפציצו אותנו בכימיה
) ולבסוף כימיה ו.. לעבודה! עבדתי בגן (גן ילדים...) עד ארבע וחצי!! וכשסוף סוף הגעתי הביתה גיליתי שמחכה לי שיחה עם ההורים כי.. התקבלתי למשלחת של בני נוער ישראלללללים של הסוכנות לארהההה"ב!!! ממש ממש ממש התרגשתי!! אני כבר מתה לטוס- ועוד החברה הכי טובה שלי התקבלה גם ונטוס ביחדדדד!! בשש כבר נסעתי להיפ הופ, חזרתי בתשע מותשת והנה אני פה כותבת..
היה יום עמוס אבל כייפי ברמות! אז שיהיה לכולם יום מעולה מחר!

tal872

New member
אוף,פאק

אני היחידי שלמדתי כל היום? חזרתי ב4 אתמול,ישר נסעתי למורה לשעתיים. אחרי זה הלכתי למורה לצרפתית. ועכשיו אני עושה שיעורים כי לא הספקתי לעשות אותם קודם.. :| פאק לחץ!!!!!!!

למעלה