יום שני 18.11

snier1991

New member
ייאי קלי נשארה

אני פשוט מתעב את אייס הוא כ"כ מעצבן מהמבטא ועד היוגה דרך ההתחסדות שלו אני פשוט שונא אותו כמו שאף פעם לא שנאתי כוכב ריאליטי. בכל מקרה פרט לקלי כל הפאנג מעצבנים אין שם מישהו שאני מסמפט נראה בהדחה של השבט השני מי מעניין שם

TheLost

New member
מה?! ג'ני הייתה צריכה להישאר.

למען האמת- אני מתחיל להיות מבולבל כבר מכל העניין. ג'ני לא הייתה בברית לפני 2 פרקים עם "המאגניבים" (קורין, מרקוס וההומו)? כי אם זאת היא אז אני חושב שאני אמור להיות בעדה. בכלמקרה לקלי יש פרצוף מתחנן והיא סתם כל הזמן מתלוננת. ולא באמת עושה משהו

snier1991

New member
ג'קי...

וברית המאגניבים זו ברית מטומטמת בריתות של 4 נועדו לכישלון ברית חכמה זו ברית של 2-3 לא יותר אם זה יותר הן ייפלו לפני אין אפס(ברית הזוגות מעונה 16 ברית השני בנים שתי בנות בעונה 12) אני לא חושב שאף פעם ברית של 4 הצליחה חוץ מבעונה שלוש עשרה וגם אז זה היה כי השניים הלא בקי ויול היו מטומטמים

snier1991

New member
אררג אני תמיד שוכח

אני מניחש זה בגלל שכל הפואנטה של ריאליטי זה ההדחה אז אין הרבה מה לעשות באמצע טוב בפעם הקודמת רשמתי את שם המודחת הפעם מישהי שנשארה בפעם הבאה אני עוד אצלח להמנע מזה בכלל

תום116

New member
אהבתי, איזה יופי של פרק

פרק ממש טוב. טוב יותר מהפרק הראשון. אני מחבב מאוד את הסדרה הזאת, עוד מהפרומואים היא הרגישה לי סדרה טובה.

למעלה