יום שלישי

pRimaVeriTaVIV

New member
השתחררתי

שעת אפס: מת' היסטוריה (
חזרה קטנה למבחן), זה"ב... הרגשתי לא טוב (כבר מאתמול בערב בעצם) והשתחררתי.. ברגעים אלו ממש יש שיעור ביוטכנולוגיה, ואז שעתיים מת' ומדעי החברה אין לי כוח להשלים את כל זה
אחר כך אני הולך עם חבר לקנות דברים לפורים, למרות שאמא שלי לא מתה על הרעיון
נראה לי שאח"כ כבר יהיה בסדר... בכל מקרה אני לא יכול לבטל כי אין שום זמן אחר לקנות

hadarinke

New member
יש לי כאבים מוזרים בלב

ולא ישנתי כל הלילה, אז אמא לוקחת אותי עכשיו לקרדיולוג... וב16:00 מבחן באדריכלות וזהו ^^

How I Disappear

New member
../images/Emo69.gif

1: פיזיקה, מצ'עמם .. 2: תנ"ך, התחלנו את הסרט על ירמיהו .. 3-4-5: מתמטיקה, היה אמור להיות מבחן אבל דחו אותו .. 6-7: רובוטיקה, מצ'עמם יום חמישי מבחן בתנ"ך על מלא פרקים ועוד לא התחלתי ללמוד ..

PerfectSP

New member
איזו מורה חולת נפש~!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

קודם כל עשינו רק היום את המבחן וכבר יש לי את הציון במשוב! שנית היא נתנה לי 74!!!!!!!!!!!!!@#$% נכון הוא באמת היה קשה וזה..אז לא ציפיתי ל95,אבל כן ל80+ מינמום!!@#$% !!@#$%^ הסובייטים האלה.!@#!@ שאר היום היה מטופש,כרגיל. אני ממש שונאת היסטוריה>< וספרות>< אני בעמוד 100 של ברייקינג דוןD:

PerfectSP

New member
אה,בכימיהXD ../images/Emo190.gif

והמבחן הקודם שהשלמתי בחמישי היא החזירה לי אותו וקיבלתי 95
><

PerfectSP

New member
כן,סיימתי אותו מזמןD: ../images/Emo190.gif

לקח לי שבוע וחצי לקרוא אותוD:

pRimaVeriTaVIV

New member
XDDD

את מזכירה לי איזה חבר שלי שפשוט מאחר כל יום
וכל פעם יש לו את אותו תירוץ (לא תירוץ למורים, תירוץ לחבריםXD) "התעוררתי ב9:30..." או "התעוררתי ב7:00 אבל אמרתי מה, אני אקום עכשיו רק בשביל שעתיים צרפתית? אז כבר נשארתי לישון..." XDDD

גאולונת

New member
חחחחח אני הייתי ככה שנה שעברה!

הייתי מחסירה מלא ימים ככה... הייתי קמה ב8 וחצי ואומרת שאין לי כח לבוא לשעתיים. השנה,אמא שלי קלטה שזה מוזר שאני יוצאת כל יום ב9 אז עכשיו יש משמעת נוקשה
XDDD אבל אני עדיין מאחרת חחחח.... למשל היום קמתי ב7וחצי.

PerfectSP

New member
לי היה 119 חיסורים שנה שעברה! ../images/Emo190.gif

אבל אצלי יש הסעות אז זה או שאתה בא או שלאXD אני פשוט החלטתי בערב לא לבואD:

DevilGirl92

New member
119?

זאת אומרת שרוב השנה לא הגעת, כי סה"כ לומדים במשך 200 ימים או משהו כזה שווה לך

PerfectSP

New member
את האמת אני לא בטוחה, ../images/Emo190.gif

קודם כל לא כל שעה בבצפר ההוא באמת רשמו,ברובן לא. אבל אה.. ספרתי את הימים שבאתי וזה היה אולי 40...XD

PerfectSP

New member
אה!!!! ../images/Emo190.gif

בגלל שהיה מסדר בוקר כזה[בית ספר מופרע], זה די היה לפי ימים. אולי נוצרו כמה כפילויות ביום..אבל לא הרבה ע"פ ההתנהלות שמהXD

למעלה