חשבתי שהיום הזה לא יגמר
(אני מתכוונת לביתספר
אני יודעת שהיום עוד לא נגמר....חחח) שעתיים מודלים- פתרנו תרגילים, והצלחתי את כולם לבד
שעתיים מתמטיקה שמתוכן בשעה וקצת היינו בערך 10 בכיתה כי הייתה הרצאת רשות של חיל הים וכמעט כולם הלכו, אז תרגלנו קצת. מתי שאנשים חזרו התחלנו שטחים, וזהו. עוד שעתיים מחשבים, הפעם עיצוב תוכנה שהיה...סביר. קיבלתי 50 בבוחן, והמורה שאלה אותי אם שכחתי במקרה להביא לה דף אחד, אז אמרתי לה שלא, עשיתי רק שאלה אחת והיא אמרה לי שאם היא הייתה שמה לב היא לא הייתה נותנת לי להגיש
שעה תעבורה, הגשתי את העבודה וניצלתי מציון מקסימלי של 90
ראינו סרט ומילאנו עליו דף צפיה
שעתיים היסטוריה שהיו נחמדות, נשארנו ממש מעט...מרוב שהיינו מעט, המורה כתבה על דף את השמות של מי שכן נמצא במקום את מי שלא נמצא. כתבנו יחסית הרבה. בית, אוכל, שיעורים, פרויקט, עבודה בהיסטוריה. אוף. איך חברה שלי עצבנה אותי היום... אתמול היא היתה כולה להוטה ללכת לראות איזו מורה, אבל היא נזכרה שזה לא היום הנכון אז לא הלכנו. היום הזכרתי לה שזה היום, והיא עושה לי "לא נו אבל אין לי כוח עכשיו ללכת עד לשם". אוףףףף איך היא מעצבנת אותי לפעמים...יש לה קטעים נורא נורא מעצבנים, למשל אם איזו מורה אומרת משהו שלא מוצא חן בעיניה, היא עושה "אבל, המורה נו" ולא ממשיכה את המשפט ואז אומרת לי מה לא בסדר. נו, מה את רוצה שאני אעשה עם זה? אוף אין לי כוח לזה כבר, אני רוצה לישון.