יום רביעי

© h i l a ©

New member
ראיתי נאצי :|

ישבתי באוטובוס והסתכלתי על מכוניות שעברו ליד, כשהיינו ברמזור ראיתי שמצויר משהו מוזר על היד של הילד שישב במכונית לידי ולא הבנתי מה זה (זה היה קטנצ'יק), פתאום אני קולטת שזה צלב קרס :| ישראל מתדרדרת

gurke

New member
זהו, סיימנו מתמטיקה!!

את כל החומר של בית הספר! הכל! זה ממש מרגש..11 שנים של לימודי מתמטיקה..וזהו, נגמר! עכשיו רק לתרגל עד הבגרות בקיץ..ואחרי זה אין מתמטיקה בכלל.. הכל בהנחה שלא נפשל בבגרות בקיץ ב07 (מה שלא יתכן כי דווקא דיי קלה) איזה אושר!!!!!!!

חשבתי שהיום הזה לא יגמר

(אני מתכוונת לביתספר
אני יודעת שהיום עוד לא נגמר....חחח) שעתיים מודלים- פתרנו תרגילים, והצלחתי את כולם לבד
שעתיים מתמטיקה שמתוכן בשעה וקצת היינו בערך 10 בכיתה כי הייתה הרצאת רשות של חיל הים וכמעט כולם הלכו, אז תרגלנו קצת. מתי שאנשים חזרו התחלנו שטחים, וזהו. עוד שעתיים מחשבים, הפעם עיצוב תוכנה שהיה...סביר. קיבלתי 50 בבוחן, והמורה שאלה אותי אם שכחתי במקרה להביא לה דף אחד, אז אמרתי לה שלא, עשיתי רק שאלה אחת והיא אמרה לי שאם היא הייתה שמה לב היא לא הייתה נותנת לי להגיש
שעה תעבורה, הגשתי את העבודה וניצלתי מציון מקסימלי של 90
ראינו סרט ומילאנו עליו דף צפיה
שעתיים היסטוריה שהיו נחמדות, נשארנו ממש מעט...מרוב שהיינו מעט, המורה כתבה על דף את השמות של מי שכן נמצא במקום את מי שלא נמצא. כתבנו יחסית הרבה. בית, אוכל, שיעורים, פרויקט, עבודה בהיסטוריה. אוף. איך חברה שלי עצבנה אותי היום... אתמול היא היתה כולה להוטה ללכת לראות איזו מורה, אבל היא נזכרה שזה לא היום הנכון אז לא הלכנו. היום הזכרתי לה שזה היום, והיא עושה לי "לא נו אבל אין לי כוח עכשיו ללכת עד לשם". אוףףףף איך היא מעצבנת אותי לפעמים...יש לה קטעים נורא נורא מעצבנים, למשל אם איזו מורה אומרת משהו שלא מוצא חן בעיניה, היא עושה "אבל, המורה נו" ולא ממשיכה את המשפט ואז אומרת לי מה לא בסדר. נו, מה את רוצה שאני אעשה עם זה? אוף אין לי כוח לזה כבר, אני רוצה לישון.

noyy

New member
איזה יום מסריח

3 שעות ביולוגיה. אקולוגיה זה כ"כככככ משעמםםםםםםםםם שעתיים היסטוריה
הדבר היחידי שעוד איכשהו נסלח ביום הזה ואז 3 שעות כימיה שנמשכו כמו נצח ואז!!! היא עשתה לי מבחן חוזר במשך שעתיים, ארוך כמו החיים :| לא היה לי כוח כבר לחשוב בשאלות בסוף ונדפק לי המוח טוטאלית אז חירבשתי קצת.. סיימתי ב5 אבל זה היה כבר מאוחר מדיי ללכת לאזכרה של סבא היום
וזהו.. כשההורים יחזרו מהאזכרה נלך לערב הורים ונקבל תעודה. הם בטח יתעצבנו כי הם עדיין לא מבינים שתעודה לא אומרת כלום אלא רק המגנים וציוני הבגרויות, אז כנראה שהם יריבו איתי בכוח. זזתי לישון בנתיים, מתה מעייפות

noyy

New member
איזו שטיפה עשו לי על מתמטיקה

קיבלתי 13 במבחן :$ כן אני מפגרת, אני יודעת, אבל איך המחנך פשוט צרח עליי :| הייתי בהלם. רק חימם את אבא שלי המורה למתמטיקה דווקא לא התרגשה ואמרה שצריך לתת לחומר לשקוע (התחלנו את 006 רק לפני חודש וחצי), לתרגל בנתיים ושבסה"כ יש לי ראש להצליח אז הכל בסדר
כפרה עליה והמחנך ראה את ה70 שלי בכימיה וכולו נגנב. כאילו ראבקקקקק בוחן אחד 70 כשאף ילד בכיתה לא עבר את ה75@%#!!#@!! איך הוא חימם את אבא שלי, היה בא לי להעיף עליו כפכף באותו הרגע (גם עכשיו), בייחוד ששאר הציונים מעל 90. טיפש שאר התעודה טובה הצחיק אותי ששנה שלמה כמעט אני לא מופיעה לשיעורי ספורט, כשאני כן מופיעה אני בלי תלבושת, וכשאני כן עם תלבושת אני לא משתתפת והיא בכל זאת לא מכשילה אותי! (80)

זה מוזר השעון קיץ

עוד שיא האור בחוץ וכבר 6 וחצי שעה היסטוריה, סיימנו הצבעת האו"ם אח"כ שעה מתמטיקה המשכנו אינטגרלים. החומר היחידי שאני אוהבת ב006 שעתיים אנגלית עשינו E. הלך בסדר. בלינסנינג היו לו את המבטא הכי מעצבן בעולם, כמעט שברתי את הרדיו בחיי. משו על כינורות אז שעתיים מבחן בתושב"ע סיימתי תוך 10 דקות ונשארת קצת כדי לתת לאתי הזדמנות להעתיק [חח היה קטע שהפכתי את הדף כדי לבתוב בצד השני אז היא עושה לי "יעריתי חכי אני אתן לך דף אני רואה שחסר לך" כפרעליה] מקווה שהמורה לא תקלוט שזה בול אותן תשובות אח"כ הייתי שמרתי קצת בכתה ז' כי איזה מורה ביקשה. בחיי חבורת פוסטמות, אני לא מאמינה שהייתי ככה גם;[ עוד שעתיים מתמטיקה, זהו כבר נמאס לי מאינטגרלים. גם ניסיתי לעשות קצת מהש:ב וזה קשה ומעצבן לאללה עודמט יוצאת עם אור והדס זייהו

שרון710

New member
הייי גם אנחנו עשינו ת'ליסינינג הזה../images/Emo6.gif

אחד המשעממים:X קיבלתי בו 20 מתוך 30. טיפשה.XD

Aline In Chains

New member
יום מטומטם, פשוט מטומטם.

בבצפר היה משעמם כרגיל.. אח"כ, הלכתי עם אמא לקבל תגליון ציונים המזדיין..המורה לאזרחות זונה..פשוט זונה. הקלידה 2 מבחנים באזרחות שהם 20.. מתי קיבלתי 20!??!??!?!?!??!?!!!11>< תנ"ך-86 חינוך תאונתי-100 היסטוריה: 90 אזרחות:20[@#^@#^} מתמטיקה 60.[קיבלתי 66!! מורה מזדיין.] אנגלית: 96,76,42..[מתי קיבלתי 42?@#^@#^] ספורט: 60.[אין לנו בכלל שיעורי ספורט:S ] תולדות האומנות: 100 התנסות באומנות:85 יזמות: 43. [מוצדק!] אני שונאת את המורה לאזרחות. פשוט שונאת. אורטודוקסית מטומטמת@#$&^@#&!!! [ואם מישהו יגיב לי אם יש לי בעיות עם דתיים אז כן, יש לי!! אל תתערבו.] אני יודעת למה ה 20. כי אני באה כל הזמן עם גופיות. בגלל זה ! כל פעם היא עוקצת אותי בגלל דברים אחרים. בכלל לא היו מבחנים!!!!!1@#^@#$&^@#$^$#^$%#$$^#&$#. שתחנק. והתחלתי לבכות אצל המחנכת כמו ילדה קטנה ומטומטמת, והיא שאלה אם יש עליי לחץ כלשהו בבצפר,או משהו שמפריע לי,אם אני נוגעת בדברים לא חוקיים! שתזדיין. עלק. טוב שהיא לא הוציאה אותי נרקומנית ליד אמאשלי. זונה !!!!!!!11 ואי אני כ"כ עצבנית שבא לי פשוט..לא יודעת.@#^@#^@#@#&^ האע כן. יש פה בגינה איזה כבשה[?] מזה חמודה!!
! אצל הדתיה הבת זונה, שרוצה לשחוט אותה בפסח. התחלתי לבכות אשכרה. נראה לי אני אלך בלילה לשחרר אותה.
- מצטערת על החפירה, סתם פרקתי...

noyy

New member
חחחחחחחחחחחח עלק דברים לא חוקיים

גם אצלי לא עבר משהו
אבל בקטנה המורה שלך לאזרחות נשמעת ממש מפגרת

Aline In Chains

New member
ההורים שלך גם הלכו<?!

כשנכנסתי למקיף עם אמאשלי, ראיתי אותך עם דני ליד איזה מורה..חשבתי שהיא מביאה לכם תגיליונותXD

NoFaRi1

New member
חח אלין, להירגע קצת

את לא יכולה לכתוב משהו כזה כשאת יודעת שיש פה דתיים ולצפות שלאף אחד לא יזיז

את יכולה לכתוב.

ומותר לה להתערב, זה פורום ואם לא רצית שיכתבו לך כלום אז לא היית כותבת את הדבר המגעיל שכתבת.

Aline In Chains

New member
אני אתבטא בפורום איך שאני ארצה.

לא ביקשתי מאף אחד להתייחס להודעה שלי. ובמיוחד לא ממך.

למעלה