יום ראשון הגיע...

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifיום ראשון הגיע...../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם: ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע: הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע: משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע: משהו נחמד שהיה השבוע: האיידול האהוב עליכם השבוע: תוסיפו עוד אם יש לכם, תמונה או משהו כזה...

SHTRUDIDI

New member
שלי...

שיר השבוע שלי: Drive-Incubus. נוסטלגי משהו אך נפלא כמו אז בדיוק. ביצוע מאיידול ששמעתי השבוע: A song for you-אליוט. פשוט ביצוע מדהים. הופעה מאיידול שנהניתי לראות השבוע: ג'סטין-RIBBON IN THE SKY. הבן אדם יודע לשחק עם מצלמה מדהים, הוא פשוט כוכב. לא מבינה איך הוא נכשל כל כך. הכל בטח בגלל התספורת...
משהו נחמד שאני מחכה לו בהמשך השבוע: להמשיך לראות את העונה הראשונה של איידול עוד פעם, היא חביבה ביותר. משהו נחמד שהיה השבוע: זמן . חופש זה דבר נפלא, תעריכו אותו. האיידול האהוב עליכם השבוע: כריס כתמיד ואליוט.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלי :]

שיר השבוע שלכם:Heart-What About Love ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע:Bo Bice-Remedy הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע:Diana Degarmo - This Is It ביצוע מדהים משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע:מפגש של איזה פורום וחזרות משהו נחמד שהיה השבוע:השבוע רק התחיל
האיידול האהוב עליכם השבוע:אליוט כרגיל

אני../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע:part Time Lover שביצא ניקו סמית' הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע: של אנואר שביצע את What A Wonderful World משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע:אין.. משהו נחמד שהיה השבוע:לא היה.. האיידול האהוב עליכם השבוע: בו בייס
והתמונה של טיילור מ - canadian idol סתם כי הוא חתיך

קפיטו

New member
הוא אכן חתיך.

אבל קרייג הוא המלך. ואווה
גם את צופה דרך האינטרנט?

אווה מעולה וגם סטפי די ../images/Emo9.gif

קרייג אני לא מתה על הקול שלו אבל הוא בהחלט טוב יותר משאר המתמודדים. לדעתי,אין שם מתמודדים מעולים כמו באמריקן איידול.. אולי בעונות הקודמות היו.. אני לא ראיתי.

קפיטו

New member
אממ לדעתי..

זו לא העונה הכי חלשה בכל תולדות התכנית אבל הרבה כשרון אין שם. אווה אווילה, קרייג שארפ וטיילר לואיס הם היחידים שממש ממש טובים שם. גם לסטפי היו כמה הופעות טובות. וננסי, שהמטומטמים האלה זרקו שנייה לפני הטופ 10.
בעונה שעברה היו הרבה טובים. סוזי (הפייבוריטית שלי), רקס, אשלי, מליסה (המנצחת). בטח עוד לא ראית את הפרק המלא אבל לפי הMp3 אתמול בערב אווה הייתה מדהימה.

אניייייייייי../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע: THE BEST OF MY LOVE וונזל הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע:THE BEST OF MY LOVE וונזל משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע: אממ מסיבה שלנטלי וסופרלנד והמסיבת בריכה של שחר משהו נחמד שהיה השבוע: ידידים שלי מאילת וב''ש באו לבקר וראיתי מהיר ועצבני 3 האיידול האהוב עליכם השבוע: וונזל וכריס

קפיטו

New member
עונה..

שיר השבוע שלכם: סנטריה (שג'וש ביצע ברוקסטאר) לא יוצא לי מהראש! ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע: Since I Fell For You של קאט. הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע: כנ"ל. משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע: קנאדיאן איידול. משהו נחמד שהיה השבוע: אממ שום דבר. האיידול האהוב עליכם השבוע: קארי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם לי סנטריה לא יוצא מהראש../images/Emo2.gif

ואני אפילו לא שומעת אותו!

whatever4

New member
גם לי הוא לא יוצא מהראש!

פעם שלישית גלידה
. לא, אבל ברצינות- שמעתי את השיר הזה כבר כמה פעמים והוא באמת לא יוצא מהראש. שיר עם קצב טוב ויותר מזה- פשוט שיר מדבק. ג'וש נתן הופעה מעולה. חבל לי שהוא עף.

קפיטו

New member
בדיוק.

זו הייתה חתיכת הופעה, אחת הטובות מכל התכנית. לגמרי לא הגיע לו לעוף..

Fairywitch

New member
מנסה לענות:

שיר השבוע שלכם: אין משהו ספציפי. ביצוע מאיידול ששמעתם השבוע: חצי פרק של טופ3 מעונה ראשונה. הופעה מאיידול שנהניתם לראות השבוע: קלי קלארקסון - Think Twice משהו נחמד שאתם מחכים לו בהמשך השבוע: ללכת לים סופסוף, עכשיו כשאפשר
משהו נחמד שהיה השבוע: הפסקת אש, כאילו דא... האיידול האהוב עליכם השבוע: השבוע ג'סטין, אבל קונסי תמיד.

למעלה