יום כיפור

../images/Emo41.gifיום כיפור../images/Emo41.gif

מה איתכם? צמים, לא צמים? צמים בין הארוחות? צמים אבל אוכלים? צמים אבל משתמשים בחשמל? משתמשים בחשמל אבל לא צמים?
שתפו
אתם מוזמנים לספר גם על מסורת מוזרה שיש לכם בבית וכו'...!
אנחנו קוראים הכל

No¥a

New member
אולי צמה, אבל מה שכן רואה טלויזיה

מחשב וכל זה..

sonic_green

New member
ביום כיםור אני צם, יקצם ציקיציקי צם

עושה הכל חוץ מבית כנסת... קניתי לי כמה ספרים טובים להעביר את הצום

sonic_green

New member
אני לא זוכר מה קניתי

צריך לחפש אותם עכשיו... ספר אחד של פילוסוף אחד, ספר שני של אייל עמית שכותב דומה לאתגר קרת (מהספרים שלו אני ממליץ על אניהו ועל הקייטנה של קנלר). אם מישהו פה אוהב את אתגר קרת הוא בטח גם יאהב את ריימונד קארבר שכותב גם סיפורים קצרים בסגנון כתיבה מטורף כזה, רק על דברים יותר בוגרים, בדרך כלל נישואין וחיי זוגיות.

happyphantom

New member
../images/Emo31.gif אניהו

בעיניי זה הספר הכי פחות טוב שלו. געגועיי לקיסינג'ר הכי מוצלח.

sonic_green

New member
האמת היא

שלא קראתי את געגועיי... החלטתי לקרוא אותו אחרון אחרי כולם כי אני נמשך יותר לסיפורים הקצרים, כנראה בגלל שאתה חווה כל כך הרבה מקרים בבת אחת ויש יותר מסרים מסיפור אחד ארוך. אגב, עוד ספר שאני ממליץ עליו (למרות שהוא ארוך) זה "המקרה של הכלב בשעת הלילה" או משהו כזה, אני לא זוכר מה שמו הפרטי של הסופר, שם משפחתו הוא 'האדון'... זה ספר נהדר שנכתב כאילו מזוית ראייתו של ילד אוטיסט שצורת המחשבה שלו היא רובוטית מאוד וזה יפה ומעניין לקרוא את הסיפור בגלל אופן התיאורים של הדברים שם. זה ספר מאוד מתמטי, בגלל צורת החשיבה של הילד. מומלץ בחום.

קראתי באנגלית../images/Emo13.gif

ספר באמת מאוד מומלץ... באנגלית: "the curious incident of a dog in the night time" בעברית: "המקרה המוזר של כלב בשעת לילה" ואם אני לא טועה לסופר קוראים מארק האדון

happyphantom

New member
"געגועיי לקיסינג'ר"

מורכב כולו מסיפורים קצרים (וטובים). בניגוד ל"הקייטנה של קנלר", למשל, שיש בו סיפורים ארוכים יותר. בכל אופן, "געגועיי לקיסינג'ר" זו המלצתי לך ליום כיפור הבא, או לסוכות, או לחנוכה, ט"ו בשבט, פורים... מה שבא לך

צמה..

ובבית בלי חשמל (כאילו יש חשמל, במקומות שאנחנו משאירים לפני כניסת יום כיפור), בלי משחב בלי טלוויזיה , בלי טלפון/פלאפון קיצרר כלווום חוץ מלקרוא ולישון ולהיפגש עם כל החברים בלילה ולהשתדל לחזור הביתה כמה שיותר מאוחר כדי לקום למחרת כמה שיותר מאוחר!

אכן ../images/Emo13.gif

אבל גם במשפט הראשון בשיר יש את המילים פלוגת השמחה פלוגת הצער היום בלילה ניצחה את פלוגת השמחה
ותודה..

Lifes Music

New member
ככה זה הולך

לא צם חשמל ארוחות גדולות.....סרטים, אופניים כאלה.....יעני אני "כופר"

למעלה