יום כיפור

../images/Emo41.gifיום כיפור../images/Emo41.gif

מה איתכם? צמים, לא צמים? צמים בין הארוחות? צמים אבל אוכלים? צמים אבל משתמשים בחשמל? משתמשים בחשמל אבל לא צמים?
שתפו
אתם מוזמנים לספר גם על מסורת מוזרה שיש לכם בבית וכו'...!
אנחנו קוראים הכל

B a M b i 1

New member
......

צמה, בלי חשמל, בלי כלום. קצת קשה, אבל נתגבר. צום קל למי שצם.

L i l A L o

New member
אני

צמה. אבל לא בגלל שאני מאמינה או משהו, סתם כי זה כיף
כן כן, אני ילדה מוזרה.
וול, אז עם חשמל והכל..

כמו כולם לא...?

אני צמה...בלי אוכל/שתיה/חשמל/אופניים/וואטאבר......... ממממ... מבאס...משעמם... אבל נעבור את זה אוף למה זה נפל על שישי שבת????? היינו יכולים להרוויח עוד יומיים בלי בצפר!

צמה

בין ארוחה לארוחה. חחחח סתם... וללא מבינים- אני לא צמה. כן, אני מאלה שלוקחים מראש סרטים מהבלוקבאסטר. חשמל, אוכל, שתייה, אופניים, הכל. צום קליל ומהיר!

kyle chandler

New member
ממש לא צם!../images/Emo168.gif

אני יעשה מחר את טיול האופניים המסורתי ויש לי את כל ה-2 עונות (כמעט - עונה וחצי) של מלאך שחור ועוד איזה 70-80 סרטים של וידאו / די וי די ועוד כמה פרקים מסדרות שהקלטתי... אז לא יהיה משעמם

I lOvE cAkE

New member
אני צמה אבל...

לא מתוך אמונה... מתוך סתם... המשפחה שלי לא צמה.... פשוט שנה שעברה רציתי רק לנסות, ואז יצא ששנה שעברה הייתה לי שנה ממש טובה... אז אני לא רוצה שהשנה תהיה לי שנה גרועה ואז אני אוכל לתרץ את זה שלא צמתי... =) זה סיבה טפשית אבל זה מה שקרה... אבל אני נוסעת על אופניים... ומשכירה סרטים... כופרת שכמותי... צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifצמה../images/Emo7.gif בלי חמשל גם../images/Emo4.gif

אני מסורתית אז בגלל זה
ואני עוד תקועה אצל סבתא שלי אז השעמום יהיה עוד יותר גדול.... אני אנצל את יום כיפור כדי לקרוא את הספר באנגלית שאני צכה לקרוא

וול....

אני אמורה לצום, בלי חשמל, בלי כלום.... כל המשפחה שלי צמה וזה... אבל אני החלטתי שלא מתאים לי... ככה שכשאני בבית אני צריכה לעשות מה שהם עושים... זתומרת לא לאכול או להשתמש בחשמל... אבל בדר"כ אני הולכת לישון אצל חברה שלא שומרת ואוכלת והכל אצלה
אבל השנה קצת ייבשו אותי
ואני נשארת בבית... אז אני לא היה פה- היום אחרה"צ ומחר, אבל אני סומכת עליכם שהכל יהיה בסדר

B a M b i 1

New member
חח..אחלה שיטה! איך עבר הצום ??

את האמת שלי עבר די טוב, יחסית לפעמים קודמות לפחות..

למעלה