יום חמישי

Rioter

New member
דווקא יום בסיידר, ריח של סופ"ש

הודעה משמחת מהמורה למתמטיקה
אווירה נעימה בכיתה, מרגישה מוערכת
רואים תוצאות של השיחה עם המחנך וזה גם עושה טוב
מסתבר שאני נוסעת מחר לבנדוד שלי, למרות שהוא מרגיש לא טוב, מקווה לשמח אותו קצת
יומולדת לסבתא
יומולדת לידיד והמשך הלו"ז: לסיים כמה משימות באנגלית (בעע, אין לי כוח!), להתקלח (קרררר
), סיכום בתנ"ך (צריכה לקחת מחברת). מתחילה לחשוב חיובי

ישששששששש D:

100% יוצאת לאליפות עולם בקיץ! D:
עוד שבוע ונגמר ינואר
מה שאומר שהבגרות במתמטיקה תיכף מאחורי FOREVER!!
הסתדר העניין
מחר מבחן באזרחות
ראשון מגן במתמטיקה
שני מבחן בתנ"כ
שלישי מבחן באלקטרוניקה
רביעי בגרות

נמש164

New member
חמישי

לא למדתי שעתיים ראשונות אבל היה לי מועצת תלמידים (והספקנו המון יחסית לזמן כל כך קצר
) שלישית היה אמור להיות שעור ראשון בתעבורה (מערכת חדשה
) אבל באו להסביר לנו על הגדנ"ע. היה נחמד ושאלתי מלא שאלות על צו ראשון כי היו לי כמה פרטים חסרים
רביעית - חינוך, גם כן שהמחנכת שלנו תהייה בריאה
חמישית-שישית-שביעית מתמטיקה- התבטלו כי המורה הלך, והוא עושה את זה כל יום חמישי:-\ ואז אני נדפקת כי אין לי איך לחזור הביתה... ועכשיו הינני בבית

Rioter

New member
למה החזרה שלך הביתה תלויה במורהל מת'? ../images/Emo2.gif

זה לא אירוע מלבב כשהוא לא מגיע?

נמש164

New member
בוודאי שארוע מלבב!

רק חבל שהייתי צריכה להישאר שעתיים בבצפר כדי לחכות להסעה... (אני גרה בישוב אחר ופספסתי את האוטובוס כי לא ידענו שהוא הלך...)

LOLI152

New member
כ-שלון!

מה זה כישלון?! -את!!@%#%^$^$%$!@$!#@% (או- השיעור הזהQ$@#%)
אני ועידן התפוצצנו-מתנו- מצחוק איך שהיא כתבה "כשלון" על הלוח.

Insanity Is Me

New member
Smells like weekend ^_^

למדתי היום מ10 עד 11 וחצי. התבטלו שעתיים אנגלית בגלל המתכונת בתנ"ך לכיתות מקבילות. היה חביב למדי, נשארתי שעתיים אחרי שסיימתי בחוץ עם חברות שהיה להן שני שיעורים חופשיים ^^ באתי הביתה, עשיתי כלום בעיקר. עוד מעט סיבוב עם החבר ואח"כ ישר לבית קפה לחגוג יומולדת לחברה
אני אוהבת סופ"ששששש! D: יש לי מצברוח מעולה ואפילו אין לי מושג למה חחח סופ"ש מקסים שיהיה

שונאת את ימי חמישי../images/Emo7.gif

כ"כ איכסה
אבל מה הבעיה עם המערכת שלי? שכל הימים בשבוע נוראיים!!! (אפילו שישי, למרות שהוא עוד איכשהו נסבל...) (יש מתמטיקה כל יום חוץ מרביעי ושישי, ובימים האלה יש ספורט
ועוד כל מיני שיעורים איכסה) יש לי יותר מדי פרוייקטים על הראש ואין לי סבלנות לאף אחד מהם
וגם אין לי עם מי לדבר עכשיו כי שני האנשים העיקריים שאני מדברת איתם לא פה היום...
אוף
~חוזרת להתנחם בקוביה הונגרית~

למעלה