יאי לי

PiNk FrOg

New member
אהה... ועוד משהו../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

לגבי הנושא שבו אמרת ש"כמה אנחנו כבר עסוקים בביצפר", אתה 100% צודק מבחינתי, אני לא כל היום עסוקה בביצפר, ממש לא, אפילו להפך כך שממש אין לי בעיה להיפגש סתם מתי שנוח אבל יש כאלה שיש להם לחץ או לויודת מה... מה שנוח לכולם

ApA1800

New member
אממממ תגובות להכל

(בהודעה הזאת בכל אופן כי אני לא בטוח שאני זוכר את כל מה שאמרת בקודמת) טוב להודעה הזאת אין לי מה להגיד... אבל בקשר למפגש - זה די טפשי... כאילו יש מישהו שאת רוצה להיפגש איתו את יכולה להגיד לו ולהיפגש איתו... אבל נגיד את בני ואורי נפגשים, אז מבחינתך זה כמו שתגידי לאורי להביא חבר שלו סתם... כי בעצם אין שום הבדל... בקיצור אתם רוצים להיפגש עם מישהו תגידו לו... מפגש זה די טפשי

ApA1800

New member
אה היו עוד דברים

אז בקשר לבת אח שלה אז דיון זה אחלה משחק ובקשר לפופולרים - יש פופולרים (או מועדפים לא זוכר) שזה מה שאת אוהבת, ואת יכולה לשנות למומלצים שזה מה שמומלץ או הרבה אוהבים או לא יודע איך זה הולך, וזאת עובדה, ככה שאין מה להתלבט

ApA1800

New member
הספר והסרט לא משהו דווקא

המשחק לעומת זאת... נוסטלגיה איכותית

La Gamba

New member
במפגש פורום לרוב לא מדברים על

בפורום עצמו, בשביל זה יש פורום. מדברים על השאר

מה איתי../images/Emo35.gif

אני לא מאותו בי"ס ולא מאותה כיתה.. ואני לא אבוא למםגש הזה לבד
אני אסחוב איתי מישהו, אם אני לא אבריז

PiNk FrOg

New member
מזתומרת?! ../images/Emo12.gif

לבוא לבד??? בובע, גמני באה לבד, אני כאילו... אני בביצפר עם חצי המפורום הזה אבל יש עוד אנשים שלא מהביצפר שלי/שלנו והם יבואו לבד {אם בכלל יהיה מפגש כלשהו, מתישהו}... אבל אם יהיה, ואם את ממש משמ רוצה, אני אבוא איתך
למרות שאני לא מכירה אותך, תלבשי סוודר ורוד!

PiNk FrOg

New member
לא לא לא ../images/Emo3.gif

ורוד זה יותר יפה
ואם היא "לובשת את הכתום למפגש" אז היא לא תלבש את אותו סוודר פעמיים..
נוו טוב

PiNk FrOg

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא דווקא אני לא מתה על סוודרים, נראה לי שלא לבשתי סוודר אולי מאז שהייתי בת 3 וחצי וזה בגלל שהייתי בחרמון, כנראה בגלל שהיה לי קר

ApA1800

New member
דיברתי על שקשוקה

את מעולם לא אהבת סוודרים... לשרשר למקום לעומת זאת... אהבת חייך

וואי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק עכשיו שמתי לב, שזו נראית לי הפעם הראשונה שלא קראת לי שאוורמה או עיוותת את השם שלי לשוקומוקה (או שזה מישהו אחר
) שוב, אני גאה
בך

למעלה