יאי לי

Freaky Angel

New member
../images/Emo41.gifיאי לי ../images/Emo41.gif

הייתי אתמול במפגש פורום מנגה ואנימה של תפוז וקיבלתי סיכה נורא חמודה של דובי שמצורף אליה פתק "גם אני חבר בפורום מנגה ואנימה (תפוז
) וגם קניתי כמה פוסטרים של מנגה של מלאכים!!! וכמובן ספר מנגה אחד ^^ (בקושי היה בחירה...) ^^

PiNk FrOg

New member
גונב ../images/Emo22.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

נשמע נחמד לאללה
מעניין אם לנו יהיה אי פעם מפגש?!

Freaky Angel

New member
האמת ש

מפגש שלנו אמור להיות הכי פשוט כי כולנו גרים באותה עיר... מצד שני, זה יהיה מפגש מעט קטן, ולמרות הכל- אנחנו עסוקים בבצפר על יתר מידה (במיוחד אני ובני בהיותנו בכיתה י"א), אז מתישהו יהיה נחמד לארגן מפגש. אולי בחופש הגדול? ^_^

Freaky Angel

New member
איזה מגניב

בעמוד הראשי של תפוז כתוב שאנחנו הפורום ה2 הכי פופלארי ^_^

PiNk FrOg

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif

ה-2 הכי פופלארי??.
איך זה הגיוני???
חחח.. בקושי יש לנו אנשים.. תראי לי את הלינק
אהה... ויש בעיה
בחופש הגדול אני לא ממש פה, אני דיי בניו - יורק... וזו כמובן בעיה
אזזז... אולי נפגש לפני?? חייבים להיות ימים שנהיה פנויים, בטטוווחח
אז נקבע כבר?!

Freaky Angel

New member
אתה מכיר את אח שלי?

מי אתה? ולאיזה אח אתה מתכוון יש לי שניים... ענה זהה את עצמך ^^

ApA1800

New member
היא בת

ומפגש זה באמת רעיון די טפשי למרות שאפשר לחשוב כמה אתם "עסוקים עם בי"ס"...

Setherial

New member
זה נכון.

ואני מתכוונת לאותו אחד שמכור לחולית , על השני לא ידעתי.

Urik Hai

New member
בשביל מה לעשות מפגש?

זה לא שזה פורום של תחביב מסויים, או קבוצה מסויימת. המכנה המשותף של כל האנשים כאן זה התושבות בהוד-השרון. אז על מה תדברו במפגש? על הבניה החדשה במגדיאל? או אולי על תוצאות הבחירות לראשות העיר. אני לא יודע מה איתכם, אבל אלה לא נושאים מעניינים במיוחד לדבר עליהם בפורום אישי.

PiNk FrOg

New member
אוווקקיי!! ../images/Emo2.gif

אני מגיבה להההככככלל: 1. בנושא של הבת/בן אח שלה אין לי מה להגיד אבל אמרתי להכל אז... הממ... הנה "תגובה". 2. לגביי המפגשפורום הקטע הוא לא לדבר על נושא מסוים אלה סתם לראות מי הם האנשים שאיתם אנחנו מדברים, סתם יהיה נחמד לדעתי. זה לא חובה זה סתם סיקרן אותי לדעת מה אחרים חושבים לגבי הנושא ודווקא לא כולם מתנגדים
3. לגבי הפורומים שבהתחלה, גם לי יש כאלה אבל לדעתי אלה סתם פורומים שתקועים ורוב הפורומים האחרים שאת כן מכירה אלו אלה שאת נכנסת אליהם או משהו כזה, כי אין מצב שבעולם שאנחנו מקום שני בפופולאריות או מה שזה לא יהיה כי: א. יש לנו ממש ממש מעט חברי פורום ביחס לפורומים אחרים, ו-ב. אנחנו בקושי משאירים פה הודעות כך ש... זה בעייתי
הגבתי להכל?

למעלה