ט כ נ י ו ן

zeevits

New member
שלום - קבלה לטכניון

האם יש מועמדי רקע אקדמי לטכניון שטרם קיבלו הודעת דחייה, אני יודע שחלק קיבלו הודעת קבלה ביום חמישי האחרון. האם יש למשהוא מושג מה קורה שם ???

מועמדת55

New member
שאלה למתקבלי הטכניון ../images/Emo66.gif

היי, האם יש מישהו שהודיעו לו טלפונית על קבלה לטכניון בשבוע שעבר, אבל באתר כתוב שטרם ניתנה החלטה ?? תודה!

מועמדת55

New member
האם יש מישהו שהודיעו לו טלפונית על

קבלה לטכניון בשבוע שעבר, אבל באתר כתוב שטרם ניתנה החלטה ?? תודה!

היי ../images/Emo13.gif

פתחת שתי הודעות ראשיות באותו נושא בהפרש של שעות ספורות. בדף הראשון של הפורום יכולות להיות רק 15 הודעות ראשיות בו זמנית, וכשאת פותחת הודעה ראשית חדשה, את דוחקת אחורה הודעות ראשיות אחרות. לכן אבקש ממך בפעם הבאה, במקום לפתוח הודעה חדשה בכל פעם, פשוט לשרשר הודעה נוספת עם תוכן להודעה שכבר פתחת, וכך ההודעה תקפוץ לראשית הדף. תודה

glro

New member
בקשה ממתקבלי הטכניון../images/Emo92.gif

לכל המתקבלים הדנדשים לטכניון. אני עדיין לא קיבלתי תשובה לכאן או לכאן, ותהיתי אם תוכלו לכתוב כאן את הסכם שלכם. פשוט אני רוצה לדעת איפה אני עומד. אם אפשר שהסכם יהיה אחרי עדכון ציון מור. בכל אופן אני עדיין מקווה לטוב..................................

mmm wondering

New member
שלום גם אני עדיין בהמתנה עם

סכם 94.8 ואני לא רואה משהו באופק רציתי לדעת כמה הסכם שלך?

בן100

New member
ההמתנה

המתנה זה אומר שאתה מגרד את הסכם מלמטה. אם מישהו יבטל את המועמדות שלו, יש סיכוי שתתקבל.

מועמדת55

New member
לי הודיעו טלפונית שהתקבלתי,

אך לא קיבלתי מכתב כלשהו (אולי מחר יגיע, היה סופ"ש ואז כיפור...), אבל גם אין החלטה באתר. מחראני אברר מה נסגר עם זה.. לילה טוב

ahrkht

New member
עדכון פרטים

גם לך עדיין לא עודכן למצב "קבלה" באינטרנט והמענה הקולי? אם לא עודכן האם אתה מקבל את ההודעה הרגילה של "בטיפול? תודה

בן100

New member
כן

אבל למה זה משנה לך בכלל? אם אבנר הודיע על קבלה, אז התקבלת!

למעלה