טקס פרסי הRNJ

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifטקס פרסי הRNJ

אז מסתבר שזה טקס מאוד חשוב בצרפת
,למעשה טקס המוזיקה הכי חשוב בצרפת. רובי זכה בפרס המכובד של הפרופרמר הבנלאומי הטוב ביותר
מספרים שהנאום שלו היה מאוד רציני
,ובמהלך הערב הוא נתן הופעה מרשימה עם טריפינג
("הלהיב את הקהל",יותר נכון..) תמונות יש בשפע..

a Warming Sign

New member
../images/Emo221.gifתקשיבו.

הוא נראה טוב
.התגעגעתי. אני חושבת שהוא עבר איזה טיפול פנים לפני הטקס
..

a Warming Sign

New member
וקצת דיווחים מהשטח....../images/Emo42.gif

מהטקס כמובן- רובי עושה שולם עם פיפטי סנט
הכל התחיל בשמועות(הטיפשיות,אבל אולי נכונות) שבלילה שלפני הטקס של MTV שניהם לנו באותו מלון ופיפטי סנט החליט להרעיש..אז רובי כביכול התלונן עליו להנהלת המלון..משהו כזה
..ומאז החלו השמצות תקשורתיות מצידו של פיפטי.. לפני כחודש הם התארחו ביחד בתכנית בגרמניה,ואפילו שיחקו שם כדורגל
,שום זכר ל"ריב" ביניהם. ואתמול בטקס רובי לחץ את ידו של 50 בדרך לבמה לנאום הזכייה ואף אמר בנאום: ""I also want to pay respect to Mr 50 Cent in the audience." אני מניחה שזה היה כדי להראות שלתקשורת שלא היה ולא נברא
ועוד סולחה קטנה
או שמא תחילתה של ידידות נפלאה? רובי ושאקירה?
ג'יימס בלאנט תפס השנה את המועמדויות הנחשקות של רובי בטקס הבריטס..ורובי מצידו רצה להראות שהוא לא נוטר טינה לאף אחד
מקורות מדווחים מהטקס: "Robbie introduced himself and was really enthusiastic - saying he loved James's music and wishing him the best for next month's Brits." לאחר הטקס שאקירה סיפרה
: "I couldn't believe it when Robbie introduced himself. How cool is that? "We've arranged for my band to play footie against his when we're in LA. But I've heard they're good."

a Warming Sign

New member
לא,רגע,אני חוזרת בי

לאחר התלבטות החלטתי שזה ג'יימס שאמר את הדברים הללו ולא שאקירה..למרות שהיה כתוב זמר/ת יפה
..אבל היא בטח לא אומרת footie

a Warming Sign

New member
חח,למה לא?../images/Emo6.gif

כדורגל זה גם משחק של בנות מה
הם פשוט כתבו את זה לא ברור בכתבה
.. ואם כבר בנות וכדורגל אז אני אשמח להצטרף למשחק במגרש של רובי

jenngirl

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

בהחלט נראה כאילו הוא עשה טיפול פנים
תודה על התמונות[: כמה חבל שאני לא גרה באירופה];