טעם העיר

../images/Emo41.gif טעם העיר ../images/Emo41.gif

מי היה
מה מומלץ לטעום (ואל תגידו לי מהכל)
יש חניה מסודרת
באיזה שעות מומלץ להגיע
...או שלא

חחחחחחח לאור החוויות של שכנים שלנו

שהיו אתמול....נראה לי שאוותר... הם היו שם באיזור השעה 18:00 ונתקעו שעתיים וחצי בפקקים!!!!!!!!!!! הצילו....

nony4

New member
גיסתי עכשיו התקשרה אלי...

שאלה אם אני רוצה לנסוע איתה.. אבל ממש לא בראש שלי אבל אני יודעת שהיא נוסעת כל שנה ונהנת מאוד.

liri לירי

New member
הממממממ...........

לא הייתי אבל............ שמעתי מאנשים שהיו בדרכם, כי, האוהלים של גיידאמק, ואנשי שדרות, עמוסים לעייפה בפארק הירקון, וזה מכביד על הפקקים, ביום הראשון והאחרון לא מומלץ בגלל ההתקהלות הרבה. מאידך, מי שכן מצליח להגיע בשעות נורמליות, לא מאוחרות מידי, בטח לא בחמישי, כיף אדיר לקנות יינות לחמים ושאר מטעמים הנמכרים במחירים מצחיקים, ופשוט לעשות פיקניק בחיק הטבע. אז, מי שכן נוסע שיהיה
עם הרבה טעימות
והרבה סבלנות

אוי , טעם העיר .

היינו צריכים ללכת היום , בסוף היתבטל . אני כאן במקום בטעם העיר, עד שהצלחתי לשכנע את אשתי , בת זוגתי , החיים שלי ללכת , והיא בדיאטה רצינית וחמורה עכשיו.. אולי נלך ביום חמישי , לא יודע אם אצליח לעדכן ... TA TA . יש עידכון ב30+.

שנהביי

New member
YYY כבר עברה שנה../images/Emo35.gif

אני זוכרת שנה שעברה ששאלת אם כדאי ללכת, עם כל העומס ששם... אני הייתי שנה שעברה ובשנים הקודמות, ולצערי הרב נראה לי השנה נוותר. קודם כל, בגלל שאני בדיאטה, והליכה לשם זה מתכון בדוק לשבירת הדיאטה. ושנית, זה הרבה יותר קשה להגיע לשם עם תנוקת ועגלה
ובכל מקרה, מנסיון של שנים קודמות, מומלץ להגיע עד השעה 20:00 ולהחנות באזור האחורי של אצטדיון רמת גן, יש שם מעבר של גשר המכביה (אל דאגה, שפצו אותו וכבר לא נופלים ממנו
) והוא מוביל ישר לאזור היריד, למעשה זה איזה 7 דקות הליכה, אבל תאמיני לי, תברכי עליהם אחרי האכל שתאכלו שם
יאללה בתיאבון ובכייף

אוכל = כל עם ישראל שם

אבל אני אוהבת מלא אנשים לי זה לא מפריע . סביר שנלך ביום חמישי . מקסי תלכי אחרי הצהריים לא עמוס מדי .

תגובה : היינו ביום חמישי ,

הייתי עם אשתי הטריה ביום חמישי, בסביבות 6-7 , אבל היא בדיאטה , וניתקפה חרדה , ממש קיצונית , היתה לי תחושה , אבל היתחשבתי בה , אז עשינו אחורה פנה , והלכנו במקום זה ליריד האוכל הקבוע בדיזינגוף סנטר , אנשים
שם אמרו שזה כמו טעם העיר . הזמנתי ג'חנון ב15 , ואשתי אכלה את התפריט המדויק שלה , + דיאט קולה .

אמממממממ תודה לכולם על התגובות....

נראה לי שאאמץ לי את מחר בשעת אחר הצהריים המאוחרת...... או שאשמע גלגל"צ ואתייאש מהפקקים עוד לפני שאצא

יפעת*

New member
אני צריכה הפסקה מזה ../images/Emo13.gif

הייתי בשנה שעברה, בנתיים מספיק לי

מה את לא יודעת מהו טעם העיר?

אז אני אגיד לך! טעם העיר הוא טעם של פיח וכיח. הוא טעם של אגזוזי אוטובוסים. הוא טעם של ארובות מפעלים. הוא טעם של זיעת הסובבים. הוא טעם של אין אויר לנשימה. בקיצור ממש לא טעים. תאכלי גלידה במקום.

למעלה