טלי בפרומו

"למה כן? אין סיבה" ../images/Emo6.gif

הוא הורס.... טוב נו האמת שיש סיבה, והיא גם זאת שתיקח אותי לראות כנראה שוב את הסרט וזה טלי. אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל כולם... שיהיה
עם רב הביקורת על הסרט אני מסכימה בגדול. רק שהמשחק שם (לא רק של טלי, של רב השחקנים) היה דוקא דיי טוב והציל את הסרט הכושל הזה. "שחר סצינות שלמות הולכות לאיבוד כי אין שם במאי, אני לא מבינה מה אתה עושה שם בכלל"
"תבואי תגידי גבר"

טלי תגיש פרס בפרסי אופיר

לפי הבמה: מגישי הפרסים בטקס הם: נטע גרטי, יחזקאל לזרוב, ניר לוי, חני פירסטנברג, יונתן בר-אור, בר בלפר, ענת קלאוזנר, יוסף (ג'ו) סוויד, אסי לוי, דרור רקן, גל זייד, דורית בר-אור, זהר שטראוס, טל השילוני, טלי שרון, דוד גורפינקל, הילה עופר, פיני טבגר, רונית יודקוביץ', חווה אלברשטיין, רובי פורת-שובל, רוני מילוא, דנה זילברשטיין, מירי מסיקה, אוולין קפלון, קלרה חורי, צחי גראד, משה איבגי, רונית אלקבץ, אורלי זילברשץ-בנאי ורמי הויברגר.

ואייי זה אפילו יותר שווה ממועמדות

אין כמו לשבת שעות מול המסך בציפיה משמימה ופתאום לראות את טלי הכוסית מגישה פרס
אהה גם נחמד לראות אותה מפרכסת כאילו אין מחר כשהיא מקריאה את הזוכים מפדיחה.

בר בלפר../images/Emo99.gifיונתן בר-אור../images/Emo99.gif

גל זייד
רונית אלקבץ
אורלי זילברשץ-בנאי
רמי הויברגר
טלייייייייייי
ואוו, לכמה אנשים אני סוגדת

זה לא טס השילוני?

הם לא ערוכים לקבלת השם השונה... ממש חוסר סובלנות.. נראה לי שהיא וטלי יגישו פרס ביחד. בזיון, תמיד תוקעים לה את הילדות האלה בהגשת פרסים... מה ב"אנירוצה להכנס למגרש המבוגרים" לא היה ברור להם הא?? מה?? לירון לכי לנוח את עייפה, אבל עלייך יום ארוך

לפי הספירה היא מגישה

עם דוד גורפינקל
מי זה בכלל ?
אהה הכי שווה שתגיש עם יוסף סוויד!!!!
הם חמודים ביחד....

אני גם בעד../images/Emo11.gif

ובאמת, איך את לא יודעת מי זה דוד גורפינקל! הדור של היום!! *בודקת בוואלה* הוא צלם

למעלה