אני...
ה הר הקסמים New member 21/2/07 #35 הבהלת אותי עם השלושה סימני שאלה שלך !!! טוב, מעכשיו אני אבחר באופציה של מסר. למה זה חשוב?
ה הר הקסמים New member 21/2/07 #39 יש לי באג במסרים שמעיף אותי מהרשת ברוב הפעמים שאני פותחת מסר. חוצמזה, אני לא אוהבת לקשר מסרים עם תגובות בבלוג. מסר זה מלחיץ.
יש לי באג במסרים שמעיף אותי מהרשת ברוב הפעמים שאני פותחת מסר. חוצמזה, אני לא אוהבת לקשר מסרים עם תגובות בבלוג. מסר זה מלחיץ.
ד דנטל New member 22/2/07 #41 לדעתי, שלושה סימני שאלה זה מהפתעה וזה לא חייב להיות חשוב. אישית, לי זה כן חשוב לדעת שהגיבו לי ולא לפספס תגובות, אבל ברור שלכל אחד זה חשוב במידה אחרת.
לדעתי, שלושה סימני שאלה זה מהפתעה וזה לא חייב להיות חשוב. אישית, לי זה כן חשוב לדעת שהגיבו לי ולא לפספס תגובות, אבל ברור שלכל אחד זה חשוב במידה אחרת.
ד דנטל New member 22/2/07 #40 לא בטוח, לפחות לא אצלי לפעמים מגיבים לי על פוסטים ממש ישנים. לא מזמן מישהו הגיב בפוסט הראשון שלי. אין שום סיבה שאחפש כל פעם אם יש חידוש בתגובות והמסרים מתריעים וחוסכים לי את הבדיקה.
לא בטוח, לפחות לא אצלי לפעמים מגיבים לי על פוסטים ממש ישנים. לא מזמן מישהו הגיב בפוסט הראשון שלי. אין שום סיבה שאחפש כל פעם אם יש חידוש בתגובות והמסרים מתריעים וחוסכים לי את הבדיקה.
ה השרוט ממליץ New member 22/2/07 #44 אני פשוט שם קוביית תגובות אחרונות אם הגיבו לפוסט קודם רוב הסיכויים שאראה בכה וכה..
S shalom של הצאט New member 19/2/07 #14 בתור מי שסובלת מפסקאות ארוכות מסכימה לגמרי. מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.