טורי בטקסס!

avivs

New member
../images/Emo41.gifטורי בטקסס!

הנה הסט ליסט של ההופעה: Lady in Blue Curtain Call Crucify Cloud On My Tongue Beauty of Speed Mary Jane Take To The Sky Silent All These Years Barons of Suburbia פרז הילטון היה זה שהציג/יציג אותה, וזה מגניב לחלוטין. עדיין לא הבנתי אם ההופעה התקיימה כבר או לא. היא הייתה אמורה להתקיים בעקרון. אני אנסה לחפש קישורים למה שהיה שם. אם תשימו לב, השירים החדשים של ההופעה הם לא השירים שדלפו. מה שאומר שעכשיו נוכל לקבל תמונה הרבה יותר רצינית של האלבום הקרוב, מאחר ויהיו לנו יותר משני שירים לשפוט על פיהם. עוד עדכונים בקרוב.

avivs

New member
עוד קצת מידע...

בהופעה טורי הופיעה לבדה, ללא הלהקה. ההופעה הייתה כשעה. מצד אחד זה מצוין לשמוע קצת את טורי והפסנתר לבד, אבל מצד שני... אנחנו נשמע את השירים החדשים בפעם הראשונה בגרסה של הפסנתר לבד, ויש סיכוי טוב שבאלבום הם יהיו מופקים הרבה יותר, עם כל הגיטרות שאנשים פה כל כך אוהבים. זה יכול ליצור מצב ששירים שנאהב עכשיו יתגלו כשירים הרבה פחות טובים באלבום עצמו. אבל נקווה לטוב. בינתיים אין עוד קבצים מההופעה. האמת, אני מצפה מטורי להוציא את ההופעה הזו לקהל הרחב. הרי מה הטעם בהופעה עם שירים חדשים שנועדו לקדם את האלבום החדש, אם את רק מופיעה לפני קהל קטן? תצלמי את הכל ותראי לכולם מה את מתכננת לאלבום הבא. ככה מקדמים את האלבום. עוד קצת חדשות טובות - כנראה שיהיה עוד טור
תתחילו לחסוך.

avivs

New member
אני יודע שהמילים פה לא מובנות,

אבל השיר מדבר על נער שאומר לאמא שלו שהוא רוצה "להכיר" או "להסתובב" עם מארי ג'יין, ואמא שלו שמחה. היא חושבת שמדובר באיזו נערה. אבל הכוונה של הנער במארי ג'יין זה לסמים
סוף סוף קצת SIN.

avivs

New member
כתבה קצרה על ההופעה...

והתמונה שם היא כנראה תמונה חדשה. http://www.spinner.com/2009/03/20/tori-amos-seduces-sxsw/

SpaceDog

New member
רעות, תעזרי לי.

כשראיתי את הסליסט אמרתי לעצמי- אלוהים, איזה מזל, לפחות היא לא שרה את אחד מהשירים שיצאו לרדיו. וכשראיתי את מרי ג'יין, אמרתי לעצמי שזה בטוח שיר חזק, אולי מתכתב עם מרי ג'יין של אלאניס, אחרי הכל הן הופיעו ביחד לפני עשור והיו חברות די סבבה. אבל זהו, שלא. השיר נשמע כמו אילתור בלוזי שהיא עושה על הבמה. איפה הרגש? ומילים קצת יותר עמוקות? ומה נסגר עם הפאה?? זקוק לתמיכה נפשית- ומהר. נ.ב. רעות- מה שכתבת על טוסט היה כ"כ נכון שפשוט קיבלתי כאפה לפנים שהייתי צריך לקבל לפני ארבע שנים.

Applebite

New member
לי דווקא נראה שזה השיער שלה

פשוט אחרי פן רצחני. היא הפכה למין כותבת שירי מחזמר-קברט-קומי שכזה...

Applebite

New member
מצד שני יש לזה סיכוי להיות משהו כמו Mr Zebra.

Mr Zebra. נצטרך לחכות לדיסק אני מניחה... אני אוהבת את המעבר Mary Jane-Who...

avivs

New member
זה השיער שלה.

כנראה בזמן שהיו את כל הפאות היא טיפלה בו והצליחה להביא אותו למצב הרבה יותר טוב. נ"ב- Curtain Call הוא הדבר הכי טוב ששמעתי ממנה כבר הרבה מאוד זמן. המילים.... הנגינה... הכול בו נהדר.

רעוּת

New member
שמחתי להאיר את עינייך ולהרוס את חייך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

avivs

New member
ההתחלה של המופע...

כולל פרז הילטון שמאוד מאוד מחבב אותה. http://luna.typepad.com/weblog/2009/03/south-by-southwest-day-2-sxsw-tori-amos.html

avivs

New member
אוקיי...

מהקובץ הזה אפשר בהחלט לחתוך. היא נשמעת ונראית מדהים. השיר הראשון הוא lady in blue השיר השני, ששומעים רק חצי ממנו, הוא Curtain Call. הוא נשמע נהדר, עם הקטע היפה של הפסנתר בהתחלה. רק מעניין איך השירים האלה יצאו באלבום.

SpaceDog

New member
נו, שויין.

אז CC באמת נשמע טוב, לשם שינוי, אבל ליידי אין בלו נשמע ממש כמו דרגון- אותן שילוב בכלי נגינה, בכל אופן. ולסיום, הנה משהו שכתבו לפרז הילטון בבלוג, וזה נראה כאילו אני כתבתי את זה- Perez, you are obviously sucking Tori's cock on this album- Welcome To England is AMAZING- But the last two songs are fucking awful. Truly, truly bad. They sound like Anita Baker and Abba rejects from 2-3 decades ago.

חח יש לי הארה

אולי נכנס בה שד לאיזה 10 שנים והיא היתה מוכשרת, אבל עכשיו הוא יצא והיא חזרה לכתוב סטייל YKTR.

רגע, מה, שניה

טוב זה כל הזמן נתקע ואין לי כח להתעמק בזה אבל ההתחלה של ליידי אין בלו נשמעת ממש יפה! כן כן! יותר קוד רד מאשר דראגון בשבילי אבל לא מבחינת מלודיה כמו שמבחינת - שיר שהוא חדש ולמרות זאת הצליח לצלצל לי פפפפ-י שכזה.

למעלה