טוק שואו 407

Boran

New member
../images/Emo41.gifטוק שואו 407../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לטוק שואו 407- והפעם בתכנית החזרה מיוחדת- שובו של הטוק שואו! בתכנית זו תוכלו להצביע ולהחזיר לטוק שואו אחד מהאורחים שהיו פה בעבר, ע"י שליחת ס.מ.ס למספר 054-407-407. מי שיקבל הכי הרבה קולות יקבל תכנית משלו בקומדי סנטרל! טוב, בסדר, כולם עושים תכניות החזרה אז גם אני רציתי פעם. לא משנה. בכל מקרה, היום אנחנו מארחים בתכנית שלנו את אח שלנו zulu2000, שמוכר לכולם בזכות הארנב בכובע בסוף כל כותרת! אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות כדי שכולנו נוכל להכיר אותו טוב יותר. אח שלנו, תתחיל בבקשה בזה שתספר לנו קצת על עצמך. ובבקשה תסביר- מה הקטע עם הארנב בכובע?

zulu2000

New member
../images/Emo13.gifאוקיי..../images/Emo28.gif

קודם כל קוראים לי דן, בן 15 מירושלים ואני מכור לסדרות מציאות ולהשרדות!! האייקון
זה סתם בשביל שידעו מי שכותב את ההודעה.. שזה יהיה כמו המאפיין של כל ההודעות שלי.. חח יאללה שרשרו שאלות.. ד"א איך החתימה החדשה שלי

השאלות שלי:

1. מה הישר שאתה מכור אליו בזמן האחרון 2. מה סדרת הריאלטי האהובה עלייך? 3. מה העונה האהובה עלייך בהישרדות? 4. מה סדרת הלא ראלטי האהובה עלייך? 5. רצים לדירה או סוף הדרך?

zulu2000

New member
התשובות..../images/Emo28.gif

1. האמת שאין ממש.. אני שומע מלא שירים 2. אני חייב להגיד שהישרדות, וגם המירוץ למליון.. אני פחות אוהב סדרות כמו "הרווקה" ודברים כאלה.. 3. עונה 7!!
באמת העונה הכי טובה שראיתי.. הכי נהנתי לצפות בה.. זאת גם העונה היחידה שראיתי בלי לדעת את הזוכה בסוף. 4. הסדרות האהובות עלי הם סדרות ריאליטי אבל אחריהם אז מיכאלה
5. הייתי אומר סוף הדרך אבל הרסתי לעצמי את הכל ואני יודע איזה זוג ינצח בסוף ובכלל את הכל אז רצים לדירה.. ורצים לדירה יש דברים מעניינים כמו הסכסוך עם אבי וג'ולי.. בכל זאת גם ברצים לדירה יש דברים דפוקים כמו הSMSים שהם צריכים לשלוח.

Boran

New member
הממ

שאלה דפוקה מי הדמות האהובה עליך במיכאלה?

Vapory

New member
פששש!! שעשון נחמד! השאלות שלי:

1.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? 2.מה אתה אומר על לקס? 3.מי הפייבוריט שלך ברצים לדירה?

zulu2000

New member
התשובות שלי../images/Emo28.gif

1.הכוונה חוץ מזה שאני מכור לפורום ולסדרות מציאות?.. חח מלא דברים.. אני אוהב לשחק במחשב, אני גם מנגן על גיטרה..
2. לקס מהישרדות 3 כן?
לא סובל אותו.. 3. אבי וג'ולי
נכון הם קצת תחמנים אבל הם מסכנים עם כל מה שכולם עושים להם..

rosh12

New member
מעניין למה שאלת על לקס?!

אני לא ראיתי עוד את האולסטארס ואם שאלת עליו בטח הוא ישר לאורך רוב העונה! כי לא שמעתי מבן אדם 4 שנים אז אני מקווה שלא! שזה לא ספויילר

Vapory

New member
חח שאלתי על לקס כי..

מאוד אהבתי אותו בהישרדות 3(למרות שהרוב לא יסכים איתי) והיה נורא חבל לי שהוא עף! ואין לי שמץ אם הוא משתתף באולסטאר! אני אחכה שזה יגיע ליס ואז אני אבקש מחברים שיקליטו לי! ואני ממש מקווה שהוא שם!

SHTRUDIDI

New member
חשבתי שאני היחידה שחיבבה את לקס

בהישרדות 3.אני ממש רציתי שהוא ואיתן יגיעו לסוף.

שאלות...

היי דן, ממצב? תגיד, מה היית לוקח איתך לאי בודד? מה זה אומר? zulu2000? אממ... זהו, בינתיים!!

zulu2000

New member
תשובות...../images/Emo28.gif

לאי בודד הייתי לוקח.. מחשב.. חח zulu2000 זה סתם כינוי שהמצאתי בגלל אלף אתרים שניסיתי להרשם ולא הצלחתי באף שם הגיוני.. אני יודע זה מפגר אבל זה לא אכפת לי..

אף אחד לא אמר...

שזה מפגר...!!! פשוט התעניינתי, כי זה נראה כאילו יש סיפור מאחורי הכינוי... עוד שאה, איך הגעת לפורום?

zulu2000

New member
הגעתי לפורום..../images/Emo28.gif

לפני איזה פחות מחודשיים.. סתם הסתובבתי לי בכל מני פורומים עד שהגעתי לכאן..ואחרי איזה חודש שרק קראתי החלטתי להצטרף.

למעלה