טוק שואו 407

Boran

New member
פשוט:

מי שמציגה את עצמה כפמיניסטית, אבל במקום לרצות שוויון בין המינים רוצה לרמוס ולהשפיל את הגברים ולהשיג עליונות נשית. (את מוזמנת להגיב במסר אישי, זה לא נושא הדיון)

גגם אני שכחתי להגיד ש..

זה באמת פורום מסודר! עם מנהל פשוט מדהים!! ולא סתם זה הפורום האהוב עלי.. חוץ מזה זה הפורום הראשון שאי פעם גלשתי בו!
וירון אני משבח אותך על כישוריך כמנהל, כי אתה באמת מנהל מצויין

Boran

New member
תודה, אבל

רק הייתי רוצה לציין שממש אין לי הרבה עבודה כמנהל בפורום, בזכותכם. הסיבה העיקרית שהפורום כ"כ מסודר היא שאתם שומרים יפה מאוד על הסדר שלו, ואני צריך לשרשר או למחוק ממש לעתים רחוקות, אז קבלו ח"ח בעצמכם

בוביץ

New member
ועוד שאלות..

1.איזה תוכנית ריאליטי אתה בחיים לא תראה? 2.מתי אוכל לשלוח לך את הדיסקים שתצרוב לי את א"א עונה 2 ?

Boran

New member
ועוד תשובות...

1. אני לא פוסל שום דבר
2. בזמנך החופשי
אני אשלח לך מסר עם הכתובת

Boran

New member
המירוץ למיליון

חלמתי פעם שהשתתפתי בזה וזה היה ממש כיף

amitooshacham

New member
את האמת, אין לי מה לשאול.

אני כבר מכיר אותך די טוב
אתה מנהל מצוין, אמנם כדאי להפחית קצת בליצנות שלך, אבל בסך הכל אתה מנהל טוב מאוד D:

אתה באמת מנהל מצויין...../images/Emo8.gif

ובינתיים באמת אין פה בלגן... ברוך השם!! אבל נראה לי שעכשיו שהערוץ יסריל עולה... המצב יהיה שונה... בתקווה שהמצב לא ישתנה.. ועדיין יהיה סדר, וקצת בלגנים...
ושוב פעם... קבל ח"ח וכל הכבוד

Boran

New member
מה זה??

איך הם חצו את קו-שבזי? זה הרי ידוע שאף תימני לא יכול לחצות את רחוב שבזי!

yoooni

New member
מצטרף לסדרת המחמאות ../images/Emo70.gif

ירון מנהל מעולה

s2900

New member
חייב להצטרף לשבחים+ ליקי

מנהל מעולה !!! וכיף שיש עם מי לדבר בעיתות "מצוקה" במיוחד עם בני הדודים שלנו דבר נוסף , אני לא יודע אם יקי פה בגללך או לא אבל בכל מקרה זה שיקי פה זה נהדר קראתי כתבה איתו במגזין שיס הוציאו לפני שבוע וכיף לנו שיקי מנהל הערוץ!!! שבי

למעלה