טופ 11- ערוץ 3

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחדשה פה..../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

טוב אני חייבת חייבת להגיד על הדבר הזה שנקרא סנג'יאה.. מה זה לעזזל
ומה הוא עושה בתוכנית הזאת
תכלס אני עדיין לא מבינה למה הוא שם, הוא שר גרוע , הוא מופיע גרוע והוא גם נראה אידיוט ההופעה האחרונה הייתה השיא, ניסתי לא להסתכל לטלוויזיה ורק לשמוע את הקול שלא כדי לא לראות כמה מגוחך הוא היה נראה אבל הבנתי שגם הקול היה נראה גרוע הבנאדם מחפש את עצמו כל שבוע וכל שבוע זה כישלון, כל פעם הוא בא עם לוק אחר, הוא נראה חסר אישיות ולמה לעזזל הוא לא עף?.. מה עובר על אמריקה..?! בהתחלה חשבתי שהילדה הזאת באמת נבהלה ממנו חח, אחר כך הבנתי שהפוסטמה היא מעריצה. טוב דיי עם השליליות! נהננתי מהתוכנית הזאת מאוד.. במיוחד מג'ורדן כרגיל
היא מדהימה, גם באישיות וההופעה שלה הייתה מקסימה ! ואם סיימון נכנס לדיכאון זה אומר שהיא העבירה את המסר לקהל :p היא לגמרי הפייבוריטית שלי
ג'ינה.. אני אוהבת אותה ואת הסגנון שלה אבל השירה בפרק הזה לא היה טובה מספיק. סטפני.. אין בה שום דבר מיוחד, נשמעת כמו הרבה זמרות אחרות ודי משעממת, עפה בצדק. בלייק. אהבתי! למרות שהוא שר דיי לחש וזה מעצבן, בכלל בעונה הזאת יש הרבה לחישות כאלה. אבל הופעה טובה , נהנתי! כריס ר- חתיך
, שר חמוד מאוד, יש יותר טובים ממנו. כריס ס- השיר התאים לו, ההופעה הייתה יפה, היו קטעמים בשיר שלא אהבתי את איך שהוא ביצע אותם חוץ מזה הכל טוב. לקישה- באמת הייתה נראית מבוגרת, לא אהבתי את ההופעה, התנועות שלה היו קצת מפחידות אבל הקול כרגיל מרשים ויפהה !! מלינדה- ההתחלה של השיר הייתה משעממת ביותר, לקראת הסוף הייה סבבה, לדעתי היו לה הופעות יותר טובות. היילי- כוסית, זזה יפה, נתנה הופעה חמודה, הקול שלה מתחיל להשימע לי יותר ויותר יפה , היא משתפרת !! פיל- לא מתתי על ההופעה, הוא די משעמם אותי.

KNS

New member
נצל"ש

איך קוראים לשיר שזאתי עם השיער השחור הקצר שרה? נראה לי ג'ינה קוראים לה...רוקרית כזאת.... זה שיר שהוא כל הזמן מופיע בסדרה ניפ\טאק. תודה D:

moshavnikit

New member
לי יוצא לראות את השידור האחרון

אני צופה בתכנית בהזדמנות האחרונה- הפרקים ברצף בשבת. עכשיו זה נגמר הייתי בהלם שכריס וסטפאני היו במקומות האחרונים. אני חושבת שג'ינה הזאת ממש גרועה, היא רק צורחת, זה אפילו לא קרוב לשירה. אז.. לא פייר שהיא עדיין בתכנית. בלייק וג'ורדן היו הכי טובים השבוע (לגבי בלייק זה כבר נהיה לא אובייקטיבי אצלי)
וזהו :0)

למעלה