טופ 10

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

E r u

New member
../images/Emo41.gif טופ 10 ../images/Emo41.gif

שנה עברה ואיתה שלל תוכניות ריאלטי משובחות,ספרו לנו מהו טופ ה10 שלכם לשנת 2005. הוסיפו דעה קצרה ליד כל דירוג וכך נראה מהם 10 התוכניות הכי אהובות על פורום סדרות מציאות!

E r u

New member
הטופ 10 שלי ../images/Emo13.gif

שנת 2005 היתה שנה רוויה בתוכניות ריאלטי משובחות. הטופ 10 שלי: במקום ה10: The Apprentice 4 - אומנם לא ראיתי את כל העונה במלואה,אבל אין ספק שדונאלד סיפק סחורה טובה,גמר מעולה. במקום ה09: Big Brother 6 UK - איזו עונה משעשעת,הפעם הראשונה שלי שראיתי בריטניה ונהנתי הו כמה שנהנתי
במקום ה08: The Amazing Race 7 - איזו עונה נפלאה,רוב ואמבר [למרות ששנאתי אותם הוסיפו המון לתוכנית והראו שהם באמת פצצת רייטיניג. במקום ה07: The Amazing Race 8 - הוא גירסת המשפחות,איזה מרענן,נהנתי בטירוף,היה כיף לראות 4 אנשים שמתמודדים על לחץ,קשיים ואחד עם השני,עונה נפלאה! במקום ה06: The Apprentice Martha Steward - מה אפשר להוסיף? עונה נהדרת,משימות טובות והרבה כיף,הגמר היה מבאס ולדעתי זה מה שהרס את העונה - אבל מרת'ה הראתה לנו שגם ריאלטי היא יכולה לעשות חוץ מלגזום עיצים,לדבר עם סוסים ולהכין אוכל. במקום ה5: America next top model 5 - איזה כיף של עונה,אחלה מנצחת והמון צילומים טובים - גו טיירה. במקום ה4: Big Brother 6 USA - איזו עונה,העונה הכי טובה בתולדות ביג בראדר,בחיים לא שנאתי כל כך קבוצה - אמריקה הייתה בעדנו אבל זה לא מה שקרה,אין על העונה הזאת! במקום ה3: Big Brother 5 AU - איזו עונה !! לא הייתי דבוק ללייב פידס כל כך הרבה בשום תוכנית,היה כל כך טוב - כל כך מצחיק ומרגש,העונה הכי טובה שידעתי מהסוג של הז'אנר הזה. במקום ה2: The X Factor 2 - לא התרגשתי ככה הרבה זמן מתוכנית כישרונות,הבריטים מוכיחים שאין עליהם ובמיוחד על השופטים המדהימים,המון דברים קראו העונה החל משופט שמעיף את המתחרה שלו ומשופט שפורש במהלך התוכנית עד להתזת כוס מיים על שופט - העונה הכי טובה עם הכישרונות הכי מדהימים - אמריקן איידול יש לך מה ללמוד! במקום ה1
: Survivor 11 - אין פשוט אין ולא תיהיה תוכנית ועונה יותר טובה,פשוט אחת העונות המרתקות והכייפיות לצפייה,הישרדות מוכיחה כי היא הריאלטי מספר 1 שהייתה ושתיהיה. זהו הטופ 10 שלי

E r u

New member
כי אתה לא יודע מהי איכות ../images/Emo3.gif

ועונה 8 היתה יותר כייפית וחדשנית.

RedDevil17

New member
לא הייתי מדרג את המירוץ 8 בכלל

גם לא במצעד 1000 תוכניות הריאליטי של כל הזמנים. במקום ה-999 - השגריר. במקום ה-1000 - המופע של סטיב. TAR8 לא נכנס למצעד.

E r u

New member
LOL

אתה מקצין - המופע של סטיב?
- אני אהבתי זאת היתה אחלה עונה.

maya567

New member
ששששששש

תוק. רולי ויבר אלוהים. ורק בגלל זה הסידרה בטופ 2 שלי (שניה אך ורק למירוץ 7).

amitooshacham

New member
טופ 5 שלי

5. החפרפרת אוסטרליה 5 - אחת העונות הטובות של החפרפרת אוסטרליה. ההתחלה די גרועה אבל לקראת הסוף הייתה השתפרות גדולה והפרקים האחרונים היו מעולים. 4. ביג בראדר 6 ארה"ב - מדוגרת אצלי במקום השני מבין העונות האמריקאיות אחרי העונה השניה. עונה טובה, במיוחד בזכות החלוקה של הבית לשני מחנות ששנאו אחד את השני. 3. המירוץ למיליון 7 - העונה הכי טובה של המירוץ. רוב ואמבר הביאו משהו חדש שעוד לא היה באף עונה אחרת, ובסוף אפילו לא ניצחו למרות שאין מי שיקום ויגיד שהם לא היו הקבוצה הכי טובה שם. 2. ביג בראדר 5 אוסטרליה - עוד עונה טובה של ביבי האוסטרלי.. קצת התאכזבתי אחרי העונה הקודמת שהייתה חזקה מאוד. בכל זאת, הקונספט עדיין מעניין והקאסט היה טוב, אז לדעתי מגיע לה את המקום השני המכובד. 1. ביג בראדר 6 בריטניה - חבל שהמקום הראשון אצלי זאת עונה שרק מעטים מאוד בפורום הצליחו לעקוב אחריה, אבל בכל זאת, היא אצלי מקום ראשון השנה. העונה התחילה טוב עם המון דמויות מעניינות שעשו שמח, קצת ירדה אחרי כמה שבועות, אבל חזרה לעצמה בגדול ולקראת הסוף הייתה מעולה. ביג בראדר עצמו היה גאוני, עם מלא משימות מקוריות ומעניינות. ואפילו סוף העונה, שהוא בדרך כלל פחות מעניין משאר העונה כי נשארים מעט, היה מעניין. לעומת ביבי 5 אוסטרליה למשל שהפרקים האחרונים ממש לא משכו אותי. וזה לא רק בגלל שלא היה לי פייבוריט.

אדוני המנהל../images/Emo11.gif

קרא בעיון את חוקי הפורום! הודעות אשר מכילות בתוכן ספויילרים לפרקים שעוד לא שודרו בארץ יסומנו בסימן הספוילר (
) בתחילת ההודעה עם ציון שם התוכנית+עונה+פרק אם רשלנות מצערת שכזו תחזור על עצמה הודעתך תימחק ואתה תחסם
לתשומת ליבך

קובי221

New member
*משודר

כי הוא כן, רק פשוט עוד לא הגיעו לחלק הזה של הכרזת הזוכה.

ofer2052

New member
טופ 2 שלי

מקום שני - המירוץ 7 מקום ראשון - הישרדות 11 והנימוק לבחירה בשתי מילים - קאסט מצויין

Sole Survivor

New member
טופ 2

טוב לא הצלחתי למצא יותר משני מעומדים טופ 2 מרוץ למליון עונה 6 שודרה בישראל בשנת 2005 לכן מכניסה לרשימה. קאסט טוב טופ 1 הישרדות 11 טוויסטים וחדשנות לסדרה שכבר 11 עונות בשיא

RedDevil17

New member
שלי:

1. The Janie Show - או, כמו שאתם קוראים לזה, ביבי 6. 2. הישרדות 11 3. The Amazing Rob 7

מטר9

New member
הטופ 6 שלי:

מקום 6: החפרפרת אוסטרליה 5. מקום 5: פרוג'קט ראנווי 2. מקום 4: הטופ מודל 5. מקום 3: הישרדות 11. מקום 2: המירוץ למליון 7. מקום 1: ביבי 6.

למעלה