הטופ 10 שלי ../images/Emo13.gif
שנת 2005 היתה שנה רוויה בתוכניות ריאלטי משובחות. הטופ 10 שלי: במקום ה
10:
The Apprentice 4 - אומנם לא ראיתי את כל העונה במלואה,אבל אין ספק שדונאלד סיפק סחורה טובה,גמר מעולה. במקום ה
09:
Big Brother 6 UK - איזו עונה משעשעת,הפעם הראשונה שלי שראיתי בריטניה ונהנתי הו כמה שנהנתי
במקום ה
08:
The Amazing Race 7 - איזו עונה נפלאה,רוב ואמבר [למרות ששנאתי אותם הוסיפו המון לתוכנית והראו שהם באמת פצצת רייטיניג. במקום ה
07:
The Amazing Race 8 - הוא גירסת המשפחות,איזה מרענן,נהנתי בטירוף,היה כיף לראות 4 אנשים שמתמודדים על לחץ,קשיים ואחד עם השני,עונה נפלאה! במקום ה
06:
The Apprentice Martha Steward - מה אפשר להוסיף? עונה נהדרת,משימות טובות והרבה כיף,הגמר היה מבאס ולדעתי זה מה שהרס את העונה - אבל מרת'ה הראתה לנו שגם ריאלטי היא יכולה לעשות חוץ מלגזום עיצים,לדבר עם סוסים ולהכין אוכל. במקום ה
5:
America next top model 5 - איזה כיף של עונה,אחלה מנצחת והמון צילומים טובים - גו טיירה. במקום ה
4:
Big Brother 6 USA - איזו עונה,העונה הכי טובה בתולדות ביג בראדר,בחיים לא שנאתי כל כך קבוצה - אמריקה הייתה בעדנו אבל זה לא מה שקרה,אין על העונה הזאת! במקום ה
3:
Big Brother 5 AU - איזו עונה !! לא הייתי דבוק ללייב פידס כל כך הרבה בשום תוכנית,היה כל כך טוב - כל כך מצחיק ומרגש,העונה הכי טובה שידעתי מהסוג של הז'אנר הזה. במקום ה
2:
The X Factor 2 - לא התרגשתי ככה הרבה זמן מתוכנית כישרונות,הבריטים מוכיחים שאין עליהם ובמיוחד על השופטים המדהימים,המון דברים קראו העונה החל משופט שמעיף את המתחרה שלו ומשופט שפורש במהלך התוכנית עד להתזת כוס מיים על שופט - העונה הכי טובה עם הכישרונות הכי מדהימים - אמריקן איידול יש לך מה ללמוד! במקום ה
1
:
Survivor 11 - אין פשוט אין ולא תיהיה תוכנית ועונה יותר טובה,פשוט אחת העונות המרתקות והכייפיות לצפייה,הישרדות מוכיחה כי היא הריאלטי מספר 1 שהייתה ושתיהיה. זהו הטופ 10 שלי