טוב אם ככה,אז יאללה אני אתחיל../images/Emo26.gif
נהנתי השבוע, היו אחלה הופעות. לגוון בהחלט יש טעם טוב
לקישה Last Dance הופעה טובה שלה, סוף סוף שיר קצבי במקצץ והרבה זמן שבאמת נהניתי בהופעה של לקישה בלי להשתעמם. כפרעליה!
כריס סליי Every Little Thing She Does is Magic וואו, הנה בערך ההופעה היחידה של כריס שאהבתי את בחירת השיר שלו נכון, לא היה הכי מדהים, אבל אני אוהבת את השיר וכריס לא היה כזה נורא
ג'ינה I'll Stand By You אני מתעעעעעע על השיר הזה וג'ינה בהחלט הייתה מקסימה הופעה טובוה!
סנג'איה Bathwater זה שיר כל כך טוב אחד המועדפים עליי של נו דאוט סנג'י נתן הופעה שקטה וסולידית לשיר כל כך מקפיץ, והתאכזבתי מאוד. צריך לראותהופעה של גוון שרה את השיר הזה כדי להבין מה הגדלות של השיר
היילי True Colors אוף, ידעתי. ידעתי שרק קרולין יכולה לשיר את השיר הזה ולעשות עמו צדק! בעע אוף, היילי, התאכזבתי קשות! שיר מדהים גירסה בעעע
פיל Every Breath You Take פיייייייייייייייייייייייייל
פיל תעשה לי גור!!! גאאאאד הוא כזה שווה ואוי הוא היה כזה חמוד וגאאד הגרסה שלו הייתה מדהימה!!
מלינדה Heaven Knows אהבתי אהבתי אהבתי
מלכה!!
בלייק Love Song הופעה טובה, כיף לשמוע את בלייק שר בלי ביטבוקסינג אני אוהבת את השר ואהבתי את הגרסה של בלייק
ג'ורדין Hey Baby כל כך חששתי, קייותי יחלתי וציפתי לזה שאני אטעה עוד לפני שג'ו פצחה את פיה החלטתי לקטול אותה אבל מאןןן זאת הייתה אחת ההופעות של הערב! ממש ממש ממש אהבתי! מי אמר שג'ורדין לא יכולה לשיר היי בייבי!
כריס ריצ'י Don't Speak
מה נסגר איתו? למה לעזאזל הוא בחר לשיר את זה? לא אהבתי בכלל