טופ 10 -ערוץ 3

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifטופ 10 -ערוץ 3../images/Emo41.gif

למה לא נפתח שרשרור של צופי ערוץ שלוש?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עכשיו נפתח ../images/Emo13.gif

אין מישהו שאחראי לפתוח שרשור כזה אני חושב מי שרוצה שיפתח ובמקרה הזה,את פתחת.אז יש.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אם ככה,אז יאללה אני אתחיל../images/Emo26.gif

נהנתי השבוע, היו אחלה הופעות. לגוון בהחלט יש טעם טוב
לקישה Last Dance הופעה טובה שלה, סוף סוף שיר קצבי במקצץ והרבה זמן שבאמת נהניתי בהופעה של לקישה בלי להשתעמם. כפרעליה! כריס סליי Every Little Thing She Does is Magic וואו, הנה בערך ההופעה היחידה של כריס שאהבתי את בחירת השיר שלו נכון, לא היה הכי מדהים, אבל אני אוהבת את השיר וכריס לא היה כזה נורא ג'ינה I'll Stand By You אני מתעעעעעע על השיר הזה וג'ינה בהחלט הייתה מקסימה הופעה טובוה! סנג'איה Bathwater זה שיר כל כך טוב אחד המועדפים עליי של נו דאוט סנג'י נתן הופעה שקטה וסולידית לשיר כל כך מקפיץ, והתאכזבתי מאוד. צריך לראותהופעה של גוון שרה את השיר הזה כדי להבין מה הגדלות של השיר היילי True Colors אוף, ידעתי. ידעתי שרק קרולין יכולה לשיר את השיר הזה ולעשות עמו צדק! בעע אוף, היילי, התאכזבתי קשות! שיר מדהים גירסה בעעע פיל Every Breath You Take פיייייייייייייייייייייייייל
פיל תעשה לי גור!!! גאאאאד הוא כזה שווה ואוי הוא היה כזה חמוד וגאאד הגרסה שלו הייתה מדהימה!! מלינדה Heaven Knows אהבתי אהבתי אהבתי
מלכה!! בלייק Love Song הופעה טובה, כיף לשמוע את בלייק שר בלי ביטבוקסינג אני אוהבת את השר ואהבתי את הגרסה של בלייק ג'ורדין Hey Baby כל כך חששתי, קייותי יחלתי וציפתי לזה שאני אטעה עוד לפני שג'ו פצחה את פיה החלטתי לקטול אותה אבל מאןןן זאת הייתה אחת ההופעות של הערב! ממש ממש ממש אהבתי! מי אמר שג'ורדין לא יכולה לשיר היי בייבי! כריס ריצ'י Don't Speak
מה נסגר איתו? למה לעזאזל הוא בחר לשיר את זה? לא אהבתי בכלל

edenn18

New member
השמות של השירים

היילי כריס ר ג'ינה ג'ורדן אני ממש רוצה את השירים שהם שרו, יש למישהו את השמות? תודה =]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifWoot

בכיף... היילי- True Colors כריס ריצ'רדסון- Don't Speak ג'ינה- I'll Stand By You ג'ורדין- Hey Baby

Musical Abuse

New member
../images/Emo26.gif

היילי - Cyndi Lauper - True Colors כריס ר. - No Doubt - Don't Speak ג'ינה - Pretenders - I'll Stand By You ג'ורדן - No Doubt - Hey Baby ואגב, סתם לידע כללי שלך ושל כל שאר הפורום - למי שצריך, אני מפרסמת מדי שבוע, בפורום זיהוי שירים כאן בתפוז, את רשימת כל השירים שהביצעו המשתתפים בפרק, בכל יום שישי לאחר השידור בערוץ 3 (למרות שאני צופה בסטאר וורלד אבל לא רוצה להרוס לצופי ערוץ 3
).

lordof the

New member
אני ממש מתחיל לא לאהוב את כריס ר

אם הוא לא היה נראה איך שהוא נראה, הוא כבר מזמן היה עף. כל הזמן מעוות את הפנים ואת הקול, ומה שהוא עשה השבוע לשיר של נו דאוט (אחד השירים הכי יפים שלהם ובכלל באותם תקופה) היה פשוט מזעזע, הוא שכח את המילים באמצע, המציא מילים בשאר המקומות, והקול שלו ממש ממש ממש לא יפה. בלייק, למרות שהקול שלו לא משהו גם, עשה ביצוע ממש מעניין לאחד השירים האהובים עליי. ג'ינה היתה טובה, אבל לא חשבתי שטובה ברמות שהשופטים חשבו. לקישה ומלינדה כמובן השולטות גם השבוע. ג'ורדן גם עשתה ביצוע מגניב ונחמד, והציגה צד שונה שלה. כריס סליי, היה פוטנציאל מאוד גדול לשיר, כי הקול שלו היה ממש טוב, אחד הקצב לגמרי לא במקום וזה פשוט הרס את כל השיר. היילי סתם לא מעניינת. כל פעם כשאני רואה אותה עם תנועות היד שלה בא להביא לה סטירה. פיל היה ממש טוב לדעתי, ובד"כ אני שונא את מה שהוא שר. סאנג'ייה. טוב, אין כבר מה להגיד בקשר אליו. הוא פשוט תופעה (אני מדבר על התסרוקת). בתכלס, הביצוע שלו לא היה נוראי, ואפילו אני אהבתי את השיר כי יש לו קול יפה. אם באמת הוא ישתחרר יותר וייתן יותר כריזמה עם השירה שלו הוא עוד יכול להיות טוב ולהצדיק את ההשארות המיותרת שלו בתוכנית.

Lady in red2

New member
אז ככה

לקישה ומלינדה - לא תמיד אני מתחברת להופעות שלהן, אבל השבוע היה מצויין
סוף סוף קצת גיוון. כריס סליי - בחר שיר שאני ממש אוהבת. היה לו קול די טוב, חבל שלא התאמץ יותר והייתה יכולה לצאת לו גרסה מוצלחת יותר. ג'ינה - לא נפלתי מהכיסא אבל הופעה טובה, אולי באמת אחת המוצלחות שלה או המוצלחת ביותר, בטח שיותר מההריסה של Paint It Black שבוע שעבר. סנג'איה -
את האמת שחיבבתי אותו בהתחלה כי כן יש לו קול טוב, חבל שהוא לא מנצל את זה יותר. היילי - הסכמתי עם סיימון, יש המון בנות ששרות כמו שהיא שרה. פיל - סוף סוף מישהו עושה כבוד לפוליס לעומת כריס סליי. היו כמה קטעים ווקאלים פחות מוצלחים אבל בסה"כ היה מעולה.
בלייק - היו לי המון ציפיות כשריאן אמר בהתחלה שיהיה את הקיור התוכנית (יפה לאיידול
) וישר חשבתי שיתאים לבלייק לעשות גרסה לאחד מהשירים שלהם. הוא הפייבוריט שלי מהבנים והייתי בטוחה שיפציץ בהופעה טובה, אבל די התאכזבתי
לדעתי הוא היה צריך לקחת את אחד השירים הקצביים שלהם, כמו The Lovecats. ג'ורדן - גם הפעם הייתי בטוחה שיהיה wow כשאמרו שהיא תשיר את Hey Baby כי היא מתחרה מעולה, לא היה גרוע אבל רק נחמד. היה מתאים יותר אם היא הייתה שרה את Don't Speak במקום כריס ר. כריס ר. - לא אהבתי

A N I g M A

New member
וווייי^_^

השירים היו מה זה טובים
לקישה - ממש נהניתי לראות ולשמוע. היא פשוט בליגה אחרת! כריס סליי - פחחח. תעוף כבר, זה כל מה שיש לי להגיד. ג'ינה - הייתה פשוט מושלמת. שיר מצוין שהוציא ממנה מה שהיא הייתה צריכה בשביל להמשיך הלאה. סנג'איה - השיר היה מצוין, אבל הוא נראה כל כך משועמם מעצמו, וזה כל כך חבל. הוא הרס לעצמו הכל. לא יעזרו כל האביזרים וכל ההתחצפויות שלו, אם הוא לא יתן את הכל - הוא ימצא את עצמו בחוץ. היילי - פוי. פשוט פוי. מה נראה לה שהיא עושה? פיל -
מלינדה - נו מה, אפילו גוון התפעלה ממנה. היה מדהים!! בלייק - המ.. חמוד. לא ממש הרגשתי שהוא לוקח את השיר והופך אותו לשלו, אבל הוא גם לא התפרע ולא הרס את השיר. ג'ורדין - ההופעה הייתה טובה ומאד אנרגטית, והשיר היה טוב - אבל לא בחירה טובה בשבילה. היא שרה אותו סבבה, אבל הוא שיר סתמי בשביל מישהי כמוה. כריס ריצ'י - כואב לדבר על זה

Koki Girl1

New member
../images/Emo9.gif

ממש אהבתי את ההופעה של בלייק
סאנג'יה עוף כבר מהתוכנית!!!!!
למה פיל בבוטום??
הוא שר פוליסס
מממ מלינדה כמובן תמיד טובה.. כל השאר אני לא זוכרת

ששוניקו

New member
בלייק

ההופעה היחידה שראיתי היתה של בלייק ביוטיוב כי לא היה לי זמן לראות והוא היחיד שמעניין אותי. לדעתי האריינג'מנט של השיר היה חרא, הניסיון לשלב את השיר עם רגאיי היה יותר מדי לשנות את כיוון השיר. בניגוד לאלקטרו-טכנו-פופ שעובד טוב ועבד לא בשבועיים הראשונים של הTOP12, רגאיי-פופ זה משהו שמשלב שני סגנונות שלא הולכים ביחד חוץ מבמסיבות ממש גרועות.
הביצוע עצמו היה נחמד, אבל היה חסר משהו בשיר ודי התאכזבתי. למרות שאני עדיין אוהב את בלייק. והשיער יותר יפה לו למטה.

למעלה