טופיק

../images/Emo41.gifטופיק../images/Emo41.gif

כן... מדיי פעם יש גם כאלה...
אניוואי.. היר ווי גו:
חס וחסיסה
אם דוסון קריק הייתה סדרה ישראלית
,עם שחקנים ישראלים
, את מי הייתם בוחרים לשחק איזה דמות?
למה? וכולו וכולו
קצת צולע
אבל כדאי שמדיי פעם יהיו לנו גם טופיקים בקשר לסדרה.. אז קדימה

DAN1EL

New member
דוסון קריק? בעברית? ../images/Emo5.gif

לא רוצה לחשוב על זה אפילו... בארץ זה יצא כל כך גרוע! בטח אגם רודברג הייתה משחקת את ג'ואי...
תום אבני היה משחק את דוסון....
אושרי כהן את פייסי....
איכס איכס איכס

M r s J o n e s

New member
מסכימה עם דניאל.זה יהיה ממש טרגי

אם היו עושים את זה בעברית. חלק מהקסם של הסדרה היה קיפסייד והדיאלוגים בן השחקנים וקשה לי לדמיין את תום אבנ ואגם רודננברג באיזה קיבוץ בצפון מנהלים שיחות ברומו של עולם.......
אבל אם אני צריכה ללהק אז אם כבר, אושרי כהן היה מגלם את ג'ק מיטל דוהן את ג'ן או את אבי(למרות שזה לא היה הכי משכנע כי היא די מבוגרת),רומי אבועלפיה את אנדי
ולא יודעת מה עוד.. זה פשוט ביזארי מדי!

DAN1EL

New member
רומי אבולעפיה

היא אולי היחידה שהייתה מתאימה לשחק בסדרה כזאת. היא אחת השחקניות הכי מוכשרות כיום בארץ!

M r s J o n e s

New member
גם הפעם אני נאלצת להסכים עמך../images/Emo6.gif

רק חבל שהיא ביזתה את עצמה ודגמנה לאיזה קטלוג עלוב של קסטרו. אבל אין מה לעשות,צריך להתפרנס בכבוד.

DAN1EL

New member
בדיוק.

גם מה הקשר בינה לבין דוגמנות? היא מאוד מוכשרת בתחום המשחק, אבל...ממ..יופי? זה כבר תחום שלא כל כך קשור אליה.

M r s J o n e s

New member
היא דגמנה לקסטרו שנה שעברה.

ואל תהיה רע.היא לא מכוערת פשוט יש לה יופי קצת שונה.

DAN1EL

New member
לא הבנת.

אני יודע שהיא דגמנה לקסטרו, אבל אני טוען שאין קשר בינה לבין דוגמנות.

unnicked

New member
ושוב...../images/Emo15.gif

בפעם השלישית אם אני לא טועה אני נאלצת להסכים עם דניאל... הפעם הוא באמת צודק...
דוסון קריק בעברית יהיה מזעזע
הרבה מהקסם של הסידרה הוא בשיחות המשעשעות, שבעברית ישמעו נורא
רומי אבולעפיה(או איך שלא כותבים ת'שם שלה..) באמת תתאים לשחק בזה..אבל זה עדיין יהיה נורא
וגם אני חושבת ש-דוגמנית היא לא

נכון, רומי הייתה מתאימה.

הייתי לוקחת את רומי בתור ג'ן, ואת איה קורן בתור ג'ואי. הציניות של רומי מתאימה לג'ן, והסקסיות (לדעתי היא סקסית) ובכלל המראה של איה קורן מתאים לדעתי לג'ואי.. לגבי הבנים - לא יודעת...

M r s J o n e s

New member
גם אני חשבתי על איה קורן בתור ג'ואי

ועל אושרי כהן בתור ג'ק.או גבסו
למיטל דוהן הייתי נותנת לגלם את אבי או אולי אפילו את אודרי הבעיה היא שהיא מבוגרת מדי. דווקא לרומי יותר מתאים לגלם את אנדי.

אויי...../images/Emo105.gif

רק לחשוב על זה עושה לי רע!!!! הם היו פשוט הורסים את זה לגמרי!!! בלעעעעעעע אבל גמני מסכימה שאם,לא הייתה ברירה,והיו עושים את זה בארץ איה קורן מתאימה לשחק את ג'ואי. ורן דנקר(
) את ג'ק!

גל1234

New member
אממ בוא נחשוב

ג'ק- יהודה לוי - לא יודע למה סתם זרקתי שם המכנה היחיד שמשותף ששניהם נראים טוב בטירוף אודרי - יעל בר זוהר דוסון - עופר שכטר (?) אנערף שניהם בלונדינים גואי - לא יודע אגב מישהו פה? משעמם רצח

Dawson girl

New member
אוקיי, לעבודה.

*לאלה , דניאל ושירה: נפשי?!?! נפשי?????????* הושפעתי מהרעיונות של כולכם ככה שאני לא מקורית
אבל לזכותי ייאמר שאין לי מושג! דוסון- גבסו!! פייסי- אושרי כהן ג'ק- רן דנקר?! (טל?) אודרי- אורלי ויינרמן ג'ן- שירי מימון/ הג'ינג'ית ההיא, מהבורגנים ויוסי וג'אגר. החמודה.. נו ברח לי השם. היא מושלמת! אמה- נינט טייב ג'ואי- רומי אבולעפיה (איכס איה קורן, לא סובלת אותה) מיץ'- צביקה הדר
בסי- יעל אבקסיס?! פחחחחחחחחחח אין לי עוד רעיונות, 'צטערת

גל1234

New member
מישהי פה מושפעצ מכוכב נולד

גבסו , שירי , נינט , צביקה הדר (כן כי הוא ומיץ דומים רצח) חחח ואגב גם אני רציתי להגיד שירי וג'ן

Dawson girl

New member
חחחחחחח קצת ../images/Emo3.gif

מה אני אעשה שהם מתאימים??.. וחני פירסטנברג מושלמת לתפקיד של ג'ן. לא מושלמת באופן כללי

אמממ ../images/Emo107.gif

אוקיי.. יש לי לג'ואי שחקנית מושלמת.. השאר אני לא סגורה על זה- איילת זורר.. השחקנית הכי מדהימה בארץ.. ג'ק- נראה לי שיהודה לוי.. פייסי- רן דנקר ג'ן- יעל בר זוהר דוסון- אולי אם עומר ברנע ינסה להיות אדם יותר טוב.. חח אבי- יו באמת מיטל דוהן מתאימה ממש!!! גראמס- ההיא השחקנית הזקנה.. נו של ההיידיש.. לא זוכרת מה שמה!! אוף מיץ'- נתן דטנר גייל- דפנה רכטר בעאכס יצא לי שחקני טלנובלות מגעילות...

למעלה