טופיק איזה מתנות היו גיבורי הרומח הכי רוצים לקבל?
1 1גדילן קוץ רגל New member 24/1/04 #1 ../images/Emo41.gif טופיק ../images/Emo41.gif איזה מתנות היו גיבורי הרומח הכי רוצים לקבל?
G Guy24Gold New member 24/1/04 #2 לסוף רשומות- רייסטלין וקיטיארה- את כל העולם. מוהאהאאה!!! גדילן-את חלמיש חלמיש-את גדילן תניס-את לאורנה, או אולי את קיט? לא, לאורנה, או שאת קיט? לא, בעצם את...
לסוף רשומות- רייסטלין וקיטיארה- את כל העולם. מוהאהאאה!!! גדילן-את חלמיש חלמיש-את גדילן תניס-את לאורנה, או אולי את קיט? לא, לאורנה, או שאת קיט? לא, בעצם את...
P python 4 New member 24/1/04 #3 לדעתי גיבורי הרומח של סוף רשומות היו שמחים לקבל את דשל"ק כמתנה לשבוע הספר. ככה כל אחד היה יודע מה מצפה לו. חחחחחחחח , שיואו אני הורג את עצמי. טוב, עצוב, פתטי, אני יודע. עיזבו.
לדעתי גיבורי הרומח של סוף רשומות היו שמחים לקבל את דשל"ק כמתנה לשבוע הספר. ככה כל אחד היה יודע מה מצפה לו. חחחחחחחח , שיואו אני הורג את עצמי. טוב, עצוב, פתטי, אני יודע. עיזבו.
G GRAND DARK MAGE New member 24/1/04 #4 בוא נראה: רייסט היה רוצה איזה ספר כישוף נחמד. קרמון היה קונה לטיקה הלבשה תחתונה סקסיים.
M midnight dragon New member 24/1/04 #5 אממ... אני משערת שיש הרבה דברים.. אני פשוט מסכימה עם כל מי שכתב פה
ו וולברין הרצחני New member 25/1/04 #6 נצל"ש-->> גדילן מה קורה עם הדי אן די הרבה חבר'ה החליטו לפרוש מה הלאה??
F FIZBAN האחד והיחיד New member 25/1/04 #7 איזה רעיון... גאוני!!! לצערי, המוזה אינה נחה עליי בזה הרגע... אולי אחורי זה...