טופיק

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif טופיק ../images/Emo41.gif

אני חושבת שהעובדה שפותחים דיונים הקשורים לפרק השבוע.. לא פותרת אותנו מטופיקים רגילים! אז.. חשבתי על טופיק קצת מוזר והחלטתי בסופו של דבר לשתף אתכם בו
איזו חיה תהייה לדעתכם כל דמות בגלגול הבא.. עכשיו - עזבו עכשיו אם אתם מאמינים בגלגולי נשמות או לא, זה לא מה שמשנה.. תנסו להיות יצירתיים ולהתאים את האופי (גם מראה חיצוני אפילו) של הדמויות לחיות
תנסו לשתף פעולה

מרילנצח

New member
קשה............

ג'ן חייבת להיות פרפר
היא צריכה חופש ג'ואי תהיה כלב אסקי סיברי (זה פשוט הכלב הכי יפה בעולם ) וכלב זאת חייה מאוד חכמה ונבונה והכי חשוב היא שומרת אמונים למי שהיא אוהבת... דוסוןזה קשה!! יש לי התלבטות בין שבלול לצב ואני חושבת שאני אבחר בצב!! לוקח את הכל באיזי ותמיד עם הבית הישן והטוב . חוזר תמיד למה שמוכר (עיין ערך ג'ואי) פייסי יותר קשה מכולם אבל אני חושבת שפייסי יהיה
לוקח את הכל בקצב שלו ומסתדר בכל מקום כאילו הוא בבית שלו.. ג'ק יהיה
סתם ככה כי אין שום חיה שמתאימה לו... אודריתהיה ללא ספק
חייבת פינוקים וכייפים. גראמס תהיה ינשוף כי זאת חיה מאוד חכמה!!! וזהו נראה לי אם שכחתי מישהו אני אחזור אבל כרגע זהו...

natalyrst

New member
ואוווו איזה טופיק ../images/Emo13.gif

לי רעיון נהדר
אוקיי... אז ככה... בואו נראה. ג'ואי תהיה בטח איזהלביאה כזו (אשת האריה) אני לא יודעת להסביר למה. אולי כי היא כזו... שולטת...
יפה כזו סעלת כוח. דוסון אם זה היה תלוי בי הייתי הופכת אותו לג'וק ודורכת עליו
חחח לא סתם זה אכזרי לדרוך עליו. אבל מגיע לו להיות ג'וק
פייסי... אממ...וואי אני לא יודעת. אולי סוס
כי הוא פרוע כזה... לתמיד רוצה להוביל.. לא יודעת... הכי מתאים נראה לי סוס. ג'ן אין סםק שמתאים לה להיות פרפר אבל גם חתולה כזו מפונקת מתאים לה. באה מניו-יורק, ליידי כזו
ג'ק הוא ללא ספק כלב חמוד ונאמן. הוא תמיד יעזור, ויהיה חבר טוב... וגרמאס.. היא גם סוג של כלב. תראו איזה בתמונה

חחחחח איזה רעיון מאגניב!../images/Emo105.gif

דבר ראשון שעלה לי לראש כשקראתי את ההודעה של לי היה: Dawson: Do you think we'll ever get it right? Joey: Not in this lifetime. Dawson: How 'bout the next one? Joey: Or the one after that, when we're both cats חחחחחח
מממ... דוסון-נראה לי שמתאים לו להיות ארנב או משו... כי הוא כזה..קשה להסביר.. ג'ואי-נראה לי שמתאים לה חתול...או תיש או משו...
פייסוש- פרפר,כי הוא מתפרפר ממקום למקום,ולא אוהב להשתכן במקום אחד,הוא חופשי ויש לו נפש חופשיה...
ג'ן-נראה לי שהיא תהיה נמרה. כי...ככה!
ג'ק-הוא יהיה צב נחמד...או
אודרי-היא צפרדע
או משו כי היא קופצנית וקלילה...
גראמס-תהיה דוב שישן שנת חורף או משו...
וזהו...

../images/Emo15.gifרעיון מדליק!!!

דוסון - אני הופכת אותו ל-
. הוא חביב כזה, לא אכפת לו מכלום, מסתדר עם כולם...
ג'ואי - אני הופכת אותה ל-
. היא אוהבת לדבר המון !!! על כל נושא שבעולם יש לה דיעה משלה...
ג'ק - אני הופכת אותו ל-
( שפן ). הוא רגיש מאוד וחברותי...
ג'ן - אני הופכת אותה ל-
. החברה הכי טובה בעולם, תמיד תעזור לכולם...
פייסי - אני הופכת אותו ל-
. הוא אוהב פינוקים ומחפש אהבה אצל כולם... ביי...

אריקה 3

New member
זה נורא מאתגררר ../images/Emo85.gif

אני אתחיל במה שיותר קל לי לחשוב עליו כרגע, ואח"כ אמשיך לקשים יותר... לפי דעתי אודרי צריכה להיות
כי היא מתפנקת כזאתי ודורשת המון תשומת לב וגם מאוד מטופחת. דוסון יהיה
גם כי הוא נורא קשור לבית והכל, וגם בגלל שהוא מתקדם נורא נורא לאט ובסדרה ההתבגרות שלו ארכה משהו כמו כפול משאר הדמויות. (וכדוגמה, עניין הסקס). גראמס באמת מתאים לה להיות ינשוף, כזאתי חכמה עם ניסיון חיים. פייסי הוא... נפש חופשייה ולכן הייתי אומרת פרפר אבל לפרפר יש תוחלת חיים כל כך קצרה, אז נעשה אותו ציפור. ג'ן היא לביאה או נמרה או משהו כזה. היא די פראית אבל גם מאוד חמימה עם החברים שלה ויש לה אישיות מנהיגותית כזאת. רואים עליה בעיניים שהיא טיפוס של מנהיג. ג'ק הוא
אבל במובן הטוב. הוא חבר נאמן ומאוד רגיש לכולם. ג'ואי, אמממ... הייתה לה ילדות קשה ויש לה דעה על כל דבר... אז אולי היא תוכי, אבל כזה שאמא שלו הייתה קוקיה? (כזו שמטילה ביצים בקינים של ציפורים אחרות ואז בורחת). קצת מצחיק אם חושבים על זה, תוכי עם טראומת ילדות וחרדת נטישה.

למעלה