טופיק

מתן ב

New member
../images/Emo41.gifטופיק../images/Emo41.gif

נער בן 16 התאבד לאחר שחבריו האשימו אותו בהלשנה כנראה קראתם על זה בעיתון, נער בן 16 התאבד אחרי שחבריו האשימו אותו שהוא הלשין עליהם במשטרה שהם השתמשו בסמים. רציתי לשאול, מה אתם הייתם עושים? 1) בתור הנער שהאשימו אותו, הייתם מתעלמים? הייתם עומדים מול המאשימים ורבים איתם? פשוט הייתם מנסים להסביר להם שלא עשיתם כלום? 2) במקום המאשימים. הייתם מאשימים חבר שלכם? הייתם מנסים לדבר איתו ולהבין למה הוא הלשין אם בכלל?

eviv

New member
תשובות...כמו בית ספר

קודם כל רציתי לומר את דעתי על סמים אז סמים זה לא טוב אבל זה לא רע (אני מדבר על סמים קלים) עכשיו כל המתחקמים יגידו שאין סמים קלים וקשים אלא כולם קשים זה לא נכון-עובדה סמים קלים הם אינם מזיקים אתה יכול להשוות עם אלכוהל שהוא חוקי וגראס שהוא לא מתי שמעת שמישהו מת משימוש בגראס? מתי שמעת שמשיהו מת משתיית אלכהל? כל הזמן מתים מתאונות הדרכים עכשיו לתשובות... כן היתי מתעלם זה שאני ילשין עלהם לא יעזור בכלום הם הרי לא יפסיקו אז ההורים שלהם יענישו אותם ויהיה להם אולי תיק במשטרה ואולי ילכו לקבל עזרה אבל להפסיק לא נרראה לי קודם כל היתי בטוח ב100 אחוז שזה הוא לא נראה לי ששמשטרה צריכה לומר מאיפה היא קיבלה את המידע היתי שואל ת החבר שלי למה הוא עשה את זה שהרי הוא ידע שלא נפסיק עם זה בגלל שסיפר הוא רק גרם לפגוע בנו *באיזה עיתון זה הופיע?

למעלה