טופיק!

Audrey Krause

New member
../images/Emo41.gifטופיק!../images/Emo41.gif

*חושבת מה לכתוב*
מצאתי! אם הייתם יכולים להביא דמויות אורחות מסדרות אחרות, איזה דמויות הייתם מביאים? מה הן היו עושות? אמממם... אני אכתוב את שלי: הייתי מביאה את גו´אי ופיבי מחברים! אם האחיות היו מגלות להם את הסוד שלהן, ג´ואי היה מתחיל לדבר ותוקע בדיחות קורעות בלי לשים לב... זה היה יכול להיות כל כך מצחיק! אני מדמיינת אותו מסתכל על פייג´ ועושה "האו אר יו דווינג" ואז כשהוא היה רואה את הכוחות... כזה "קול!" או משהו כזה בסגנון גו´אי החמוד קורע שלו! ופיבי הייתה לגמרי משתגעת והייתה מתחילה לעשות את עצמה רוחנית כזאת וזה היה כל כך מצחיק! *מתמוגגת מהמחשבה*

HuGo Hell

New member
רעיון חמודדדדדדדדדדד../images/Emo1.gif

הייתי מביא את..... *חושב* את באפי וווילו וטארה!! ובאפי הייתה עוזרת לפרו בלחימה.. ווילו וטארה היו עוזרות לפיבי בכשפים ומלמדות אותה טלקנזיס. ושליתה במחשובות.. ועוד כל מיני כשפים יפים ^^ נ.ב זה ג´ואי.

charmedmen

New member
אמממ..... אני הייתי מביא את קלרק

מסמולוויל, ושיבדר את ליאו וינסה להתחרות איתו מי מגיע ראשון אלדרז.

SaberTooth

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

הדרך היחידה להגיע לאלדרז היא ע"י אורבינג. לקלארק אין אורבינג כך שהוא לא יכול להגיע לאלדרז.

c o l e

New member
בוא נראה.....

זה ממש דבילי (אחותי רואה את זה
) הייתי מביא את סופר פיג...(מהתוכנית המצויירת) עם חוטם וזנב לצדק יש כאן......

Audrey Krause

New member
ולהביא דמות מצוירת זה פחות דבילי?

וזה לא דבילי! לא! לא לא לא! חברים זאת הסדרה הכי מדהימה בעולם (אחרי מכושפות כמובן *מהנהנת*)!!! ואני בטוחה שרוב האנשים כאן יסכימו איתי שזאת סדרה גדולה!

Phoebe again

New member
אני הייתי מביאה את....

לורליי ורורי מגילמור גירלס! תתארו לכם את רורי מסתובבת באחוזה הלוך וחזור וממלמלת "זה כל כך לא יכול להיות..." ואת לורליי מתפעלת... זה היה יכול להיות ממש חמוד ומצחי!

As I Am

New member
*מעיפה על ליאל כדור-אש* ../images/Emo103.gif

דמות מצוירת..? דבילי אמרת? אנימה..? המפגש הבא יהיה המפגש האחרון שלך.

HuGo Hell

New member
ליאלי היתבלבלת. ../images/Emo1.gif

הוא התכוון ש"סופר פיג" זה דבלי.. כאילו להביא אותה. לא חברים.

Ophel McNeil

New member
אוי...

הייתי מביאה את רייסטלין מרומח הדרקון. שהוא וקול ישבו ביחד ויחשבו את עצמם לכל כך רשעים ומתוחכמים, בעוד שאני מתכננת איך יהיה להם הכי כואב למות...
הייתי גם רוצה להפגיש את באפי הישנה (זאת החביבית והמצחיקה) עם פיבי הישנה (זאת שקול לא הפך לסמרטוט רצפה), ואת פייג´ עם פיית´. זה צריך להיות ממש מעניין...

Woogyman

New member
נכון שביקשת סדרות ולא סרטים, אבל

אני בשוונג מורטל קומבט. הייתי מביא מהסרט "מורטל קומבט" (יש כזאת סדרה גם, אז זה נכנס לטופיק :) שני שדים מגניבים. אחד שמקפיא (בקרח) בצורה הכי מגניבה שיש (זה נראה כמו הקפאה מעורבבת עם אורבינג) ואחד שיוצאת לו ציפור מוזרה כזאת מהיד. מי שראה את הסרט מבין על מה אני מדבר, ואופל (ששלחתי לה סרטונים משם) תעיד גם שאלה אפקטים מגניבים. מי שרוצה לראות אותם בסרטונים מוזמן לפנות אליי באייסי (מצורפות תמונות של שני השדים עם שני הכוחות).

Adrienne

New member
סאב זירו וסקורפיון, השניים האהובים

עלי. לסקורפיון(הצהוב) יש גם ראש של גולגולת והוא יכול לירוק אש מהפה. וסאב זירו כל כך גדול! מה שהוא יכול לעשות מהמם! ראיתי בסרט הראשון איך שלו קאנג(או שזה היה קאנג לאו) הרג אותו עם המים, זה כל כך שווה!

HuGo Hell

New member
אזהו שיש סידרה "מורטל קומבט".../images/Emo1.gif

זה לא רק סרטים. יש סידרה או יותר נכון הייתה בערוץ שלוש. והיה אותם.

Adrienne

New member
סדרה מפגרת אם מותר לי להגיד,

בסוף שאו קאן הרג אותם! זה כל כך דבילי!

Adrienne

New member
אבל זה בעצם דבילי מה שהם עשו!

קונג לאו הוא הסבא של לו קאנג, ככה רואים בסרט השני, וסבא שלו נשאר בחיים עד שהוא זקן זקן מאוד. כלומר אסור לו למות! וגם שאו קאן עבר על החוקים, ורואים גם שריידן נשאר בחיים בסרט השני. אולי יש עוד עונה לסדרה שלא הגיעה לארץ והם ניצלו או משו. ראינו ששו קאן הראה לריידן את הבגדים של הלוחמים ולא את ראשיהם או משו ואז נתן לריידן בוקס וככה זה נגמר. כלומר אין הוכחה ודאית שהם מתו!

007bg

New member
תעשו לי טובה...

הסרט מורטאל קומבאט,(הראשון!) היה ממש מדהים, ואפילו ביחס למשחק - הוא לא איכזב! בזמן שמורטאל קומבאט 2 ,והסדרה (הסרט השני פחות), הכניסו את כל הז´אנר לפירפורי גסיסה. מה האפלוליות המשמימה הזאת?! גם בראשון היה היבט כזה, אבל יש הבדל תהומי, בזמן שהראשון עשה על ידי זה את העבודה שלו, השני רק הכאיב לעיניים, והיה מגעיל. על הסדרה אני אפילו לא אדבר, קומיקס טלווזיוני הוא מופת לידו... בקיצור אם יצא שלישי (אני בספק...), אני אחכה לביקורות לפני שאני אפצח בשירה בדרכי לקולנוע (היו דברים מעולם...).

למעלה