טופיק!

Silver Fox

New member
../images/Emo41.gifטופיק!../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif

עם כל המשחקים והתחרויות, קצת טופיקיות לא תזיק
ושימו
! גם הטופיק הזה גנוב ממישהו. כן, אני לא מסוגלת להמציא טופיקים בעצמי. בושה. בושה.
והטופיק - מה נביא לדמויות מהפאוור פאף מתנה ליומולדת?
למשל: לבלוסום - ערכת כימיה שתכלול ספרים וגם שולחן מעבדה... היא תתחלק בזה עם הפרופסור. לבאבלס - קופסת צבעים, דפים וכמה ארנבונים. לבאטרקאפ - שק איגרוף
לHIM - שק מלא בתוכניות טובות! התוכניות המפגרות שלו פשוט לא מצליחות! למוג'ו - רמקול
. הוא בטח יהיה ממש מפורסם אם הוא ינאם אל כל טאונסביל את הנאומים הארוכים האלו... מה לעשות, אני יבשה היום. אני משועממת. אז כדאי שתכתבו דברים קצת יותר מצחיקים לפני שתבכו!

Pagra Baleben

New member
איזה טופיק *גנוב* נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

אין לי רעיון+מוזה אבל בערך כמו שלילך אמרה אחר כך אני אחשוב על משו

פורום הארי פוטר אני מניחה...:)

אממממממממממממממממ בבלס-קופסה כזו ענקית של צבעים או בובות חמודות. באטרקאפ-שק אגרוף! בלוסום-משהו כמו שאמרת, ערכת כימיה לילדים או משהו. הפרופסור-נעלי ספורט! מוג'ו-בננה, סתם לא יודעת!, אולי אוניה כזו כמו שהוא בנה עד שבלוסום הרסה אותה! הים-דווקא יש לי רעיון. אבל יש כאן אנשים צעירים... *המתנה מושפעת מהכי גאים שיש* פרינסס-לתת לה ליום אחד להיות פאוור פאפית, אבל רק ליום אחד! ראש העיר- פיקלס! הרבה הרבה פיקלס! הרבה הרבה הרבה פיקלס! מיס באלאם- ראש? אני מתה לדעת איך הפנים שלה נראות... אבל זאת סדרה מתוחכמת מדי! יעל

אמממ

כמו שאמרתם עם כמה תוספות: פאזי: ג'ו (גיטרה חדשה). פאם פאטיל: מטבעות של האישה הזאת, איך שלא קוראים לה.

למעלה