פיבי האליוול
New member
../images/Emo41.gifטופיק!../images/Emo41.gif ====../images/Emo6.gif
אוקיי... ובזאת אני פותחת את טופיקי הראשון! ובגלל שזה הראשון, יכול להיות שהוא יהיה, אה, אה... לא משהו...
נקווה שלא
אז המשימה כאן היא: כל אחד עובר בראש על כ-ל הדמויות שהיו אי פעם בסדרה, כולל שדים, מכשפות, בני אדם, קוסמים, מכשפים, ושאר ירקות... ואז... בוחר את ה... אמממם... יצור, נקרא לזה ככה, שהוא היה הכי רוצה להיות. צריך לכתוב למה, כמובן, ובשביל שזה יהיה יותר מעניין, נוסיף גם ציטוט קטן ונחמד של הדמות (במידה וזה שד שאין לו טקסט חוץ מ-"אררררר... גרררר..." או משהו דומה, תכתבו סצינה קטנה. שיהיה מעניין. נו,טוב. אתם מוזמנים להיות הכי יצירתיים שאפשר, ולעשות דברים מקוריים. שלא כל אחד יגיד - אני רוצה להיות פיבי! או פייפר! פייג´! פרו! תהיו יצירתיים! תעשו דברים מעניינים! אהה, וחשוב להגיד מה הייתם עושים אם הייתם הדמות, אוף קורס. וגם תכתבו באיזה פרק\ים הוא הופיע, כמובן, ותכתבו תיאור קטנטנן שלו למקרה שמישהו (כמוני
) לא זוכר... אהה, ולא לעשות דברים מהעונה הרביעית, אבל אם מאוד תרצו, אל תשכחו לכתוב שזה ספוילר! ארר, אני עוד מעט אכתוב את שלי... בהודעה אחרת... גוד לאק פיפול!
ואנשים, חסר לכם שלא תשתתפו!
אוקיי... ובזאת אני פותחת את טופיקי הראשון! ובגלל שזה הראשון, יכול להיות שהוא יהיה, אה, אה... לא משהו...