טופיק!
====

../images/Emo41.gifטופיק!../images/Emo41.gif ====../images/Emo6.gif

אוקיי... ובזאת אני פותחת את טופיקי הראשון! ובגלל שזה הראשון, יכול להיות שהוא יהיה, אה, אה... לא משהו...
נקווה שלא
אז המשימה כאן היא: כל אחד עובר בראש על כ-ל הדמויות שהיו אי פעם בסדרה, כולל שדים, מכשפות, בני אדם, קוסמים, מכשפים, ושאר ירקות... ואז... בוחר את ה... אמממם... יצור, נקרא לזה ככה, שהוא היה הכי רוצה להיות. צריך לכתוב למה, כמובן, ובשביל שזה יהיה יותר מעניין, נוסיף גם ציטוט קטן ונחמד של הדמות (במידה וזה שד שאין לו טקסט חוץ מ-"אררררר... גרררר..." או משהו דומה, תכתבו סצינה קטנה. שיהיה מעניין. נו,טוב. אתם מוזמנים להיות הכי יצירתיים שאפשר, ולעשות דברים מקוריים. שלא כל אחד יגיד - אני רוצה להיות פיבי! או פייפר! פייג´! פרו! תהיו יצירתיים! תעשו דברים מעניינים! אהה, וחשוב להגיד מה הייתם עושים אם הייתם הדמות, אוף קורס. וגם תכתבו באיזה פרק\ים הוא הופיע, כמובן, ותכתבו תיאור קטנטנן שלו למקרה שמישהו (כמוני
) לא זוכר... אהה, ולא לעשות דברים מהעונה הרביעית, אבל אם מאוד תרצו, אל תשכחו לכתוב שזה ספוילר! ארר, אני עוד מעט אכתוב את שלי... בהודעה אחרת... גוד לאק פיפול!
ואנשים, חסר לכם שלא תשתתפו!

Ophel McNeil

New member
מותר לי לשנות מעט את הטופיק?

במקום איזה דמות אני רוצה להיות (כי אז זה אובייס לחלוטין...
) לאיזה דמות אני רוצה להיות שוב. ואז זה, ללא ספק - מלינדה. (שתיהן, אבל עכשיו אני אדבר על הגדולה). מלינדה וורן, מכשפה כמו שמכשפה צריכה להיות (ולעד נזכור את השיחה עם מת´יו בבתחילת 1X09), שחקנית נהדרת, שממש חבל לי שלא ראינו אותה יותר. ממש. אה, כן, והציטוט הנצחי (לטעמי) - "Blessed be, my daughters. I love you."

מסכימה. היא באמת שחקנית נהדרת!

היא מכשפה פשוט מושלמת. מקרינה כוח אדיר, רואים שהיא חזקה. גם בתור מכשפה, וגם... איך אפשר לומר... ארג. נשמה חזקה? לא. רוח חזקה? לא. לא משנה... היא בחלט מכשפה מדהימה! ו... אמממם... אני עדיין עובדת על התשובה שלי.

HuGo Hell

New member
טוףףףףףףףף...../images/Emo1.gif

הייתי רוצה להיות קול בגלל שיש לו את פיבי, אבל בעצם עם כול הצרות שלו אני לא רוצה
{אפילו שיש לו את פיבי
} אז הייתי רוצה ךהיות פרו, פייפר, פיבי, פייג´!! {סתם} הייתי רוצה להיות ליאו, כי יש לו את פייפר יש לו כוחות, הוא חתיך..{מבובן אמ.. לא הומואי ><} .. והייתי גם רוצה להיות פיבי כי היא מקסימה, יודעת להילחם {אולי הכוחות לא משהו אבל עדיין}.. או הייתי רוצה להיות פרו בגלל הכוח שלה והיא מהדהימה.. וזהו אין לי דמות יחידה.. ואולי פייפר? בגלל הציניות בשלנות {אני אוהב לבשל תהרגו אותי למה!} היא ממש חמודה.. והיה/יש/יהיה {לא רוצה להגיד ספוילר} בת מלינדה חמודה.. ^^ ופייג´ בגלל החמודיות שלה המתוקיות.. {לא הייתי מוכן להיות היא בגלל הלבוש המוזר שלה
טוב אין לה תמיד לבוש מוזר..} וזהו.. ואולי גם בגלל הכוחות שלה.. {אין לי דמות אהובה אחת!..} סליחה שעניתי ככה "פייפר פרו פיבי"

charmedmen

New member
אני הייתי בוחר

בפייג´ בגלל המתיקות היופי והכוחות והייתי מת להכיר את רוז במציאות

והנה שלי!

אוקיי, הדמות שבחרתי היא למעשה דמות מהעונה הרביעית, שהיא בעצם ספויילר. לכן אני אכתוב שתי דמויות. הדמות הראשונה, היא פייפר שלנו! אז למה? קודם כל, פייפר יפה, חמודה, חכמה, מצחיקה, ומכשפה מופלאה לדעתי. היא חזקה מאוד, ויש לה כוחות ממש שימושיים ומגניבים! לדעתי הכוחות שלה - הקפאה ופיצוצים, אלה הכוחות הכי טובים שיש בין ארבעת האחיות. טוב נו, אולי רק הכוחות של פייג´ משתווים
הדבר השני, הוא שלפייפר יש את ליאו
המתוק והמדהים! אלה הסיבות שלי... הממם, ציטוט אני אתן אח"כ...
ואם הייתי באמת פייפר, הייתי עושה בדיוק מה שהיא עושה, עוזרת לחלשים, ומכסחת שדים
עכשיו החלק הספויילרי!
הייתי רוצה להיות הסיר. קודם כל, אני חושבת שהכוח שלה ממש שימושי, מגניב לגמרי. הוא חזק מאוד, והרבה יותר שווה משל פיבי
וכוח החזיונות הוא לא הכוח היחיד שלה, יש לה גם כדורי אנרגיה (נכון?? אני מקווה מאוד שאני לא טועה. אני זוכרת שכן!), כך שיש גם כוח פעיל, וגם כוח לא. חוץ מזה, אני בטוחה שהכוח הפנימי שלה חזק מאוד! אהה, וחוץ מזה, אני ממש אוהבת את הדמות. בכלל. דבר אחד שונה. לא הייתי משתמשת בכוחות לקסם אפל, אלא לטוב. לעזור לחלשים, לכסח שדים
. הרי הכוחות דיי חזקים, ויכולים לעשות הרבה טוב. אז מה דעתכם?

Ophel McNeil

New member
אין לה כדורי אנריגה. ../images/Emo58.gif

זה מה שכל כך אהבתי בדמות. חיצונית, אין לה כוחות כאלה חזקים - חזיונות, שכמה שהם טובים, יש להם תחליף, והעלמות באור. כעיקרון - אין לה בכלל כוחות אקטיבים. ובכל זאת, היא מתקדמת במעמדה, וזה רק בגלל שהיא כזאת חכמה, שהיא מתוחכמת, ושהיא זדונית ומתמרנת אנשים. זה, ואת העובדה שסוף סוף צורפה דמות למכושפות שמרגישה כלפיי קול בדיוק מה שאני מרגישה (בוז שופע). כל כך הצטערתי כשהרגו אותה!

אהה, אופס.../images/Emo58.gif

אבל בכל זאת, יש לה עוצמה כזאת! היא נורא עוצמתית! והיא בהחלט יכולה להשפיע על אנשים! וגם היעלמות באור זה טוב. לא נורא שאין לה כדורי אנרגיה. ובאמת חבל שהרגו אותה, כי אהבתי את הדמות. רק לא אהבתי את ההתנהגות שלה...

charmedmen

New member
מממממממממה../images/Emo58.gif

אנשים הסיר היא האישה היא מאוד מאוד חזקה מבחינה פנימית ואולי הכי חזקה כי היא אמרה שהקסמים שלה לבד שמו את הענק בכלוב הזה וחוץ מזה היא כמו סגן המקור היא יכולה לבקש כול כוח שהיא רוצה ויש לה מלא כוחות סביר להניח ודיי נדירים אם המקור כול כך צריך אותה

Woogyman

New member
סימניייייייייייי פיסוקקקקקקקקקקקקק

למה יש לכולם טראומה מסימני פיסוק? מה כבר ביקשנו? זה נורא מעצבן...

Charmed 4ever.

New member
טוב... אני....

אני הייתי רוצה להיות.... אם זאת אחת הבנות הכי הייתי רוצה להיות פייג´, קודם כל בגלל הכוחות, אורבינג זה שימושי מאוד לדעתי, ותמיד רציתי טלקינזיס, כמובן שהייתי מעדיפה טלקינזיס רגיל אבל זה גם טוב... ושנית בגלל היופי שלה והקלילות, ואני גם חושבת שהיא האחות שהכי מתאימה לליאו.. למרות שלא הייתי רוצה לשנות את מערכת היחסים של ליאו ופייפר. אם לא אחת האחיות.. הייתי רוצה להיות ת´יסל (דרדר), הפייה מפרק 3X03, היא חמודה, היא פייה והיא גם יפה וחמודה...

למעלה