טופיק

The Pink Dragon

New member
../images/Emo41.gifטופיק../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

הסתובבתי לי בקישורים שבטאג-ליין ומצאתי דברים שאדווה רשמה וביקשה את דעתכם. בהודעה הזו יש ציטוים של אדווה ואולי גם של אחרים, ואני רוצה להעלות שוב כמה נקודות ואולי להוסיף. שאלות ודברים שכדאי לשים לב אליהם מסומנים ב-
אם הם כבר נשאלו וב-
אם אני הוספתי אותם. ממ.. טוב. נגיד שלרוני יש חבר, אותו שלמה מ"מקרה מספר 2" [רוני ושלמה- החבר שלה, הם זוג שכולם מכירים. הם מתחבקים במסדרון, הם מכירים הרבה אנשים, יש להם הרבה חברים..] עכשיו. רוני ושלמה נוטים לעשות דברים שבינו לבינה. ורני דורשת שהוא לא ילך ויספר לחברים שלו מה וכמה ולמה ואיך עשו. זאת לרוב מתקבלת כדרישה הגיונית..
אם זאת דרישה הגיונית איך זה שלרוני יש זכות ללכת ולספר לחברות שלה? מה קורה פה, זה כי הם בנים והן בנות? לרוני יש עדיין את שלמה אבל יש לה ידיד שהיא קצת שמה עליו עין הסיפור ביניהם ארוך וממושך, ואיכשהו תמיד יש לאחד מהם בנזוג ואין להם הזדמנות לתח קשר לאחרונה הם התחילו להתכתב. המכתבים מראים ללא כל ספק ששניהם מעוניינים להיות ביחד אבל... רוני אוהבת את החבר שלה ולא רוצה להפרד ממנו. כמו כן היא יודעת שאי אפשר להחזיק בחבל משני הקצוות (אפילו שפיזית זה אפשרי) אז היא בחרה לשאר עם החבר שלה והלעלם מהרגשות וקיימים בה עכשיו השאלות הן כאלה-
האם לרצות את הידיד הזה, זאת בגידה בצורה מסויימת?
האם היא צריכה להגיד לחבר שלה שהיא רוצה את הידיד הזה?
האם היא צריכה להגיד שהידיד רוצה אותה?
האם הבחירה של רוני טובה לפי דעתכם? האם אתם במקומה הייתם נפרדים משלמה או מבקשים פסק זמן כדי לבחון את הרגשות שלכם? מכן זה כבר דברים אחרים, במקרה הזה, שחר! (מתגעגעת אליך! לאן נעלמת??). אני פתאום מה זה חפץ לשבת בבית עם מישהי בחושך לראות סרט טוב עם כוס נס קפה מתחת לשמיכה ומפעם לפעם להחליף איתה נשיקות. אך ימים טובים של רומנטיקה,
אז מהי רומנטיקה בשבילכם? בנושא אחר:
האם החבר הכי טוב שלכם הוא בן מינכם או לא?
מה יותר חזק לדעתכם, אהבה או ידידות?
ידידים הכי טובים שרוצים יותר, ללכת על זה או לא? תגובותי, מייד.

The Pink Dragon

New member
רשמתי תגובה ענקית והיא נעלמה!../images/Emo19.gif

נמחקה! לא הופיעה! איזה מעצבן!!!!

למעלה