טופיק זוגות...

Geladriel

New member
רייסטלין ודאלאמר- הסלאש.....

רק כדי שיהיה ברור... אני מתנגדת לזה! רייסטלין הוא בעלי והוא תמיד יהיה בעלי! והוא אף פעם לא יבגוד בי, במיוחד לא עם דאלאמר! אבל... בגלל שהקהל מבקש... רייסטלין ישב ליד שולחנו והסתכל על דאלאמר שסידר את הספרים על המדפים. עיניו של רייסטלין נצצו בזהב חזק במיוחד, יותר מהרגיל, פתאום הוא הבין שהוא רואה את דאלאמר בדיוק כפי שהוא ראה את לאורנה באותו יום. הוא לא רואה אותו מת מול עיניו, הוא רואה אותו גדל, פורח, מתפתח. דאלאמר הסתובב כדי לשאול משהו את השאלאפי שלו ופתאום הוא ראה שהוא עומד מאחוריו. מופתע מאדונו צעד דאלאמר צעד מהוסס אחורה והבין שאין לו לאן לזוז, הוא נתקע בקיר. לאט לאט, רייסטלין התקרב לדאלאמר, אחז בחוזקה בידיו של דאלאמר ונשק לו (פה אני מוסיפה "איכסה") דאלאמר הבין שאדונו סוף סוף ראה מה שהוא ניסה להראות לו כל הזמן הזה. רייסטלין סוף סוף ראה את התאמתם, ראה את אהבתם אחד לשני. דאלאמר לא התנגד לנשיקה, להפך, הוא נהנה ממנה. (פה אני מוסיפה עוד "איכסה") פתאום, נשמעה דפיקה על הדלת. שניה אחרי זה נכנסה סהר פז, אישתו של רייסטלין, היא היתה המומה ממה שראתה והתעלפה. רייסטלין רץ ישר לעזור לה, הרים אותה, והעביר אותה למיטתה. כשהתעוררה ראתה מעליה את רייסטלין ואת דאלאמר, היא התחילה לבכות, דמעות שקטות זלגו על לחיה, רייסטלין הסתכל על דאלאמר ובמבט אחד, דאלאמר הבין שזה נגמר, כל החלומות שדאלאמר פיתח בדקות הקצרות האלה נעלמו, רייסטלין אהב את סהר פז, ורק בגלל שניה אחת של תשוקה הוא נישק אותו. דאלאמר יצא מהחדר, ומאז לא ראו אותו יותר. מה אתם אומרים על זה? הרגתי את דאלאמר....

Geladriel

New member
../images/Emo5.gifאני מסכימה איתך....

אבל ביקשו.... מעניין אם עדיין ירצו את זה עכשיו...

Magma The Dark

New member
אממ אני הייתי משנה את הסוף

רייסטלין ודלאמאר חיו באושר ועושר לנצח לנצחים עם מאגמה במגדל שואיקן וסהר-פז חזרה למי נהר. :))

Northern Lights

New member
../images/Emo6.gif נחמד...../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

אם לא אכפת לך אני אשנה את הסוף... כי סהר-פז לא ממש מתשלבת כאן
רייסטלין העביר את מבטו מסהר-פז לדלאמאר. הוא התלבט. סהר-פז הייתה בלונדינית עם עיניים כחולות. אבל דלאמאר... אלף צעיר וחתיך, עם החורים הסקסיים האלה בחזה... או, ברור שהוא יבחר בדלאמאר! רייסטלין, בזריזות מפתיעה, קפץ על דלאמאר ונישק אותו בלהט. האלף המופתע והמאושר החזיר לו נשיקה והעיף מעל השאלאפי את הגלימה. "אבל מה איתי?!" שאלה סהר-פז, המומה. רייסטלין ענה לה בלי להרפות מדלאמאר - "או, לכי תארזי מזוודה או משהו". סהר-פז הזועמת זרקה על רייסטלין כיסא, ובעטה בדלאמאר בדרכה לדלת. "זה ממש כואב", מלמל דלאמאר. "אל תדאג... בוא למעבדה. מהר מאוד אתה תשכח שכואב לך", לחש רייסטלין. דלאמאר, רועד מהתרגשות, הלך אחרי רייסטלין. "שאלאפי, זה ממש התגשמות חלום". "אתה יכול לקרוא לי רייסטלין." "אבל אני רוצה לקרוא לך שאלאפי. אני נחות ממך... תשפיל אותי... (הערת הכותבת
) שני המגים סגרו את עצמם במעבדה, ולא יצאו משם יומיים רצופים. אחת הרוחות שעברה ליד הדלת שמעה צחקוקים ומדי פעם צרחות הנאה. "ידעתי שזה יקרה יום אחד", רטן האל-מת ונעלם לאחד מהחדרים שבפסגת המגדל. וסהר-פז? מחוץ לחורשה היא פגשה במקרה את גדילן קוץ רגל. זו הייתה אהבת ממבט ראשון. שניהם התחתנו והם חיים באושר ובעושר עד עצם היום הזה.

Geladriel

New member
../images/Emo46.gifגרררררררר

בטח שאיכפת לי! אף אחד לא ישנה את הסוף שלי! אני כתבתי את זה ואני בוחרת להשאיר את הסוף!!! רר=וצים המשך, אני אעבוד על אחד ואני אגרום לדאלאמר לחזור אבל סהר פז ורייסטלין נשארים ביחד

Geladriel

New member
גדילן לא יכול להתחתן איתה!

הוא כבר התחתן איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מרשה לכם להרוס לי את הקטעים!

Northern Lights

New member
בסדר, מצטערת...../images/Emo52.gif../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

לא התכוונתי להרוס... סהר-פז נשארת עם רייסטלין... מה שתרצי... רק על תתנפלי עלי כאילו את הולכת לנעוץ בי פיגיון מורעל (לפני שבועיים חלמתי שהרגו אותי עם פיגיון מורעל, אז אל תגרמי לסיוט להתגשם)

Geladriel

New member
אל תדאגי... אני לא אהרוג אותך...

זאת פשוט האהבה (רייסטלין
) מדבר במקומי....

Geladriel

New member
דייייייי!!!!

אני לא! אני לא! אני לא! אני לא! אני לא! אני לא! אני לא! אני לא!

אבל זה כל כך כיף

לרדת עלייך בנושא של 10 הבעלים. זה פשוט כל כך מתבקש! (מתנצל אם זה נשמע מרושע מדי אבל זה נכון).

Geladriel

New member
../images/Emo46.gifגילתנאס! אני שונאת אותך!!!

אתה רשע מרושע! אתה אוהב לרדת על אחרים וזה לא יפה מצידך! ויש לי רק דבר אחד נוסף להגיד לך...
גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, סליחה...

את צריכה לדעת לקחת דברים בפורופורציות. זה לא ירידה שנועדה להעליב, זו ירידה שנועדה להצחיק, גם אותך. הנושא הזה של הבעלים הוא פשוט מושלם לסגנון הירידות האלה, אבל אם את לוקחת את זה כל כך קשה אני אפסיק, טוב. ובהזדמנות חגיגית זו, אני מבקש ממך למצוא עלי כמה שיותר ירידות, כדי שנשתווה.

Geladriel

New member
לא

אני לא יצירתית כרגע, אני לא מצליחה למצוא כלום.... מעניין מה קרה לי...

למעלה