הגרסאות של ההופעותת
ה היחפה עם כתר של זהב New member 12/3/05 #21 אז בהחלט הרוב.. ../images/Emo60.gif מעדיפים את הגירסאות של ההופעות חבל שערוץ 24 לא מפרסם עוד הופעות של סקעת.. ההופעה מיס שכן פורסמה (של בתוך) מדהימה לטעמי.. למה הם לא לקחו עוד ביצועים מהאירוע? או מאירוע אחר...
אז בהחלט הרוב.. ../images/Emo60.gif מעדיפים את הגירסאות של ההופעות חבל שערוץ 24 לא מפרסם עוד הופעות של סקעת.. ההופעה מיס שכן פורסמה (של בתוך) מדהימה לטעמי.. למה הם לא לקחו עוד ביצועים מהאירוע? או מאירוע אחר...
ח חייכנית מקסימה New member 12/3/05 #22 כי הם אבלות ../images/Emo3.gif לא סתם, אבל הם לא יכולים כל הזמן רק הראל סקעת והראל סקעת, לאנשים אחרים ימאס בסוף.
כי הם אבלות ../images/Emo3.gif לא סתם, אבל הם לא יכולים כל הזמן רק הראל סקעת והראל סקעת, לאנשים אחרים ימאס בסוף.
ח חייכנית מקסימה New member 12/3/05 #24 חחח אבל באמת עדיף שלא, כי אז אני כל הזמן אתנחל מול הטלויזיה ואמא שלי תהרוג אותי בסוף
ס סתם בשביל הודעה New member 12/3/05 #26 ברור ששל ההופעות הוא הרבה יותר משוחרר נותן הרבה יותר מעצמו ומשנה את הלחן ומשחק עם הקול ובביצועים המקוריים הכל נורא טכני ומדוייק מידי ומשהו כזה שלא יחרוג מגדר הרגיל.. ההופעות שולט
ברור ששל ההופעות הוא הרבה יותר משוחרר נותן הרבה יותר מעצמו ומשנה את הלחן ומשחק עם הקול ובביצועים המקוריים הכל נורא טכני ומדוייק מידי ומשהו כזה שלא יחרוג מגדר הרגיל.. ההופעות שולט